Heel goed. Goede prijs

Dat ga niet!

Prima prijs kwaliteit

Altijd correct Lange openingsuren

Goede service en correcte uitleg

We kregen een uitgebreide uitleg en konden daarna zelf tijd nemen om onze keuze te maken. We kregen advies hoe we de vloer moeten behandelen.

Vlotte en vriendelijke service!

Zeer blij van de samenwerking met Belat. De vloer, met goede prijs-kwaliteit, werd mooi en snel gelegd. Afspraken werden steeds nagekomen en de communicatie verliep heel vlot! Zeker een aanrader!

Goed :)

Heel mooi

Heel mooi parket, heel succes!

Recommandé

Très bon magasin

Industrieterrein Kanaal-Noord 1413

3960 Bree

+32 11 96 80 50

Over Belat

Belat parket biedt parket en houten vloeren aan tegen de beste prijzen. De vloeren komen rechtstreeks uit de fabriek, zodat de prijs-kwaliteitsverhouding optimaal is. In het aanbod is er massief eiken parket, samengesteld eiken parket, lamelparket, visgraatparket, grenen vloer, Hongaarse punt parket, mozaïek parket, lamel op kant, massief essen parket, essen lamelparket. U kunt uw vloer zelf ophalen of laten bezorgen, zelf leggen of laten leggen door onze vakmensen, de parketvloer onbehandeld kopen en zelf oliën/ lakken of laten oliën/ lakken door Belat. Genoeg flexibiliteit om u te voorzien van uw droomvloer. Belat levert en plaatst parket en houten vloeren in heel België en Nederland. Mooie houten vloeren van hoge kwaliteit."