Super!!!

Vandaag online besteld, morgen al geleverd!

Alles in orde

Hele goede service, alles goed ontvangen en mooi verpakt.

Hele goede service. Het kan niet beter. Alles goed ontvangen en mooi verpakt.

Correcte bezorging en heel vriendelijk !

Een goede service , vriendelijke dame aan de telefoon !! Ik was blij verrast bij het openmaken van mijn bestelling : er zat een leuke attentie bij :) .

Probleemoplossende service

Bij mijn vorige bestelling was de pasvorm niet optimaal ... met één telefoontje werd een omruiling gedaan en slechts enkele dagen later was het juiste artikel in mijn bezit!

Pluspunten

Vlotte navigatie en eenvoudig bestellen, snelle feedback en uitstekende communicatie (sms, tel, mail), feestelijk verpakt, snel geleverd, attent bedankingskaartje. Top!

Pluspunten

vlotte levering, persoonlijke aanspreking in de doos met een dank je wel ! attentvol !

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, heel mooi verpakt, geen verzendingskosten

Alles is prima

Pluspunten

Vriendelijke service, snelle levering

Pluspunten

goede communicatie goeie service snelle levering

Pluspunten

Snelle levering,verzorgd ingepakt met een attent bedankkaartje

Doe zo verder

Pluspunten

Snelle, accurate service. Persoonlijk en mooi ingepakt.

eigenlijk niks

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Misschien retourformulier meesturen voor als een artikel niet past

Pluspunten

Goede klantenservice, snelle en verzorgde levering, mooi briefje en leuk cadeautje ontvangen. Jullie hebben er een trouwe klant bij xxx

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden snelle service en een persoonlijk berichtje ik het pakketj vond ik zeer aangenaam

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

correct, heel goede zorg

daar ik in de sector gewerkt heb weet ik of het een padding BH is of niet maar dat zouden jullie er mss extra kunnen bij zetten als info.

Pluspunten

Zeer snelle behandeling van de bestelling waarvoor dank.

Pluspunten

Prima, snelle levering

Pluspunten

Ik maak meestal geen tijd om een evaluatie te schrijven bij een website, maar voor deze wil ik dat wel even doen. Ik bestelde voor de tweede keer iets op de website van Vijgeblad en alles verliep opnieuw prima. Mijn bestelling was heel mooi als cadeautje verpakt (dat doen ze spontaan) en vergezeld van een persoonlijk handgeschreven briefje. Hoe fijn! Ik ken geen enkele webshop (en ik bestel regelmatig zaken online) waar zoveel aandacht besteed wordt aan aan zulke verzorgde pakjes.

Kwadeweg 5 A

9940 Evergem

09 335 50 03

Over Vijgeblad

Vijgeblad verkoopt lingerie en badmode van topmerken zoals PrimaDonna, Marie Jo, Empreinte, Chantelle, Elomi, Simone Pérèle, Freya, Cyell, Beachlife,... Al 25 jaar helpen we èchte vrouwen de perfecte bh te vinden door middel van persoonlijk advies en de grootste keuze in merken en maten. We zijn gespecialiseerd in lingerie en badmode in grote cupmaten. Spring binnen in onze winkels voor advies op maat of bestel online en laat je verleiden door allernieuwste collecties lingerie en badmode.