Ik ben al jaren klant en heb telkens een fijne ervaring. Goede producten en snelle betrouwbare service. Deze keer had ik verkeerd besteld. Dat werd na retour snel hersteld. Ik hoefde zelfs de extra tansport kosten niet te betalen. Well done.
Nadat we per ongeluk een verkeerde maat besteld hadden. 1x 2 persoons ipv 2x1 persoons geven ze niet thuis bij de retourzending omdat de verpakking open is geweest en er een kartonnen label ontbreekt. Ze hanteren dus geeneens de wettelijke retour regels. Zelfs een voorstel van onze zijde om een beetje korting te krijgen op de juiste maat en de oude toch maar te houden werd niet geaccepteerd. Geen zaken mee doen dus. Ze snappen er hier niks van hoe he met klanten om hoort te gaan. We schrijven zelden zo’n soort review maar kunnen nu niet anders.
Beste mevrouw Buitendijk, We vinden het erg jammer dat u ons deze review hebt gegeven. We hebben uw retour van uw bestelling ontvangen. Het volgende bleek het geval te zijn: • Het overtrek en de kussenslopen bleken niet verpakt te zijn in een omdoos, zoals het was opgestuurd, maar met tape aan elkaar vastgeplakt te zijn met plakband. • De verzegeling achter op de luxe verpakkingstas was verbroken en het dekbedovertrek was duidelijk helemaal uit de verpakking geweest • Het overtrek is kennelijk uitgepakt en gekreukeld in de verpakking gedaan • De blauwe kaartjes met daarop ons logo en beschrijving van de inhoud die in het zakje van de plastic hoes steken, bleken niet meer aanwezig te zijn • De tape die gebruikt was om de bestelling ‘te verpakken’, heeft sporen nagelaten op de plastic hoes waarin onze overtrekken zijn verpakt. Dit is er niet meer af te krijgen. We hebben u ook foto's gestuurd van de beschadigingen. Volgens onze voorwaarden kan een overtrek uit hygiënisch oogpunt (het is immers een artikel waar je onder slaapt en dus huidcontact mee hebt) alleen in de verzegelde verpakking retour kan worden genomen. Wel kan een klant het ritsje van de luxeverpakking een stuk openmaken om de stof te voelen, zonder dat de verzegeling verbreekt. Het spijt ons dan ook zeer, maar we konden dit overtrek met kussenslopen in deze staat helaas niet meer retour nemen en hebben het daarom inmiddels weer aan u retour moeten sturen. Hartelijke groet, Alexandra van den Bos Team CottonCounts
Toen ik een tweede bestelling plaatste vlak na de eerste werd de verzending gecombineerd en werden de verzendkosten van mijn nieuwe bestelling teruggestort op mijn rekening. Hier hoefde ik niet om te vragen. Dit gebeurde op eigen initiatief van Cotton Counts. Prima service ! Mijn order werd vervolgens razendsnel geleverd. De producten zelf zijn van hoge kwaliteit, ben er zeer tevreden mee. Al met al kan ik Cotton Counts zeer aanbevelen !
We hebben eerder handdoeken besteld bij Cottoncounts en deze waren erg fijn, blijven na veel wassen lang goed.
Goed advies. Ik heb al mijn bed linnen van Cotton counts inkl dekbed. Heel fijn en blijft goed in de was. Ook bij 60gr.
Snelle levering en goede kwaliteit
Onze ervaring is dat ook als er een 'probleem' zich voordoet dit wordt opgelost op een goede wijze. Er is overleg en de klant wordt erbij betrokken en er wordt naar de klant geluisterd. Dus onze complimenten voor CottonCounts en hun wijze van werken. Proficiat!!
Bedlinnen bestel ik al enkele jaren bij voorkeur bij CottonCounts. Er wordt snel en correct bezorgd. En de producten zijn mooier en beter dan ik elders aantref.
Je krijgt echt wat je besteld. Top product.
Een mooie website met prachtig linnengoed. Echte aanrader!
Bestelling was gok, omdat men alleen kan kiezen uit stone en antraciet. Exacte kleurstelling ontbreekt bij plaatsing bestelling. Pakte overigens goed uit. DHL bezorgde het niet bij Hema, zoals besteld, maar thuis. Tussen 2 en 6. Om half 6 bericht dat het ook 9 kon worden, kwam om half 8. Mijn ervaringen met Post. Nl veel beter, 2 uurs limiet, waaraan men zich houdt, tot nu toe.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw review. Erg vervelend om te moeten horen dat DHL het niet op uw gewenste afhaaladres de HEMA heeft afgeleverd, maar op uw huisadres. We zijn meteen intern hier op onderzoek uitgegaan. Onze DHL-verzendlabels worden automatisch aangemaakt via de webshop bij een speciaal platform, Sendcloud. Ik zie dat u wel degelijk het HEMA-adres heeft ingevoerd, maar dat dit niet doorgekomen is op het automatisch aangemaakte verzendlabel. We zullen direct bij het platform deze fout kenbaar maken, zodat men kan uitzoeken hoe deze onjuiste doorzetting heeft kunnen gebeuren en hoe dit kan worden voorkomen. Het is overigens de eerste keer dat dit is gebeurd. Onze excuses voor deze zeer vervelende situatie! Verder schrijft u dat u op de site niet de juiste foto heeft kunnen zien bij de twee verschillende kleuren van dekbedovertrek Sylt, dat u heeft besteld. Wij zien hier echter dat bij dit dekbedovertrek wel de kleur stone in beeld verschijnt als u uw maat 200 x 250 cm selecteert en als u dan vervolgens de kleur anthracite selecteert, dan verspringt de kleur en verschijnt de Sylt in deze kleur in beeld. Maar misschien bedoelt u iets anders en kijken wij niet goed? Wel fijn om te horen dat u tevreden bent over het dekbedovertrek in kleur stone! We horen graag van u en alvast bedankt. Alexandra Team CottonCounts
Originele beoordeling
Dank voor dit mooie product! Goede service en advies was bijgevoegd.. En zo feestelijk verpakt, het gaf een mij een glimlach op het gezicht. Hartelijk dank! Maya
snel geleverd, producten nog beter en mooier als omschreven. Zo lekker geslepen met deze warmte en het bedden goed voelt zo lekker. Een aanrader
Ziet er verzorgt uit.
