Goede kwaliteit en zeer goede service!

Dit is mijn 3de bestelling bij Cottoncounts en weer erg tevreden!

Het is allemaal heel mooi.

Heb twee keer wat gekocht. Het is mooi de kwaliteitsspullen te ontvangen. Geeft een goed gevoel. Ook het telefonische contact herinner ik mij als aangenaam. Het gaat om mooie producten die bijdragen aan een goede nachtrust.

Heerlijke hoeslakens

Al eerder besteld super kwaliteit hoeslakens

Beddengoed voelt heerlijk aan

Prachtig beddengoed, keurig afgewerkt, voelt heerlijk aan. Snel bezorgd, leuk ingepakt, echt een kadootje voor jezelf!

Service geweldig met uitstekende produkten.

Geweldige lakens

Snelle levering, lakens waren goed verpakt met een leuk strikje erom. En het allerbelangrijkst; ze liggen geweldig

Kwaliteit.

Het kost een beetje meer maar dan krijg je wel wat. Wat een mooie kwaliteit badmatten en mooi dekbedovertrek. Heel blij mee

Snelle levering en goeie kwaliteit.

Wederom tevreden

Superieure kwaliteit, geweldige service en mooie presentatie van producten. Het is alleen al een feest om de doos na ontvangst/thuiskomst te openen! Ik ben m'n wensenlijst voor de volgende bestelling alweer aan het vullen en deze zal snel geplaatst worden!

Keurige bevestiging en ook wanneer je pakketje geleverd gaat worden en zelfs dat het geleverd is. Top!

snelle service en heerlijke dikke zachte handdoeken

Na 1 keer wassen nemen ze al vocht op (in tegenstelling tot heel veel andere handdoeken na 1 keer wassen) ze voelen zacht aan en zijn lekker dik dus aanrader!

Snelle en juiste levering

Geen opmerkingen

Mooi producten en snelle levering

Heb alle producten weer keurig ontvangen. Echt mooie spullen. Zowel dekbedovertrek als de handdoeken. Had al eerder besteld en wederom goede aankoop. Wat wel beter kan is de site. Die is best rommelig, je krijgt bij de verschillende kleuren geen voorbeeld van die kleur te zien en hij is niet mobiel vriendelijk. Ik haakte er bijna op af. Het is dat ik al een goede ervaring had. Verder alles uitstekend !

Een heel vlotte communicatie.

De kwaliteit was zoals beloofd.De verpakking alsof je een cadeau opende. Maar voor mij belangrijk waren de bijbehorende tips.

Prachtige kwaliteit en goede service!

Voor zover ik weet is deze winkel de enige in Nederland die egyptisch katoenen satijnen lakens verkoopt. Bovendien geven ze ook nog een heel goede service en heb je het laken de volgende dag in huis.

Een weldaad!

Heerlijk dat ik nu niet meer naar een vijfsterrenhotel moet om luxe beddengoed te voelen. (Ik blijf wel gaan hoor...) Hartelijk bedankt voor de vlotte en goede service.

Ik ben zeer tevreden over de constante kwaliteit en de vlotte levering.

Hele goede service, erg vriendelijk, binnen een dag alles in huis

Fantastisch beddengoed, net alsof ik in een 5 sterren hotel slaap en voelt lekker koel aan, wil niet meer anders, andere beddengoed kan ik wel weggooien ;)

Mooi, heerlijk koel en soepel bedlinnen

Comfortabel en mooi bedlinnen en zeker aan te bevelen. Ik ben er heel content mee, een aanrader.

Goede, uitstekende en kwalitatieve producten en service

Geen woord verkeerd op de site, meer dan alle verwachtingen overtroffen... Wat een superieure, fijne kwaliteit en een geweldige pre- en aftersales. Nette verzending en geweldige producten Volgende bestelling gaat er binnenkort weer uit!

Knisperend kwaliteit hoeslaken

Zeer fijn hoeslaken. Helaas waren effen witte kussenslopen niet leverbaar.

Wel duurder, maar uitstekende kwaliteit en service

Onze onderlakens bevallen super; Bij de bestelling onbedoeld de verkeerde postcode opgegeven, daardoor ging ons pakket retour afzender. CottonCounts heeft het direct na ontvangst nogmaals gratis opgestuurd. Pakket was de volgende dag al in huis!

Blij met de goede en snelle service

Beddengoed is heel erg comfortabel en sterk in gebruik. Blijft mooi.

Super, vlotte service en afhandeling van mijn geweldige aankoop !!!

Mooie producten!!!

Goede service en vriendelijke personen en de levering werd optijd geleverd. Kan iedereen aanraden om hier te kopen.

ABC Westland 271

2685 DC Poeldijk

Over Cottoncounts.nl

CottonCounts is een in 2011 opgericht Nederlands merk dat luxe bed- en badlinnen levert. Gemaakt van Egyptisch en Amerikaans Pima-katoen; twee katoensoorten die bekend staan als het beste ter wereld. Onze dekbedovertrekken, hoeslakens, bedspreien en badmatten voelen niet alleen ongelooflijk zacht aan, maar gaan ook eens veel langer mee. Thuis genieten van vijf sterren hotelkwaliteit!