Uitstekend geholpen

Na telefonisch overleg is snel gehandeld en zijn wij geholpen met een set plakbeslag van SHS. Hierdoor kunnen we met vakantie met oud en nieuw.

Mijn merrie loopt weer

Mijn oude merrie sukkelt al lang met doorgezakte zool en mankte . Nu doet ze zelfs weer een galop , super jullie producten en ik kan ze zelf ook lijmen . Ik ben trouwe klant bij voeders Lannoo in Hansbeke en heb daar een lege doos afgegeven zo kunnen andere mensen ook jullie producten leren kennen en geholpen worden . Jammer dat ik niet eerder jullie producten kende

Digitaal consult werkt goed

Ik heb in de zomer de hoeven gemeten, maar doordat ik geen tijd had om de schoenen in te lopen eerst nog een keer ijzers gekozen ivm lange ritten die ik maak. De schoenen zijn een goed alternatief, want ijzers zijn niet mijn voorkeur. Ik heb schoenen besteld nav het advies wat ik gekregen had. Daarna nog meer keer contact door foto's en video's te sturen om zeker te weten dat dit de juiste schoen is voor mijn paard. In het online advies kreeg ik de keuze uit 2 soorten schoenen. Waarbij bij 1 soort al twijfel was. Deze had ik geprobeerd via iemand op stal en precies op het punt waar twijfel over was paste deze niet. Ondanks dat ik dacht wordt het wel wat online. Ben ik super tevreden met het resultaat en mijn paard loopt op de schoenen of hij nooit wat anders heeft aan gehad. Bedankt.

Super met perfect advies

Ik ben zeer tevreden met de hoefschoenen voor onze Beaver. Ik ben heel goed geholpen met duidelijke uitleg en advies.

Fijn bedrijf met enorm veel vakmanschap

Goede ervaringen met aanmeten en bestellen hoefschoenen. Jammer dat door de drukte het op maat maken nu niet mogelijk is.

vlotte afhandeling

vlotte afhandeling

Mooie kwaliteit en super snelle verzending!

Goede prijs voor mooie producten. Savonds om 6 uur besteld en werd de volgende middag geleverd. Leuk persoonlijk kaartje erbij gekregen!

Prima aankoop

Alles is prima afgehandeld.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Fijne website en snelle levering

Super snelle levering

‘s middags besteld, volgende dag in huis!

Super snel

Super snel verzonden en ontvangen.

Duidelijke afspraken en supersnelle levering

2e keer schoenen besteld voor mijn pony en volgende dag kon ze er al mee de weg weer op

Goede service en snelle levering

kan dit niet meedelen....

Kan U dit spijtig genoeg niet meedelen.. is een geschenkje voor Kerst voor mijn dochter Caroline De Lannoy .... Groetjes, De Lannoy J - Smolders G.

Goede service en komen afspraken na

Hoefschoenen besteld. Hulp bij kiezen en plaatsen van gekleurde items. Netjes gedaan en ontvangen

Bezorging was prima en snel. Ik hoop dat de producten gaan helpen. Mijn merrie heeft erg veel van rotstraal.

Super tevreden!

Informatie op de site is zeer goed en uitgebreid. Bestelde producten snel in huis, met zelfs een persoonlijk bericht op een kaartje! Superleuk! Nu in de testfase van het plakbeslag van easy shoe. Gister geplaatst wat eigenlijk met de instructie video goed te doen was, en het zit nog steeds! ik ben benieuwd naar de verdere ervaring ermee.

Snelle levering en duidelijke uitleg op de website

Snel geleverd, alle info over producten staat duidelijk op de website, alleen jammer dat voor een brievenbuspakket ook de volledige pakketkosten moet betalen:).

Mooie producten en super snelle levering

Top!!

Hoofwear werkt prima, niet alleen bij het aanpassen van hoefschoenen, maar ook als het gaat om de webshop.

Goede service, zeer vlot de gevraagde spullen opgestuurd gekregen.

Goed advies gekregen om mijn hoefschoentjes te kunnen repareren.

heel fijne informatie op de website en zeeer snelle service!!!

Kon nergens echt goede info vinden voor mijn hoefbevangen shetlander.Hier wel!! En..alle spulletjes besteld om hem hopelijk beter te krijgen en zo fijn de volgende dag al in huis!!

Snelle levering en goede uitleg bij het product

Heel goed gewoon uitstekend!

Snelle levering, en goed contact omdat niet alles op voorraad was. ( Telefonisch contact) Snel opgelost binnen een paar dagen missende artikel binnen gekregen. Super bedankt weer! Mvg Bo De Valk

Altijd keurig voor elkaar en snel verzonden

Ben een zeer tevreden klant! Ze reageren op vragen adequaat en versturen spulletjes snel. Heel blij mee!

De Steeg 6

5375KH Reek

+31(0)413-714650

Over HoofWear.com

De specialist in hoefrevalidatie, hoefschoenen en kunststof hoefbescherming.