Uitstekende service

Uitstekende service!

Correct, snelle service

Bestelling ging vlot, vlug geleverd, geen problemen

Alles in perfecte staat. Vriendelijke en persoonlijke nota. Vlugge levering. Correct bedrijf, daar ga je terug. Eentje om te onthouden. Hartelijk dank.

Uitstekende service!

Om te herhalen.

Vlotte en correcte service

Vlotte en correcte service

Top!!

Bikini zit als gegoten en makkelijke retour van het lingeriesetje dat niet paste

Snelle levering, mooie verpakking, vlotte retour en terugbetaling!

in de huidige omstandigheden was de service optimaal

ben perfect geholpen om mijn aankoop te doen, op een zeer vriendelijke manier waarvoor dank

Zeer goede kwaliteit en mooi verpakt geleverd.

Zeer goede ervaring en goede service .

snelle en attentvolle service

was zo verrast dat ik mijn bestelling kreeg in een mooi ingepakt doosje, en dat met nog een persoonlijk kaartje erbij. Superlief

Top service en correct

De bestelde artikelen werden in deze tijd nog sneller geleverd dan aangegeven.

In moeilijke tijden een zeer correcte service. Thanks, Katrien

De service was uitstekend en snel BH was mooi ingepakt, net een cadeautje Was leuk om te ontvangen

Vriendelijke & goede service

Correcte service waarvoor dank

Snel, mooi en lief

Snelle levering. Mooie artikels met een leuk briefje bij. Echt als een cadeautje ingepakt ! Verder heb ik nog gebeld met twijfel over de maat en ben ik meteen gerustgesteld door het snelle opzoekwerk naar mijn vorige aankopen. Hier bestel ik nog! Gr. Rebecca

super super content

al tweemaal iets besteld , het paste perfect en ook snelle levering . Super super content . bedankt daarvoor

Klantvriendelijk

Nadat gebeld had voor info ivm de maten van het merk elomi,nam er niemand op.nog geen 5min nadien belde ze me terug op en heel goede uitleg gekregen .top

Gelukt en tevreden.

Ik wou een beha aanschaffen en wou omwille van zekerheid van maat. Om die reden trok ik een foto van een eerdere aankoop via de fysieke winkel vorig jaar. Wat de reeks was. Dan, via een paar gerichte email over en weer, heb ik een keuze gemaakt en besteld via de webshop. Beha zat als gegoten en was super mooi. Het is mijn luevelingsbeha geworden. Aankoop zeer zekers geslaagd.

Behulpzaam, professioneel, vriendelijk

Perfect!

Perfect qua alles! Bestelling was mooi verpakt als een kado.

Fantastisch!

Perfect alle kleuren beschikbaar snelle levering

Super goeie service

The place to be voor een uitstekende service en mooie lingerie

Ik winkel heel graag mijn lingerie bij het Vijgeblad. De service is uitstekend, de winkel zeer mooi en het assortiment super!! Absoluut aan te raden dus! Daarvoor maak ik graag enkele keren per jaar de verplaatsing van Tervuren naar Evergem :)!! Online ook uitstekende service!!

Kwadeweg 5 A

9940 Evergem

09 335 50 03

Over Vijgeblad

Vijgeblad verkoopt lingerie en badmode van topmerken zoals PrimaDonna, Marie Jo, Empreinte, Chantelle, Elomi, Simone Pérèle, Freya, Cyell, Beachlife,... Al 25 jaar helpen we èchte vrouwen de perfecte bh te vinden door middel van persoonlijk advies en de grootste keuze in merken en maten. We zijn gespecialiseerd in lingerie en badmode in grote cupmaten. Spring binnen in onze winkels voor advies op maat of bestel online en laat je verleiden door allernieuwste collecties lingerie en badmode.