Pluspunten

Vlotte service. Eerlijke prijzen

Pluspunten

Goeie kwaliteit , mooi verpakt en toffe persoonlijke boodschap !

Geen opmerkingen

Pluspunten

snel en correct

Pluspunten

snelle website, updates over order, Ingepakt + met een strik errond = fantastisch En met een gepersonaliseerd kaartje erbij. :-)

Pluspunten

Super service en zeer snelle levering! Een aanrader.

Pluspunten

Correct op alle punten

Pluspunten

Mooi verpakt als een geschenkje met handgeschreven bedankbriefje. Correcte levering.

Pluspunten

Een snelle levering in Nederland zonder verzendkosten. Het pakketje was prachtig ingepakt met een persoonlijke boodschap!

Pluspunten

persoonlijke contactname bij onzekerheid snelle levering verschillende leveropties mooi verpakt voelt heel persoonlijk aan, zoals je graag hebt bij lingerie.

Pluspunten

- groots en kwalitatief aanbod - correcte prijs - snelle en goede levering

Pluspunten

communicatie. Efficiëntie

Pluspunten

Alles was tip top, bedankt. Snelle levering alles was in orde. Ik ben een heel tevreden klant.

Kwadeweg 5 A

9940 Evergem

09 335 50 03

Over Vijgeblad

Vijgeblad verkoopt lingerie en badmode van topmerken zoals PrimaDonna, Marie Jo, Empreinte, Chantelle, Elomi, Simone Pérèle, Freya, Cyell, Beachlife,... Al 25 jaar helpen we èchte vrouwen de perfecte bh te vinden door middel van persoonlijk advies en de grootste keuze in merken en maten. We zijn gespecialiseerd in lingerie en badmode in grote cupmaten. Spring binnen in onze winkels voor advies op maat of bestel online en laat je verleiden door allernieuwste collecties lingerie en badmode.