Al verschillende keren hier geweest super geregeld altijd!
Hele fijne service bij Belat pakket. Mooie vloeren en scherpe prijzen!
Heel goed geholpen alles goed uitgelegd goede service.
Prima kwaliteit vloeren voor betaalbare prijzen. En heel fijn te leggen.
Hele mooie nieuwe vloer gekocht. Goed geholpen door verkoper die fijn mee dacht.
Snel geholpen en prima prijs voor een mooie vloer.
Erg goed geholpen, ruime keuze en snelle levering. Zeker aan te raden
Behulpzaam personeel, bekwaam en aardig. Meedenkend.
Super goed en snel geholpen door Marc. Kon gelijk alles meenemen !
Vriendelijk personeel en erg tevreden met de mooie vloeren die we hebben gekocht tegen een mooie prijs!
Goed geholpen door Niels! Dank voor de service.
Vriendelijke medewerkers, goeie service, goeie prijs
Super goede service en mooie vloeren voor een betaalbare prijs. Personeel geeft goede adviezen en is erg professioneel. Ik raad het iedereen aan om hier eerst te gaan kijken als je op zoek bent naar een nieuwe vloer.
Heel erg vriendelijk en goed geholpen Prijzen ook zeer aantrekkelijk Echt een aanrader!!!
Ben erg goed geholpen en ze zijn erg klantvriendelijk. Goede prijzen voor mooie vloeren. Je kunt op je gemak een mooie vloer uitzoeken. Ze reken alles goed voor je uit. En je krijgt als je weg gaat met een uitgekozen vloer een fles je wijn mee. Met andere woorden ik vind het een Top zaak en ik ga hier zeker weer heen als ik een nieuwe vloer nodig heb.
Goede en snelle service. Prijs en kwaliteit verhouding ook top. Denken ook graag mee. Zeer tevreden.
Top service, snelle afhandeling. Goede kwaliteit voor weinig geld! Ontzettend veel keus.
Zeer behulpzaam, veel kennis en veel keus in vloeren! Eerlijk advies!
Hele goede service met een hele diverse assortiment! Ik raad zeker Belat parket aan bij iemand die (goedkoop) parket wilt halen.
Goed geholpen en top vloeren. Mijn lamelparket ligt al bijna 7 jaar en ziet er weer als nieuw uit!
Goed ervaring gehad, behulpzame verkopers !
Bedankt voor de goede service!! Mooi parket gekocht!!
Niels is very friendly and know her work very well, i will definitely recommend belat parket to anyone. Service was excellent.
Geweldig geholpen, heel erg behulpzaam en vriendelijk. Prachtige vloeren en goede prijs!!
Veel keuze, topservice!
Industrieterrein Kanaal-Noord 1413
3960 Bree
Belat parket biedt parket en houten vloeren aan tegen de beste prijzen. De vloeren komen rechtstreeks uit de fabriek, zodat de prijs-kwaliteitsverhouding optimaal is. In het aanbod is er massief eiken parket, samengesteld eiken parket, lamelparket, visgraatparket, grenen vloer, Hongaarse punt parket, mozaïek parket, lamel op kant, massief essen parket, essen lamelparket. U kunt uw vloer zelf ophalen of laten bezorgen, zelf leggen of laten leggen door onze vakmensen, de parketvloer onbehandeld kopen en zelf oliën/ lakken of laten oliën/ lakken door Belat. Genoeg flexibiliteit om u te voorzien van uw droomvloer. Belat levert en plaatst parket en houten vloeren in heel België en Nederland. Mooie houten vloeren van hoge kwaliteit."