Snelle levering aan een eerlijke prijs.

Waterpomp en kleine onderdelen voor Kubota waren in snel tempo besteld en geleverd.

heel tevreden

heel vlot verlopen , vlug thuis bezorgd , bij telefonisch contact alles klaar en duidelijk van antwoord .

Pakket is nog niet geleverd.

Via track en trace van post nl staat dat pakket niet is ontvangen en bezorgtijd onbekend. Levering zou in eerste instantie 28-11 zijn

Geen uitlevering

De bestelling verliep vlot en zelfs de bezorging gaf track en trace code aan dat de producten de volgende dag geleverd zouden worden. Volgende dag vrij genomen om op mijn thuis adres product in ontvangst te nemen, later op de dag track en tracé geraadpleegd daar stond nu dat producten bij hun niet zijn aangeleverd. Na een paar dagen contact opgenomen en zij geven aan dat het erg druk is. Nu na vijf dagen nog geen bericht van verzending.

Nog niet geleverd na 6 dagen.

Komt vast goed maar geen enkele communicatie over de vertraging. Moet zelf informeren. Post.nl is de boosdoener maar de verkoper kan ook een uurtje per dag investeren om alle bestellingen op levering te controleren en hun klanten te informeren. Dat heet service!

Super geholpen

Snel antwoord op mijn vraag en binnen 4 dagen in huis (Roemenië)

Altijd alles op tijd. Veel voorraad!

Mijn gegevens op het bestelformulier lukte niet direct. Mijn dochter heeft het opgelost, besteld en betaald, wat ik niet wist. Later kreeg ik een rekening en betaalde die ook prompt. De dubbele betaling werd onmiddellijk teruggestort. De levering was perfect en op tijd.

Stuk licht beschadigd

Ik ontving de trekhaak kogel ca 2 dagen na bestelling, dus dat was OK. Ondanks degelijke verpakking stelde ik vast dat het onderste deel van de schroefdraad (M19) licht beschadigd was zodat de moer zeer moeilijk van de bout te krijgen was. Ik kon het zelf verhelpen maar het is wel een mintpunt.

Goede website. Snelle levering.

Overzichtelijke website. Keurig verpakte onderdelen waren de volgende dag geleverd. Top.

helemaal goed

ervaring was prima

prima snelle levering

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Een aanrader

Transportweg 13

9363TL Marum

+31 (0)62 9000 016

Over TracPartz B.V.

TracPartz is Europa's grootste onderdelen leverancier van motoronderdelen voor Japanse dieselmotoren.