Ruim assortiment , snelle levering , goede prijs/kwaliteit ,

TracPartz voorziet snel en adequaat via een duidelijk web-side in mijn behoefte

Alles in huis, snelle levering

Ik heb alles vrij snel op een duidelijke website kunnen terugvinden. De prijzen zijn zeer gunstig. Snelle verzending, vlotte levering!

Heb gekregen waar ik om vroeg

Was wat ik nodig had.Was goed en prijs was OK Wil geen speelgoed trekker,maak iemand anders blij.

Goed bedrijf en snel geleverd

Keurig op tijs geleverd met track ad trache code

Alles zoals besteld en snelle levering.

Snelle levering en juiste onderdelen wat moet je nog meer hebben.

prima service

Ga Zo door ~

Koppeling van slechte kwaliteit, gebroken

Goedkoop maar naar mijn ervaring met de koppelingen niet goed. Brak door met de hand aandraaien van schroef. Heb ze alle drie terug gedemonteerd en andere besteld

Zeer goede service.

Ik heb nu inmiddels al een paar keer besteld op tracpartz. Keer op keer super goed geholpen prijs kwaliteit is ook goed. Snelle levering. Gewoon een echte aanrader.

Snelle levering en goede prijs

Super snelle levering en uitstekende kwaliteit

Precies wat ik zocht en snelle levering

Diverse onderdelen voor diverse tractoren op voorraad. Hierdoor snelle levering.

Netjes het juiste product geleverd op goede termijn!

Netjes in orde zoals m'n het graag heeft

Service zoals je dat mag verwachten

Fijne webwinkel om je trekker artikelen te bestellen. Duidelijke indeling en informatie tegen aantrekkelijke prijzen. Afspraak is afspraak en via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden.

Super service en oplossingen bij een probleem.

Verkeerd onderdeel geleverd, door foutje op hun website. Na een mailtje onmiddellijk het juiste onderdeel opgestuurd gekregen en mocht het verkeerde item zelfs houden! Kort: super service zoals het hoort!

Overzichtelijke website met trekker type's!

Handig, in plaats van onderdelen model of typenummers, overzichtelijk de onderdelen per type trekker! En dat voor eerlijke prijzen.

Super duidelijke website

Doordat alles heel duidelijk omschreven staat en snel geleverd wordt is dit zeker een aanrader! De volgende keer bestel ik hier weer. Kwaliteit van de producten is goed

Onderdelen niet gekregen

Onderdelen te weinig gekregen en krijg geen feedback

goede firma

Hier snel gevonden en een zeer goede site

Na lang wachten, en een onverwachte prijsstijging wel een goed product!

Erg lang moeten wachten (maand of 4) voordat de radiateur voor mijn Iseki op voorraad kwam. Toen ook ineens een stuk duurder was dan wat de site voorheen aan gaf, maar hij paste dan wel weer perfect!

Zoals het hoort

Snelle en correcte levering.

Juiste onderdelen, snelle levering

Goed omschreven makkelijk te vinden onderdeel. Snelle levering volgens afspraak!

Snel en correct

Bestelling van Onderdelen in voormiddag geplaatst en volgende dag al alles mooi correct afgeleverd. Zeer tevreden!

Het was top

Snel antwoord op vragen, goede service en goede prijskwaliteitsverhouding

Dik in orde

Aanbevelen

Ik vond het werk van uw bedrijf erg leuk. Snel werk en kwaliteitsproduct

Ik vond het werk van uw bedrijf erg leuk. Snel werk en kwaliteitsproduct

Uitgebreid assortiment. Ronduit top

Zocht een onderdeel. Nergens te krijgen en hier hebben ze het wel gewoon. Helemaal top. Ga hier de volgende keer zeker meteen kijken als ik wat zoek

Transportweg 13

9363TL Marum

+31 (0)62 9000 016

Over TracPartz B.V.

TracPartz is Europa's grootste onderdelen leverancier van motoronderdelen voor Japanse dieselmotoren.