Zeer vlotte afhandeling van de bestelling van schitterende producten. Dit bedrijf is een echte aanrader!
Geweldige kwaliteit en snelle verzending!
Zeer zacht. Slaapt heerlijk Goed verpakt en verzonden
Wat ik zocht heb ik bij Cottoncounts gevonden. Fijne zachte handoeken die ook nog eens mooi en duurzaam zijn. Besteld en vlot ontvangen, keurig verpakt met een mooi strik erom. Cottoncounts voelt als de handoeken warm en geeft mij een goed gevoel. Ik ben blij met de gemaakte keuze voor dit bedrijf.
Kleur en stof zijn mooi soepel en lux .
De dekbedovertrekken liggen heerlijk en zijn van uitstekende kwaliteit.
Ik heb enkele tientallen reviews bekeken en zag niets dan lovende kritieken, maar ik ben toch echt wat teleurgesteld in mijn aankoop. Ik kocht namelijk dekbedovertrek Sylt, in de kleur groen. Het viel mij van meet af aan op dat het niet zo zacht is als ik gewend was van overtrekken met een weefdichtheid van 300 of meer. Ik heb van andere merken zelfs overtrekken liggen met een weefdichtheid van 220 TC en de Sylt lijkt daar gevoelsmatig meer op dan op een overtrek van 400 TC. Zelfs na een aantal keer wassen en toevoegen van wasverzachter valt het nog steeds wat tegen. Ook het kussen voelt niet heel glad en zacht aan, meer een beetje als jute, dat merk ik vooral als mijn gezicht gladgeschoren is. Mijn oordeel gaat uitsluitend over dit overtrek, ik zeg hiermee niets over andere overtrekken van dit bedrijf of het bedrijf CottonCounts zelf! Ik ben benieuwd of deze eerlijke maar niet zo jubelende review ook wordt geplaatst, want ik heb er tot nu toe enkele tientallen gelezen en zag louter lovende recensies.
Beste Richard, We lazen zojuist uw review, waarin u schrijft dat u niet tevreden bent met de Sylt. U schrijft dat het overtrek niet zacht is. We vinden het op de eerste plaats natuurlijk erg vervelend dat u geen goed gevoel heeft bij uw aankoop en teleurgesteld bent. Nu is het zo dat het een aantal keren duurt voordat de Sylt zachter aanvoelt. Dit overtrek is namelijk met een speciaal laagje behandeld, namelijk een anti-strijk laag. Dat voelt anders aan dan een overtrek dat niet met dit laagje is behandeld, maar het moet natuurlijk wel zacht aanvoelen en niet zoals u het beschrijft: als jute. Onze ervaring is dat dit overtrek na pas een keer of 5 echt heel erg zacht begint te voelen. En zelfs na de wasbeurten erna kan de stof nog zachter aanvoelen. Hoe vaak heeft u het overtrek inmiddels al gewassen? Wij hebben eigenlijk alleen maar positieve reviews gehad over onze strijkvrije overtrekken. We hebben zelfs klanten die alleen maar strijkvrij willen en niet meer onze gewone overtrekken, die niet met dit speciale laagje zijn behandeld. Mocht u nu toch na het overtrek een keer of 5 gewassen te hebben niet tevreden zijn, dan zouden wij u willen vragen om het overtrek op onze kosten terug te sturen, zodat wij uw klacht beter kunnen beoordelen. We horen graag van u en willen het natuurlijk graag met uw oplossen, zodat u wel een tevreden gevoel overhoudt. Team CottonCounts PS: wij doen niet aan censuur: alle klantenreacties worden 1 op 1 geplaatst, zoals de klant het ook heeft opgesteld. Alle reviews die u hier leest zijn dus integraal geplaatst en niet door ons aangepast. Wij houden net als u van eerlijkheid.
Erg fijn laken
Fijne ervaring. Dekbedovertrekken besteld en weer vlug in mijn huis.
Dit is derde keer, dat we hier bestellen dus dan is het goed.
Topbeddegoed
ABC Westland 271
2685 DC Poeldijk
CottonCounts is een in 2011 opgericht Nederlands merk dat luxe bed- en badlinnen levert. Gemaakt van Egyptisch en Amerikaans Pima-katoen; twee katoensoorten die bekend staan als het beste ter wereld. Onze dekbedovertrekken, hoeslakens, bedspreien en badmatten voelen niet alleen ongelooflijk zacht aan, maar gaan ook eens veel langer mee. Thuis genieten van vijf sterren hotelkwaliteit!