Snelle levering en reactie op vragen via mail.

Op dag van verzenden voegde ik nog een artikel toe. De berekende verzendkosten werden spontaan netjes gecrediteerd en terug gestort. Netjes.

Precies wat ik nodig had kon ik simpel vinden.

Slechte sevice DPD

Als er problemen zijn met aanleveren is het maar al te vaak met DPD. Deze keer 2 foutieve aanleveringsmomenten ontvangen. Enfin, de derde melding was de goede. Is de chauffeur geen cowboy die het gazon beschadigt, dan is het dit. Op klachten komt nooit een reactie.

Snelle en goede levering

Juiste filter ontvangen na eerst een telefoontje te hebben gedaan. Erg blij mee.

Snel en goede klantenservice

Voor onze dochter haar verjaardag hadden wij een traptractor besteld, alleen was de verkeerde geleverd. Er was binnen een dag reactie op mijn mail(deze had ik eerst niet gezien) en zonder problemen konden ze het gelijk omruilen. Daarbij is looptractor(deze hadden we per ongeluk al uitgepakt) ontzettend leuk en de traptractor ook.

Perfect One Stop Shopping

Ruim assortiment, prijs kwaliteit uitstekend, snelle levering,

snelle levering, scherpe prijs

Waterpomp Shibaura S773, Perkins 103, 104, 403, 404, etc. was snel geleverd en voor een scherpe prijs. Pomp wordt eerdaags gemonteerd en getest, maar ziet er tot nu toe hoopvol uit.

Uitstekende service. en snelle levering, TOP

Uitstekende service. en snelle levering, TOP

Mooi op tijd geleverd en de geleverde onderdelen waren o.k.

Gewoon goed

Ik had diverse onderdelen besteld, deze werden snel en netjes geleverd. Ik heb de klantenservice gebeld met vragen over een deel en ben goed geholpen.

Fijn bedrijf

Word vriendelijk geholpen

Prima en duidelijke site

Erg prettig

Correcte en vlotte levering

Meermaals al een bestelling gedaan. Tot nu toe altijd alles gemakkelijk gevonden op Tracpartz voor mijn oude Iseki, en alles is correct en vlot geleverd.

Snel en vakkundig geholpen

Snelle correcte service!

Snel, correct en vlot!

Goed materiaal en snelle levering

Topservice

Gemakkelijk bestellen via de website, vlotte levering? Enorm aanbod aan onderdelen, je vind makkelijk wat je zoekt!

Super correcte levering,voor de eerste wat besteld , zeer tevreden

Contact slot gekocht ,netjes verpakt . Snelle levering

Uiterst snelle top service

Makkelijk op te zoeken onderdelen die in mum van tijd geleverd worden. Onderdelen hebben dezelfde kwaliteit als de originele onderdelen.

Duidelijke site en onderdelen makkelijk te vinden, goede prijs en snelle levering

Simpel bestellen voor een correcte prijs

Eenvoudig een onderhoudsset uitzoeken.

Fijne web winkel top geleverde

Alles mooi en duidelijk correcte afhandeling top winkel

Zaak waar je afspraken mee kan maken. Top.

Mooi op tijd geleverd geheel volgens afspraak. Prima verpakt en spullen zijn van goede kwaliteit. Top.

Alles voor mijn oude en nieuwe Kubota kan ik hier vinden (Top site)

Voor mijn oude Kubota B1600 en mijn nieuwe Kubota B1620 vindt ik hier alle onderdelen en onderhoudsproducten. Geen zoektochten meer, hier hebben ze echt alles. Prettig om gewoon op de site eens rond te neuzen. Ik ben fan, en ook klant van Tracpartz

snel en adequaat

Precieze en snelle informatie van uw klantenservice leidt tot de goede aankoop gevolgd door een snelle levering.

Transportweg 13

9363TL Marum

+31 (0)62 9000 016

Over TracPartz B.V.

TracPartz is Europa's grootste onderdelen leverancier van motoronderdelen voor Japanse dieselmotoren.