Super gemakkelijk om te bestellen wat we wilden na het bekijken van voorbeelden in de showroom.
Geweldige klantenservice, hield me de hele tijd op de hoogte. de bezorger was ook beleefd en professioneel!
Une femme très serviable et bien informée m'a aidé à choisir le meilleur sol pour répondre à mes besoins.
Er werd advies gegeven over het type vloer dat het beste past bij wat we nodig hebben en we waren echt onder de indruk van de prijs, al met al een geweldige ervaring.
De kwaliteit van de vloer is uitstekend. De levering was goed en werd op de hoogte gehouden.
Precies wat ik online had besteld en het arriveerde binnen 5 dagen. Geweldige service.
Geweldige vloer zeer aan te bevelen
We hebben een houten vloer gekocht voor onze hal en living. Het product heeft de verwachtingen overtroffen en de onderaannemers die het hebben gelegd, hebben het werk snel en netjes gedaan, zonder gedoe.
Just received my second delivery from Belat, excellent service.
vriendelijk personeel in de winkel.
Probleemoplossend, behulpzaam en gaf zeer goed advies over de soorten vloeren en wat het beste voor ons zou werken.
Zeer behulpzaam met het laten zien van de producten in de winkel die we online hadden gezien
Geweldige prijs en parketvloeren van goede kwaliteit, ook echt goede service in de winkel.
Van binnenkomst met een vriendelijk welkom tot het plaatsen van mijn bestelling werd alles gevraagd wat ik wilde.
Happy with the service
Uitstekend proces van begin tot eind. Goede communicatie. Echt tevreden - zou het zeker aanraden
Eersteklas hout en service. Zeker een aanrader
De verkoper was erg behulpzaam en beleefd.
Uitstekende klantenservice, supervriendelijk en professioneel personeel, ik blijf vloeren kopen bij Belat.
De vloer werd snel geleverd en is prachtig, zo'n goede kwaliteit. Ik kan niet wachten om het eindresultaat te zien.
Zeer behulpzaam, Vriendelijk en professioneel, zorgde ervoor dat ik alles kreeg wat ik nodig had.
Heel gemakkelijk te bestellen, arriveerde snel, bedankt.
De bezorger was erg flexibel en begripvol
Personnel très agréable, excellent, très serviable et poli
Zeer behulpzaam personeel bij het kiezen van onze vloer.
Industrieterrein Kanaal-Noord 1413
3960 Bree
Belat parket biedt parket en houten vloeren aan tegen de beste prijzen. De vloeren komen rechtstreeks uit de fabriek, zodat de prijs-kwaliteitsverhouding optimaal is. In het aanbod is er massief eiken parket, samengesteld eiken parket, lamelparket, visgraatparket, grenen vloer, Hongaarse punt parket, mozaïek parket, lamel op kant, massief essen parket, essen lamelparket. U kunt uw vloer zelf ophalen of laten bezorgen, zelf leggen of laten leggen door onze vakmensen, de parketvloer onbehandeld kopen en zelf oliën/ lakken of laten oliën/ lakken door Belat. Genoeg flexibiliteit om u te voorzien van uw droomvloer. Belat levert en plaatst parket en houten vloeren in heel België en Nederland. Mooie houten vloeren van hoge kwaliteit."