Service is TOP!

Zeer snel Steeds correct Netjes verstuurd

Snelle, correcte levering met extra cadeautje.

Top service.

Uitgebreid assortiment. Snelle levering.

Service impeccable

Toujours satisfaite

Toujours satisfaite

Tous les produits correspondent à ma demande.

Rapidité

Rapidité de l'expédition et toujours un cadeau qui fait plaisir.

alles top : snelle levering

Goede ervaring! ging alles zeer vlot: bestelt en twee dagen later was het pakje geleverd!!!!

Kan niet beter en vlotter

Prijs concurrentieel. Service vlot. Kan mij niets beter indenken.

Snelle levering ,dank u wel goede Servies

Vlugge levering en goede servies en promoties. Goed verpakt zonder schade. Dank u wel

Ik ben een tevreden klant

Pluspunten zijn deze : Goede service. Iets bestellen is heel makkelijk en het wordt snel en correct geleverd. Minpunten, bijna iedere keer ik iets bestel is het duurder geworden. En de beschikbaarheid van sommige producten kan beter.

Prima ! Goed gewerkt !

livraison sans problèmes

très bon produit

Prachtig snel leverbaar en zeer goede producten

Perfect plus altijd een geschenkje

Goede prijs en snelle levering

Zelfs in de Black Friday periode de beste prijs. De dag erna geleverd in een zeer degelijke verpakking, met nog een cadeautje erbij. Wat kan je nog meer verlangen?

Correcte en snelle levering

Altijd correcte en snelle levering. Wel spijtig dat het geschenkje altijd hetzelfde is

Snel en zeer goede levering.

Altijd tevreden

Altijd snelle en correcte levering. Ruim aanbod

Snelle levering !

Top !

zeer snelle levering

Prima producten aan goede prijs snel geleverd.

Prima producten aan goede prijs snel geleverd.

Bestelling altijd in orde en vlug gelerd

Bestelling altijd in orde en vlug geleverd

Heel tevreden

Snel verzonden, interessante promo's en extra cadeautje erbij gekregen. Bedankt!

Veel keuze uit veel merken Goedkoper dan in de parfumerie Snelle levering Alles verloopt vlot en correct

Livraison super rapide et sav super efficace

J’ai eu une erreur dans ma commande, il me manquait un produit je pensais que je n’allais pas savoir récupérer mon argent ou du moins le produit j’ai contacté sur WhatsApp beauty plaza et en moins de 15 min mon problème était réglé et mon produit a été envoyé le jour même. Vraiment au top que ça soit les promos, la livraison, le sav. Je recommande a beaucoup de personnes de mon entourage. Bonne découverte

Echt de moeite om te bestellen Vlotte service, degelijk ingepakt. Ik bestelde 4 bussen mouse en er zat een leuke attentie bij!

Nieuwstraat 70

4524EG Sluis