Super blij mee!

Ik werd nog gebeld omdat ze het vermoeden hadden dat ik de kussenslopen zelf verkeerd besteld had. En daar hadden ze gelijk in! Zonder probleem gecorrigeerd. Top zaak! Iedere avond blij met zulk heerlijk beddengoed.

Uitstekende kwaliteit.

Kwaliteit van de egyptische katoenen laken is super. Levering top.

Hoogste kwaliteit tegen betaalbare prijs

En de service blijft uitstekend. Jammer dat ik niet meer even kan komen voelen in de Fred.

Excellent

Al 9 jaar prima service en levering en ……… fantastische kwaliteit!!

TOP

Ik geef voor alles (levering ,kwaliteit, mooi verpaking )10 op 10 !!!!!!!!!! Ik blijf klant van jullie!

Prima besteld site snel geleverd top

Prachtige kwaliteit en snelle levering

Bad kleed ontvangen van een zeer goede kwaliteit. De website maakt de verwachting waar.

Topservice

Ik ontving de verkeerde lakens. Diezelfde dag kreeg ik de juiste toegestuurd die de dag erna al arriveerde. Uiteindelijk heb ik de beide soorten gehouden omdat het geweldige kwaliteit is!

Snelle reactie bij vragen, snelle bezorging.

Kwaliteit!

Moltons besteld voor onze toppers. Prima kwaliteit!

Prima service en kwalitatief mooie producten

Prijs kwaliteit verhouding is super. Mijn zes jaar geleden gekochte een veel gebruikte en gewassen dekbedhoezen zijn nog steeds mooi net als de andere bestelde lakens van Corton Counts.

Perfecte service!

Jammer genoeg had ik een verkeerde dekbedhoes besteld. Na een telefoontje hierover kreeg ik de retourstickers en retourformulier meteen over de email en een dag na ontvangst van de hoes bij Cottoncounts (een dag later) stond het bedrag ervoor alweer op mijn rekening. De service was zeer vriendelijk en zeer snel!

Gastendoeken

Mooie dikke kwaliteit, snelle Versand! Top!

Goede ervaring, alles keurig en op tijd geleverd

Volgende keer maak ik zeker weer gebruik hiervan. Als kado ingepakt. Mijn zwager in Wernhout heeft er gelijk 2 besteld.

In een hotel in Zuid Engeland op het label van heerlijke douchelakens gekeken en thuis gelijk zelf een paar besteld. Wat een zalige badlaken. Snel geleverd en mooi verpakt. Aanrader👌🏻

Hele mooie kwaliteit en luxe verpakt 🥰

Mooie kadoverpakking, zeker een pluspunt. Levering prima.

Ik had graag na mijn bestelling meteen een bericht gehad op welke dag er geleverd zou worden. Dat duurde een dag. Verder alles prima.

Prima service, behalve de bezorging door DHL. Het bezorgpunt wat ik aangegeven had, bestond niet mee

De bezorging door DHL was ver beneden de maat. Ik had een afhaalpunt op de website aangegeven, maar dat bleek niet meer te bestaan. Zonder enig overleg werd het pakket bezorgd op een adres dat een heel eind uit de buurt lag.

Super nice handdoeken

Voelt goed en zacht aan.

Geweldige kwaliteit

Onze derde bestelling. Lof

Mooi product prima contact

Top product aflevering kan beter

Over de kwaliteit van de producten niets dan lof. Voor de aflevering wegens mijn werkzaamheden, had ik een alternatief adres opgegeven. Leveren ze toch gewoon op het huisadres! Dit moet op de site van Cottoncounts aangepast worden. Graag aandacht hiervoor.

Prachtig product, persoonlijk contact

Het laken wat ik hier heb besteld is fantastisch. Levering was snel en de klantenservice reageerde met een persoonlijk telefoontje op mijn vraag, super!

Super mooie kwaliteit en snelle levering

Het is echt een waanzinnig mooie kwaliteit. Ik ben er heel blij mee. Mijn bed ziet er heel strak uit zo.

Prima hulp bij reservatie.

Mooi ingepakt, heel leuk zo te ontvangen. Prima kwaliteit.

ABC Westland 271

2685 DC Poeldijk

Over Cottoncounts.nl

CottonCounts is een in 2011 opgericht Nederlands merk dat luxe bed- en badlinnen levert. Gemaakt van Egyptisch en Amerikaans Pima-katoen; twee katoensoorten die bekend staan als het beste ter wereld. Onze dekbedovertrekken, hoeslakens, bedspreien en badmatten voelen niet alleen ongelooflijk zacht aan, maar gaan ook eens veel langer mee. Thuis genieten van vijf sterren hotelkwaliteit!