uitstekend

Goede en snelle service

Zeer goede service en contact, uitstekend!

diverse filters en pomp besteld. 1 was kapot en met een mailtje hele goede service ontvangen en zonder woorden geld retour gekregen. echt een hele fijne ervaring hiermee en de rest van de producten waren uitstekend. fijne site om op te komen een echte aanrader!

Nog niets ontvangen

Veel vertraging ?

Alternatief voor Kubota contactslot precies goed

Goed product voor nette prijs. Ook aansluit was een eitje omdat de gegevens er duidelijk bij vermeld staan. Bedankt voor de snelle levering.

Topservice

Goede service . Overzichtelijke website

Goede ervaring

Snel geleverd en duidelijke website

Goede kwaliteit en heel snel geleverd

Bestelling zoals verwacht, goed materiaal.

Werd snel geleverd met de juiste onderdelen. Aanrader.

Prima site en snelle levering

Goede ervaring met deze online site

Prima geregeld!

Waterpomp besteld, netjes verpakt en verzonden

Radiateur besteld en door de snelle levering van TracPartz konden we ons tractortje weer snel gebruiken, zodat we de paardenbak weer konden slepen waardoor deze er weer prachtig bijlag! Onze kleindochter ook weer super blij!

Fijne service en snel geleverd, En veel onderdelen voor een goede prijs!

Goed en snel geholpen

Ben snel en goed geholpen na telefonisch contact

makelijke site

word goed geholpen

Snelle stipte levering

Snelle stipte verzending

Duidelijk beschrijving bij elk artikel op de website.

Makkelijk te vinden wat je nodig hebt door goede beschrijving. Voorradig en snel geleverd binnen een dag.

Alles goed

Tip top.

Dankzij tracpartz kan mijn trekker nog meerdere jaren mee

Alles kunnen vinden voor mijn tu150 Meerdere keren besteld en nog nooit problemen gehad. Aanrader

Zeer vlot en uitstekende kwaliteit

Mijn bestelling is zeer vlot verlopen. De dag nadien werd deze al geleverd. De bestelde onderdelen zijn van uitstekende kwaliteit.

Top contact slot

Top contact slot snel geleverd

Perfect geregeld

Ik was op zoek naar een vrij specifiek onderdeel. TracPartz had dit deel liggen. Zondag besteld en dinsdag in huis. Helemaal top.

Fantastische service en kwaliteit.

Telefonisch goed geholpen om het probleem te achterhalen en vervolgens goed advies gekregen om de juiste onderdelen te bestellen. bestelling snel in huis en de machine kunnen repareren, goeie en snelle service Goud waard!!

Goede spullen snel geleverd

Goede spullen snel geleverd en volgens de tekst van de site

Prima snelle service, exact het juiste onderdeel

Voor een kromme cilinderkop en lekke radiator heel snel het juiste advies gekregen, een complete set pakkingen na 1 werkdag binnen, net als de juiste vervangende radiator. Ook het juiste advies gehad over hoe strak de bouten moeten worden aangedraaid. Zeer snel en correct voor een scherpe prijs.

Transportweg 13

9363TL Marum

+31 (0)62 9000 016

Over TracPartz B.V.

TracPartz is Europa's grootste onderdelen leverancier van motoronderdelen voor Japanse dieselmotoren.