Excellent

SUPER !!

Keigoeie service en verkopers zoals ze moeten zijn !!

Qualite des produits et Service pro

Mooi showroom et producten

Ik heb de massieve vloer gekocht en heel tevreden

Great advisers!

I came to the shop in Vilvoorde and was amazed about the skills and knowledge that the advisors had. I also bought me a very Nice parquet floor

Mooi showroom en producten

Heel tevreden

Service tres pro et produits de qualite

Professionele service

Zeer vriendelijk en bekwaam personeel

Produits et service au top

Top producten

Placement parquet massif

Tres content d'avoir choisi Belat pour mon placement

Des parquets de qualite. Conseil professionel clair

Super service

Excellent service

Heel goeie service

Het personeel is heel professioneel en luisterde naar onze noden. Een aanrader.

De expert in eiken parketvloer.

Verkopers die je bijstaan met een expertise als geen ander. Je voelt aan hun empathie dat ze voor/door parket leven. Weet je nog niet welke parket je wil dan moet je bij hen zijn.

Scherpe prijzen !!

In mijn zoektocht naar een parketvloer van goede kwaliteit viel mijn oog op Belat. Prijs kwaliteitsgewijs de beste van het land.

Service et qualite

Tres bon service et produits de qualite

TOPPIE !!

Van bij de aankoop tot de afwerking is het personeel steeds vriendelijk en terecht met nuttige informatie. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar DE parket specialist!!

Excellents Produits

J'ai acheté du parquet massif et apres la pose il est super beau.. Les prix sont tres interessant!

Top artikel

Heel mooi service!! En mooi producten!

Prima service !!!

Ik kocht onlangs de extra extra rustieke massieve parket voor mijn appartement. De kwaliteit van het hout, de service en de eigen plaatsingsdienst is TOP !

Super service.. Mooie parkets

Ik ben heel tevreden van mijn aankoop!!

Excellent

Uitstekend parket

Ik kocht anderhalf jaar geleden de extra klassieke 12+4 eiken lamelparkt. Dit is een geweldige afwerking, ik ben erg blij met de aankoop en de communicatie met de verkopers van Showroom Vilvoorde.

Industrieterrein Kanaal-Noord 1413

3960 Bree

+32 11 96 80 50

Over Belat

Belat parket biedt parket en houten vloeren aan tegen de beste prijzen. De vloeren komen rechtstreeks uit de fabriek, zodat de prijs-kwaliteitsverhouding optimaal is. In het aanbod is er massief eiken parket, samengesteld eiken parket, lamelparket, visgraatparket, grenen vloer, Hongaarse punt parket, mozaïek parket, lamel op kant, massief essen parket, essen lamelparket. U kunt uw vloer zelf ophalen of laten bezorgen, zelf leggen of laten leggen door onze vakmensen, de parketvloer onbehandeld kopen en zelf oliën/ lakken of laten oliën/ lakken door Belat. Genoeg flexibiliteit om u te voorzien van uw droomvloer. Belat levert en plaatst parket en houten vloeren in heel België en Nederland. Mooie houten vloeren van hoge kwaliteit."