alles prima in orde. vlotte en hele vriendelijke service.

Als je in de winkel gaat, heb je steeds de beste service. Verkoopsters zijn zeer bekwaam, hebben productkennis, zijn zeer vriendelijk en ook heel discreet naar de klant toe. De winkel biedt een mooi assortiment van merken aan. Ook de website is OK, alhoewel ik toch steeds een bezoek aan de winkel verkies voor het kopen van lingerie. Kortom een winkel naar mijn hart.

Correct en persoonlijk

Het pakje is mooi op tijd toegekomen. De inhoud was precies zoals verwacht. Met zorg ingepakt en met persoonlijke boodschap. Fijne ervaring.

Perfecte service!

Snel geleverd, mooi ingepakt. Alles perfect in orde!

Vijgenblad geeft een super service!

Het aanbod is enorm groot. De website is heel duidelijk en intuïtief in gebruik. En vooral de pakjes worden vlug bereid en zijn supermooi ingepakt met een persoonlijke touch!

Tevreden

Ik was tevreden van de service en heb ook niet te lang moeten wachten op mijn pakje

Snelle bediening

Goeie snelle website

Zeer tevreden en snel

Ik heb nu twee keer online besteld. De communicatie was telkens vlot, de levering snel en het pakje erg verzorgd. Ik kan "Vijgeblad" alleen maar aanraden.

Zeer mooi aanbod en goede service

Leuk dat er een gepersonaliseerd briefje bij het pakje zat, snelle levering en goed dat je toch nog telefonisch terecht kan als je hulp nodig hebt bij de maat en het model van de lingerie.

Ik kreeg heel snel reactie op een bijkomende vraag. Goede suggesties. Snelle levering. Uitstekende service.

perfecte service

Snelle afhandeling en correcte levering

Prima service!

Ben al jaren klant, nog nooit een mindere ervaring gehad. Altijd schitterende service en zeer aangename bediening!

Toppie!

Snel, correct en fijn attentiekaartje

Perfecte levering

Snelle levering, juiste maat, mooi verpakt en de persoonlijke boodschap vond ik heel fijn.

Op grond van vorige ervaringen opnieuw gekozen om online aan te kopen omdat ik weet mocht er iets fout zijn dat jullie er alles aan doen om te helpen/ op te lossen. Prachtige service. Leuk persoonlijk boodschapje bij de aankoop.

Super vriendelijk

Zoals altijd

In moeilijke coronatijd toch perfect geholpen .

Ik ben geen “internetkoper” maar deze keer deed ik het toch omdat het locaal was en dat dit mijn vertrouwde adres is . En zoals altijd werd ik heel goed en vlot geholpen !

Super vlotte en vriendelijke service, zeer verzorgd pakje!

Ik bestelde 2 cadeaubonnen op het laatste nippertje en werd onmiddellijk geholpen. Alles verliep naar wens!

Heel goede service

tiptop

Alles tiptop in orde !

Correcte en snelle levering

Levering altijd correct en topkwaliteit

Mijn ervaring met Vijgeblad is altijd perfect

Ik word altijd goed geholpen, er is geen enkele probleem om te ruilen, kortom de samenwerking met Vijgeblad is altijd perfect. ROTTHIER Marleen

Zeer professioneel

Ik heb de aankoop geruild. Maar kreeg enorm waardevol advies! Ik kom terug

Ruime keuze, snelle levering.

Kwadeweg 5 A

9940 Evergem

09 335 50 03

Over Vijgeblad

Vijgeblad verkoopt lingerie en badmode van topmerken zoals PrimaDonna, Marie Jo, Empreinte, Chantelle, Elomi, Simone Pérèle, Freya, Cyell, Beachlife,... Al 25 jaar helpen we èchte vrouwen de perfecte bh te vinden door middel van persoonlijk advies en de grootste keuze in merken en maten. We zijn gespecialiseerd in lingerie en badmode in grote cupmaten. Spring binnen in onze winkels voor advies op maat of bestel online en laat je verleiden door allernieuwste collecties lingerie en badmode.