Fijne service en prachtig beddegoed

Ik heb al vaker wat besteld omdat het beddengoed erg mooi en van prachtige kwaliteit vind.

Cotton Counts aanbevelingswaardig!

De producten zijn van uitstekende kwaliteit en worden vlot geleverd.

Fijn bedrijf met geweldig goede producten

Enkele jaren geleden een excursie gehad naar het bedrijf en daar ook aankopen gedaan. Geweldige kwaliteit! Nu online een bestelling gedaan. Ook dat verliep vlekkeloos.

Zeer mooie, fijn en sterk bedlinnen.

Wij hebben al meerdere malen bedlinnen besteld bij cottoncounts en de kwaliteit is steeds zeer goed.

Prachtige kwaliteit en goede service!

Ik heb hier al meerdere malen besteld. Beddengoed en badartikelen zijn zo fijn en van zeer hoge kwaliteit

perfecte kwaliteit dekbed overtrek

perfecte overtrek van egyptische katoen. super

Uitstekende verzorging van verzending en communicatie t.a.v. dit top product.

zoals boven omschreven.

Goed product

Fijn product. Volgende keer graag emailbevestiging sturen zodat ik weet dat de order ook daadwerkelijk goed ontvangen is.

Snelle levering en supermooie kwaliteit!!!

Ik zou zeker nogmaals iets bestellen!!!

Prachtig Egyptisch katoen 400TC !!

Heerlijke ervaring van topklasse met o.a. hoeslakens, dekbedovertrekken met touwtjes, grootmoeders lakens, kussenslopen, molton onderleggers en molton kussenslopen !! Heerlijk geslapen !! Dank voor de prettige begeleiding, het is klasse !!

TOP!!!!

Snelle levering, zorgvuldig en heel mooi verpakt. Bij telefonische bestelling word je correct en vriendelijk te woord gestaan. Dit bedrijf levert kwaliteit, zowel in product als in levering.

Helemaal uitstekend

Contact zeer vriendelijk. Levering volgende dag in huis. Kwaliteit van de dekbedhoezen zeer goed lekker zacht Egyptisch katoen. Luxe uitstraling.

kwaliteit

In mijn 5* vakantiewoning "de Korenspieker" te Winterswijk, slapen de gasten al jaren in kwaliteitsbedden opgemaakt met heerlijk Egyptisch katoenen beddengoed geleverd door Cottoncounts.

Prachtige kwaliteit

Prachtige kwaliteit netjesen leuk verpakt, Zeer snelle bezorging. Topzaak!

Geweldig mooi product

Fijne service, product verpakt in verzegeling.

Super !!

Super snel geleverd en hele fijne kwaliteit !!

Mooie kwaliteit en snelle levering. Super !

Mooie kwaliteit en snelle levering . Super!

Prima kwaliteit. Snelle levering.

Prima kwaliteit. Snelle levering.

Topproduct, productservice!

De kwaliteit van mijn linnenkast blijft omhoog gaan: koop graag bij CC en ben nog nooit teleurgesteld. Goed bereikbaar, goede adviezen, supersnelle levering en heerlijke producten, die doen/voelen zoals de beschrijvingen beloven. De laatste aankoop, grootmoederslaken, helpt fantastisch door de warme nachten heen te komen!

Ga hier zeker weer bestellen

Ik heb van tevoren gebeld voor advies over een hoeslaken en werd uiterst vriendelijke en behulpzaam geholpen. Het hoeslaken is echt heel erg mooi. Het is wel prijzig, maar naar mijn mening heb je dan ook wel een mooie kwaliteit. Het werd de volgende dag al geleverd dus dat ging ook prima. Ik ga hier in de toekomst zeker weer bestellen.

Goede kwaliteit

Heb op deze website diverse artikelen gekocht en alles even goed. Zou niet weten waar ik dit ergens anders zou kunnen kopen.

Nog steeds dezelfde service en kwaliteit

Nog steeds dezelfde service en kwaliteit !

Goede kwaliteit voor billijke prijs

Prima in alle opzichten

Mooi ingepakt, snel geleverd, goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ga meer bestellen!

Goede service, snelle levering, mooie producten.

De lakens voelen heerlijk zacht aan, de service goed , de levering heel snel. Top!

ABC Westland 271

2685 DC Poeldijk

Over Cottoncounts.nl

CottonCounts is een in 2011 opgericht Nederlands merk dat luxe bed- en badlinnen levert. Gemaakt van Egyptisch en Amerikaans Pima-katoen; twee katoensoorten die bekend staan als het beste ter wereld. Onze dekbedovertrekken, hoeslakens, bedspreien en badmatten voelen niet alleen ongelooflijk zacht aan, maar gaan ook eens veel langer mee. Thuis genieten van vijf sterren hotelkwaliteit!