Heerlijk zacht hoeslaken

De bestelling werd snel geleverd en de kwaliteit heel goed. Heerlijk zacht hoeslaken van Egyptisch katoen. Een aanrader!

Erg fijne badlakens besteld

Wij hebben mooie grote badlakens besteld, ze bevallen heel erg goed. Bezorging was erg snel!

Super klantenservice

Ik had bestelling gedaan en werd opgebeld om toch even bespreken, advies ter harte genomen! Waarvoor dank

Prima service, mooie handdoeken

De bestelde handdoeken werden snel geleverd, mooi ingepakt met een persoonlijk bericht erbij. Het zijn erg mooie handdoeken - super kwaliteit.

Snelle levering. Netjes verpakt. Goede service. Goede kwaliteit

Heb al vaker iets bestelt. Altijd zeer tevreden over service en kwaliteit van de producten

Topkwaliteit

Mooi beddengoed, het Portland hoeslaken is erg fijn.

Geweldige lakens voor een goede prijs

Erg snelle levering en goede kwaliteit materiaal. Wij bestellen zeker vaker.

Goede service.

Wordt prima geholpen, ook per telefoon. Goede kwaliteit dekbed en dekbed linnen. Heel blij mee. In 2016 voor het eerst wat gekocht.

Professionele levering

Wij hebben een product van topkwaliteit kunnen kopen.De firma hebben wij ontdekt via het internet in deze coronatijden.Dit is zeker een meerwaarde voor de toekomst.

altijd goed en snel

Mooie kwaliteit, een feestje om het uit te pakken en heel snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding

Pakketje kreeg ik vrij snel (tijdens coronacrisis besteld). Toen ik m opende zag ik dat deze heel mooi was ingepakt. Het dekbedovertrek is erg zacht en van mooie kwaliteit. Raad Cottoncounts zeker aan!

Snel, goed

Duidelijke website, heel goede kwaliteit, snelle levering, met een strik eromheen. Een feestje om uit te pakken

Heerlijke dikke en zachte handdoeken.

Hun handdoeken zijn onovertroffen! En voor een prima prijs. Ik had ze ook nog eens heel snel in huis. Topkwaliteit en topservice.

Super service en kwaliteit.

Al eerder besteld. Ook toen zeer tevreden. Nu weer. Gewoon 5 sterren. Niets aan toe te voegen.

Goede producten en vlotte service

Al meer lakens besteld, goede ervaringen met cotton counts en uitstekende producten

Heerlijke grote zachte baddoeken. Erg blij mee!

Geweldige badlinnen, echt een aanrader!

Snel, persoonlijk, mooi product.

Snel, persoonlijk, mooi product.

Geweldige webwinkel

Makkelijke site. Snel bezorgd. Mooi verpakt.

geweldige kwaliteit en supersnel verzonden

Het is even sparen, maar dan krijg je een eerlijk, heerlijk en geweldig product.

Heerlijke luxe handdoeken

Voor ons nieuwe huis echte verwennerij: hotelgevoel met deze luxe handdoeken en badlakens.

Zoals ik gewend ben.....

wederom mooi verpakt en snel geleverd. producten van hoge kwaliteit maar zeer zeker ook service van hoge kwaliteit.

Snelle afhandeling en feestelijke verpakking.

Snelle service en goede kwaliteit

Hoeslaken is perfect; precies zoals ik hoopte.

Heerlijk zacht bedlinnen

Heerlijk zacht bedlinnen.

Uitstekende kwaliteit, leuke prijzen en prima service

ABC Westland 271

2685 DC Poeldijk

Over Cottoncounts.nl

CottonCounts is een in 2011 opgericht Nederlands merk dat luxe bed- en badlinnen levert. Gemaakt van Egyptisch en Amerikaans Pima-katoen; twee katoensoorten die bekend staan als het beste ter wereld. Onze dekbedovertrekken, hoeslakens, bedspreien en badmatten voelen niet alleen ongelooflijk zacht aan, maar gaan ook eens veel langer mee. Thuis genieten van vijf sterren hotelkwaliteit!