Varen op een Tjalk is heel bijzonder.

Elk jaar weer diverse malen een weekend op een tjalk met verschillende vriendengroepen. Het is steeds weer een geweldige ervaring met goede gesprekken. De Syperda vloot is prima onderhouden en steeds zie jaarlijks verbeteringen doorgevoerd.

Mooie en goed onderhouden schepen

Mooie en goed onderhouden schepen, veel keuze. Je kunt pas om 18.00 aan boord. Gaf (voor het eerst) wat discussie dit jaar, maar is door Syperda prettig afgehandeld.

Goede boten, goede service

We huren al jaren platbodems bij Syperda, altijd naar tevredenheid. De schepen liggen er steeds netjes bij. En mocht er wat zijn, pakt Syperda het prima op. Syperda toont zich bij veranderende wensen ook flexibel, heel prettig. Syperda->Superda.

Boten prima; prijzen steeds substantieel hoger

De huurprijzen stijgen elk jaar met minimaal 10% terwijl we de investering niet terug zien in de boten. De huurperiode van vrijdag 18.00 tot maandag 11.00 is niet fair want iedereen huurt van vrijdagmiddag tot zondagmiddag/avond zoals een gewone werkweek is. De uren op vrijdagmiddag worden dus weer extra betaald terwijl de maandagochtend niemand gebruikt. Niet fair vinden wij en dit hebben we al diverse keren gemeld. Ondanks het feit dat we al meer dan 25 jaar geen, is er geen tegemoetkoming.

correcte organisatie

afspraken worden nagekomen vriendelijk nette afhandeling

Het was een super vakantie op het wad

Wij hebben een heerlijke zeilvakantie gehad!

Super fijn

Xxxxx

Als vanouds

Al jaren huur ik Lemsteraken bij Syperda. Stoere boten, goede zeilers, basis maar voldoende ingericht ook voor langere tochten. Als vanouds plezierige ontvangst en begeleiding op het kantoor en in de haven.

geweldig

wij huren al meer dan 25 jaar altijd prima in orde gewoon Top

Altijd een passend goed onderhouden boot beschikbaar voor onze zeilweekenden.

Wij huren al jaren bij Syperda. Door verschil in de groepsgrote kiezen wij altijd een passende boot. Alle boten door ons gevaren zijn goed onderhouden en bij aankomst netjes schoongemaakt. Gezien de ligging in Friesland een heerlijk punt om te starten met zeilen.

Heerlijk gevaren op een net schip

Syperda is een plezierige verhuurder die zijn schepen in orde heeft.

Geweldige zeilweek gehad

Prima contact. Fijne mensen, goede service, compleet schip (lemsteraak Westwind) en goede schipper ter assistentie voor ons geregeld !

Zoals altijd, weer of geen weer gewoon een geweldig weekend gehad.

We hebben dit jaar voor de 17e keer een platbodem gehuurd en hebben opnieuw een geweldig weekend gehad. de boten wordt netjes onderhouden en schoongemaakt, zodat je ook prettig aan boord komt.

Al 40 jaar mijn vaste adres voor het huren van platbodems

Onverminderd vriendelijk en zeer adequaat contact. Windluwe haven waarmee het wegvaren en weer 'inparkeren' nooit echt complex is. Schepen allen prima onderhouden (en veelal voorzien van boegschroef). Voor hulp onderweg altijd bereikbaar. Parkeerplaatsen in overvloed.

Mooie goed verzorgde boot

Wij hebben de Boppelans gehuurd voor een midweek. Schip zag er zoals gebruikelijk bij Syperda, weer zeer verzorgd uit, goed in de lak, wat nieuwe attributen. Een zorgeloos verblijf gehad op dit zeer betrouwbare schip. Motorisch perfect en zeiltechnisch ook prima in orde.

Bedrijf doet wat het belooft.

Duidelijke info aanwezig en vriendelijke ontvangst.

Professioneel, vriendelijk, kwaliteit

Prima service, goede boten in de verhuur en fijne sfeer.

als vanouds prima!

Boten liggen klaar, inladen en wegwezen. De zeileigenschappen van de 12,80 meter Lemsteraken zijn prima, ook op kruisende koersen. Altijd vriendelijke en behulpzame mensen in het kantoor en in de haven bij vertrek en aankomst.

Zoals ieder jaar is het top geregeld.

We huren al jaren bij Syperda een Lemsteraak voor een lang weekend met 8 vrienden. Flexibele communicatie, schone en vaarklare boten.

prima schepen, altijd netjes onderhouden

Wij huren al jaren elk jaar een tjalk bij Syperda om met een groep vrienden het Wad op te gaan. De schepen zijn goed onderhouden en je kunt er prima mee zeilen. Het blijft een geweldige ervaring om je eigen grote platbodem te varen. Vanuit Gaastmeer ben je in een paar uur op het IJsselmeer en bij gunstige wind in een halve dag op de Waddenzee. In al die jaren nog nooit panne gehad met een schip van Syperda.

heerlijk gevaren

complete boot; goed weer; leuk gezelschap

Zeilen met een groep vrienden is top

Al vele jaren zeilen we een aantal keren per jaar bij Syperda en elk weekend is fantastisch. De schepen gaan er steeds beter uitzien. Een grote pluim daarvoor! Het weer kun je niet regelen, maar je kan je daaraan wel aanpassen. Ik hoop de weekenden nog jaren te organiseren.

Mooi park en mooie huisjes

Park is mooi, perfect voor zeilers, wij waren er met onze sloep en zijn dus minder fan van de grote meren. Wel een fijne vakantie gehad

Uitstekende organisatie, uitstekende schepen!

Wat ik al zei

Super vriendelijk en ontspannen

Geweldig weekend gehad met een tjalk van Waterrecreatie Syperda. Ze waren super aardig en de boot was uitstekend uitgerust. We komen zeker weer!

Munkedyk 2

8611 JM Gaastmeer