Zeer vriendelijk :)

Vriendelijk en behulpzaam

Perfecte service

Mijn bestelling werd stipt en correct verwerkt. Het is altijd fijn dat je spulletjes in een mooie cadeauverpakking worden geleverd, alsof je écht een cadeautje van jezelf ontvangt! Eén klein aandachtspuntje, de kleuren van mijn Hanky Panky's waren in werkelijkheid toch wel anders dan op de foto's (maar heel erg vond ik dat niet).

Snelle en vriendelijke bediening

Netjes afgeleverd aan huis

Vlugge en corecte aflevering in een mooie geschenkverpakking. Top!

Geen enkele opmerking

Bedankt voor de vlotte, correcte service!

zeer goed

een goede begeleiding via de telefoon heeft mij een juiste en aangepaste aankoop opgeleverd. waarvoor dank.

Ruime keuze en vriendelijke bediening

Positieve ervaring doordat er een ruime keuze aanwezig is in de winkel

En een persoonlijk berichtje er bij, leuk

Voor herhaling vatbaar

Vlotte, correcte afhandeling van mijn bestelling. Een telefoontje gekregen om zaken te checken en eventuele vergissingen te voorkomen. SUPER!

Snelle levering,

Dit was de eerste keer dat ik een bh online bestelde. Lingerie pas ik liever in de winkel zelf, maar gezien de huidige situatie leek het beter eens de website te bekijken. Als je je maat en merk kent, is het eigenlijk geen probleem. En bovendien werd het snel geleverd,

Snel en professioneel!

Ik had voor ik m'n bestelling deed eerst wat vragen over de juiste maat. De persoon die m'n mails beantwoordde, die heeft hier heel correct en snel op gereageerd. Nu draag ik weer de juiste maat! De verzending was snel en mooi ingepakt, een leuk extraatje!

Perfecte en snelle service!

Mijn bestelling kwam heel mooi verpakt aan, 1 dag na betaling. Met een persoonlijk briefje erbij van Katrien.

Het Vijgeblad vult alle verwachtingen perfect in

Dankzij de heldere uitleg een perfect zittend lingerie-setje gekocht on-line.

Past

Mijn maat terug gevonden en ook mijn passend model

Super winkel

Zeer goed geholpen met het retourneren en vervangen van bh

Goede service - ook in coronatijden

Sowieso mijn favoriete winkel om bh's te kopen dankzij het goede advies, en ook in coronatijden zeker een aanrader! Ik zou normaal nooit een bh online kopen, maar waagde me er toch aan dankzij de goede retour service (je mocht terugsturen of terugbrengen als de winkel terug open ging). Na het plaatsen van mijn bestelling werd het pakje snel opgestuurd, het was zelfs mooi verpakt en met een hand geschreven briefje. Way to go the extra mile!

Fijne, vlotte en vriendelijke service.

Aankoop werd snel geleverd en was heel mooi verpakt. Hier bestel ik zeker opnieuw.

Uitstekende service

Snelle levering, ruilen zonder probleem

Super service

Mooi verpakte zending en bij vragen inmiddellijke respons! Omruiling verliep vlekkeloos in de winkel.

Alles prima! Kort - to the point -

Goede verkoopster. Céline? Brief & bright Zeer tevreden met mijn aankopen.

Heel blij verrast, mooi, persoonlijk, top

Heel blij verrast, mooi, persoonlijk, top.

Behulpzaam, zeer vriendelijk, in een woord uitstekend!

Vlotte levering.

Vlotte levering .Goed verpakt. Was ik ik een cadeautje kreeg. Super.

Een goede service

In in coranatijd online bestelen en de derde dag was het pakje er dank u

Top service ..zoals beloofd..succes

Leuke ervaring..

Kwadeweg 5 A

9940 Evergem

09 335 50 03

Over Vijgeblad

Vijgeblad verkoopt lingerie en badmode van topmerken zoals PrimaDonna, Marie Jo, Empreinte, Chantelle, Elomi, Simone Pérèle, Freya, Cyell, Beachlife,... Al 25 jaar helpen we èchte vrouwen de perfecte bh te vinden door middel van persoonlijk advies en de grootste keuze in merken en maten. We zijn gespecialiseerd in lingerie en badmode in grote cupmaten. Spring binnen in onze winkels voor advies op maat of bestel online en laat je verleiden door allernieuwste collecties lingerie en badmode.