Erg goed geholpen

Erg goed geholpen, ruime keuze en snelle levering. Zeker aan te raden

Eikenlamel parket

Hele mooie nieuwe vloer gekocht. Goed geholpen door verkoper die fijn mee dacht.

Hele fijne winkel

Inmiddels de vloer voor 1e verdieping bij Belat parket gekocht. Mooie vloeren voor mooie prijzen. Goede persoonlijke hulp. Fijne winkel om te zijn. Binnenkort voor de grote zolderverdieping onze vloer uitzoeken bij Belat parket.

Excellent

Des gens très sympathiques, serviables, bon rapport qualité/prix ! Dans l'ensemble, une super expérience.

Perfect bedrijf!

Perfect bedrijf!! We zijn geholpen tot in alle details. Zeker een aanrader! Ik kan niet wachten totdat we onze vloer ontvangen.

Super goed en professioneel geholpen

Super goed en professioneel geholpen. Heel deskundig en prettig. Aanrader.

Top bedrijf

Vriendelijk personeel, goede service en scherpe prijzen. Voor mij geen betere.

Super communicatie

Heel goed geholpen door het personeel, er was genoeg tijd om alle vragen te stellen en op elke vraag kreeg ik een duidelijk antwoord. Als ik daarbij de goedkope prijzen in acht neem kan ik niet anders dan concluderen dat ik het prettig vond om spullen te kopen bij Belat Parket!

Top kwaliteit....voor weinig

Super snelle bediening, duidelijk. Prijs kwaliteit super goed. Zeker de moeite. Tot volgende keer!

Heel veel keus

Heel veel keus en ontzettend vriendelijk. Snelle levering.

Wat een leuke en gastvrije winkel

Wat een leuke en gastvrije winkel! Zeer netjes en kundig geholpen. Prijzen zijn ook zeer interessant als je het vergelijkt met concurrentie. Zeer prettig winkelen en al de tweede keer dat we hier een vloer hebben uitgezocht.

Top zaak!

Top, veel keuze. Leuke prijzen!

Prima vloer, prima prijs, prima service.

Zojuist bij beide vestigingen geweest. Goede service, vriendelijk geholpen en voor een prima prijs. En alles op dezelfde dag geleverd. Meer dan prima! De moeite van de afstand rijden waard.

Voor de tweede keer besteld bij Belat parket

Voor de tweede keer hier besteld. Wederom uitstekende service en advies! De moeite rijden van Nederland naar België was het zeker waard.

Top vloeren

Top vloeren. Top prizen. Top hulp!

Wat een service bij Belat parket. Alles netjes en op tijd geleverd. Nu kan ik verder met mijn verbouwing. Bedankt !

Goed geholpen

Prettige zaak. Gastvrij, vriendelijk en hulpvaardig personeel

Mooie parketvloeren. Zeer vriendeljke personeel.

Mooie vloerplanken. Aanrader !

Kwalitatieve parket

Prachtige houten vloer

Parket besteld bij Belat en dat was zeker de juiste keuze geweest voor mijn woning. Het is prachtig geworden.

Tevreden

Ruime keuze, betaalbaar en goed geholpen.

Vriendelijke mensen

Top.

Uitstekende service

Industrieterrein Kanaal-Noord 1413

3960 Bree

+32 11 96 80 50

Over Belat

Belat parket biedt parket en houten vloeren aan tegen de beste prijzen. De vloeren komen rechtstreeks uit de fabriek, zodat de prijs-kwaliteitsverhouding optimaal is. In het aanbod is er massief eiken parket, samengesteld eiken parket, lamelparket, visgraatparket, grenen vloer, Hongaarse punt parket, mozaïek parket, lamel op kant, massief essen parket, essen lamelparket. U kunt uw vloer zelf ophalen of laten bezorgen, zelf leggen of laten leggen door onze vakmensen, de parketvloer onbehandeld kopen en zelf oliën/ lakken of laten oliën/ lakken door Belat. Genoeg flexibiliteit om u te voorzien van uw droomvloer. Belat levert en plaatst parket en houten vloeren in heel België en Nederland. Mooie houten vloeren van hoge kwaliteit."