Zeer goede afwerking , goede levering en extraatje!!!

Prima service!

Shampoo mooi en verzorgd afgeleverd. Goede en snelle service.

Ruime keuze en snelle levering.

in orde

gebruik het produkt nog maar pas te vroeg om een mening te geven

Correct

Zowel bestelling snel en correct.

Excellente

Toujours très très satisfaite !!!! Merci

Alles is correct verlopen Superblij met het cadeau die er bij zat

Zoals op site omschreven

Het pakket was zeer stevig verpakt. Ik ontving een gratis regeneratieve haarshampoo van 75 ml. Bedankt Santa Claus Beauty Plaza.

Amazing

Great service, always delivery in very short time! Highly recommended!

Prix attractifs et rapidité d'envoi

J'ai passé commande de produits Kérastase pour les cheveux sur votre site la semaine dernière, les prix sont attractifs par rapport au salon de coiffure. La rapidité de livraison en point relais à 5 minutes de la maison est également un point positif pour commander régulièrement mes produits sur votre site. Je recommande vivement Beauty Plaza.

Ruim aanbod

Ruim aanbod, goede levering. Enkel jammer dat jullie steeds hetzelfde cadeau geven.

niet te vatten

3kopen 1 gratis, maar 3 ontvangen, tel contact ik moest er 4 kopen? misleidende reclame

Vlotte en correcte service

Vlot besteld en vlot geleverd

Ik was ook blij met de extra verrassing bij mijn levering. Dank je wel.

Commande de shampoing

Sur les 4 articles, deux n'étaient pas les bons

• Nous recommanderiez-vous? Non

Bedot

Ik heb niets te melden over de kwaliteit van de producten, wel over de klantenservice. Ik had een bestelling gedaan waar een korting op gelde er niet is afgegaan, altijd wel bij aanvang niet bij de betaling. Hiervoor de klantenservice gecontacteerd en zijn waren: onbeleefd, er niet om gevend, etc. Ze lieten me nog weten ‘u hebt toch goede producten nu, mevrouw?’ Wat klopte en ik zeker niet zou tegenspreken, maar het was niet volgens de beloofde korting van de website. Hoe dat is kunnen gebeuren weet ikzelf, noch zij, alsnog had enig begrip getoond kunnen worden, zeker als ik ook niets van hen eiste van financiële tegemoetkoming of dergelijke, gewoon de bestelling annuleren (aangezien het om een best hoog bedrag ging, zeker zonder de korting). Een heel jammerlijke ervaring, nogmaals wel over de producten niets te klagen.

UITSTEKEND

Vlotte service

Topservice

Bestelling snel ontvangen en er zat nog een extraatje bij, TOP

Alles vlot geleverd

Ik had wel verwacht dat het geschenk ingepakt was omdat ik cadeauverpakking had aangeklikt... Enkel een losse 'geschenkpapierzak' is mee geleverd

Kon niet beter

Snelle kevering

Fijne service Snelle levering!!!!

10/10

Altijd snel

goede webshop

goede duidelijke webshop, met interesante prijzen, snelle afhandeling en verzending.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524EG