Zeer snelle service, voor herhaling vatbaar! Zeker in deze zware tijden (COVID19) mocht jezelf bij retourneren wachten tot de winkel terug open ging, mooie attentie!!

Supersnel en zo fijn verpakt!

Ik ben altijd blij met jullie service en het aanbod (en al zeker omdat ik een uitzonderlijke maat heb) Superblij met de snelle leveringen (ik bestelde 2x in de afgelopen weken), met het product, met de verpakking en met het persoonlijke kaartje! Tot gauw Heidi

Super blij met de mooie verpakking. En ze waren goed van maat, het kon niet beter zijn. Top Anneke

Altijd een geweldige service!

Fantastische service elke keer opnieuw

verkeerde maat

Als de winkel opengaat zal ik hem komen omruilen. Ik heb hem intussen terug mooi in de verpakking gestoken zodat er niets aankomt. Hopelijk kan jij mij dan helpên met de goeie maat te kiezen. tot later Anja

Goeie sevice

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Uitstekende!

Xx

Fantastisch!

Net zoals in de winkel een geweldige online service! Zeker de persoonlijke toets (een handgeschreven briefje) maakte de ervaring helemaal af!

SUPPER

Snel en leuk verpakt👍

Ik heb vijgeblad leren kennen door het merk Empreinte , meestal ga ik in Destelbergen bij Patricia zij doet haar job uitstekend maar omdat jullie dicht zijn heb ik online besteld . Bedankt

Super snelle service!

Ben heel blij dat jullie voor Bpost kiezen.

Goeie hulp ook online

Subliem

Perfecte pasvorm en goede service.

Heel snelle service en mooie verpakking!!

Het was een aangename verrassing om mijn lingeriesetje in een mooi kadootje te ontvangen. Bedankt ook voor de persoonlijke boodschap. Ben heel tevreden over mijn aankoop!!

Mooi aanbod, vlotte en kwalitatieve service!

Mooi aanbod, vlotte en kwalitatieve service!

Subliem

Mijn bestelling werd correct afgehandeld en snel geleverd.

In orde, zoals altijd

Ik kom liever persoonlijk langs, maar ben ook tevreden van de webshop service. Merci Katrien!

Schitterend!

Wanneer je je maten kent kan je zorgeloos online kopen. De webshop is overzichtelijk, betaling gaat veilig, de levering verloopt vlot. Mijn aankoop was mooi ingepakt in cadeaupapier, wat ik een heel fijne verrassing vond. En, het handgeschreven briefje was echt top! Ik ben een tevreden klant 👍 😀.

Mooie keuze en goeie service

De lingerie was mooi en met heel veel zorg verpakt en opgestuurd. De website was heel duidelijk en veel keuze in mijn favoriete merk. Ik kom zeker nog terug! Bedankt ook voor de persoonlijke boodschap!

Vlotte en deskundige bediening, zelfs indien je per webshop een bh hebt besteld.

Vlotte aankoop, al jaren klant via winkel. Nu heb ik in corona tijd via webshop besteld. Via telefoon kreeg nog deskundige hulp. Aankoop was perfect.

Zeer goede service

Ik heb zeer goede ervaring ging heel vlot en ook snel zeer vriendelijk als je iets te vragen hebt vlug antwoord bedankt zeer tevreden Mvg Solange

Gebruiksvriendelijke website, grote keuze en vlotte verzending.

De website is heel toegankelijk en overzichtelijk en ik was aangenaam verrast door het ruime aanbod van lingerie. Normaal koop ik geen kleding online, maar in coronatijden zit er niets anders op. Ik heb dus voor het eerst een bh via een webshop gekocht (voor alle zekerheid ben ik wel bij mijn vertrouwde merk gebleven). Heel attent vond ik het bedankkaartje en de geruststellende verzekering dat ik na de lockdown nog in de winkel mag komen omruilen mocht de bh toch niet volledig goed zitten.

Helemaal super

Alles ging zoals aangegeven Geen klachten, leuke korting

stipt en mooi geleverd

Pakje was met mooi papier verpakt met strikje er rond en geleverd in 2 dagen ik ben tevreden !

Super !!

De thuislevering met gratis retour is een super initiatief én alternatief in deze coronatijden. Snel bezorgd, met een lief persoonlijk briefje erbij. Top!

Kwadeweg 5 A

9940 Evergem

09 335 50 03

Over Vijgeblad

Vijgeblad verkoopt lingerie en badmode van topmerken zoals PrimaDonna, Marie Jo, Empreinte, Chantelle, Elomi, Simone Pérèle, Freya, Cyell, Beachlife,... Al 25 jaar helpen we èchte vrouwen de perfecte bh te vinden door middel van persoonlijk advies en de grootste keuze in merken en maten. We zijn gespecialiseerd in lingerie en badmode in grote cupmaten. Spring binnen in onze winkels voor advies op maat of bestel online en laat je verleiden door allernieuwste collecties lingerie en badmode.