Pluspunten

Levering was zeer stipt en producten waren zoals te zien op de website. (zonder bezoek grenen besteld). Chauffeur heeft ook geholpen met binnenbrengen.

Pluspunten

Goede prijs

Pluspunten

Voor een paar eigen werken al vloer gehaald bij Belat en steeds tevreden van het resultaat

niks

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer flexibel, goede prijs-kwaliteitverhouding, prima service!

We hebben drie keer een "aangepaste" factuur gekregen; dat was een beetje verwarrend.

Pluspunten

Na lang zoeken en vergelijken toch voor Belat gekozen. Heel blij van het resultaat en voor een pak minder geld als bij andere zaken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer uitgebreid assortiment voor een goede prijs en prima vloerlegger (extern).

Beloofde termijnen worden niet nagekomen en 150€ extra kost owv <30m2

Pluspunten

Heel goede service, goed geholpen. Een aanrader!

Pluspunten

Zeer tevreden over Belat! Goede service en vriendelijk personeel, wij zijn heel tevreden

Pluspunten

Zeer duidelijke rondleiding en informatie over verschillende soorten vloeren. Niet gemakkelijk zo een vloer kiezen vooral de kleur lang over nagedacht.. Kogel door de kerk en heel tevreden van de vloer.

Voor zover geen

Pluspunten

Duidelijke info gehad over de verschillende parketten, kleurstraat mogen bekijken.

Pluspunten

Snelle levering, superbehulpzame bezorger en erg goede prijs-kwaliteit voor de geleverde grenen vloer.

Aanbevelingen voor relevante producten zoals legveren. Die heb ik nu elders gekocht.

Pluspunten

Vriendelijk Snel Professioneel Correct

Geen tips, super tevreden!

Pluspunten

We wilden eerst massieve parket laten plaatsen, uiteindelijk toch voor samengestelde parket gekozen in combinatie met vloerverwarming. Door middel van kundig advies de juiste keuze kunnen maken.

De uiteindelijke vloer was niet op stock dus hebben wij "blind" moeten bestellen. Uiteindelijk kregen we de vloer geleverd en deze was PRACHTIG! Ze hebben voldoende foto's om alle verschillende soorten te laten zien.

Pluspunten

Grenen plachette gebruikt voor mn tuinhuis af te werken ze hebbe mij goed verder geholopen in de toonzaal ook helpen inladen

Pluspunten

Communicatie verliep vlot Interessante prijzen Correcte prijs

Pluspunten

Veel keus tegen een goede prijs

Pluspunten

Lang gezocht naar vloer en veel vergeleken, uiteindelijk toch voor Belat gekozen vanwege de lage prijs. Het scheelde toch echt wel veel geld. Zeer tevreden van onze visgraat parket!

Pluspunten

Eindelijk geholpen geweest in plaats van al die verkooppraatjes tegenwoordig! Informatief en heel interessante producten...

Geen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs (hoewel de offerte net volledig duidelijk was) Snel ingepland Vriendelijk personeel Mooie kwaliteit van hout

Slordig inkorten van de deur onderaan Plaatsing van de plinten is op een aantal plaatsen eerder slordig Onduidelijke communicatie ivm de vereiste toestand van de ondergrond voor het leggen waardoor de eerstgemaakte afspraak met een week werd uitgesteld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie

Pluspunten

Vriendelijk personeel, ook aan de telefoon. Kundig advies en er wordt met je meegedacht.snelle service en afspraken worden nagekomen, top!

Geen kunnen ontdekken bij mijn aankoop.

Pluspunten

de behandeling is fantastisch vlot gegaan, er werd zelfs zonder voorafgaande vraag een zeil meegeleverd om de planken te beschermen tegen de regen. Echte aanrader!

Industrieterrein Kanaal-Noord 1413

3960 Bree

+32 11 96 80 50

Over Belat

Belat parket biedt parket en houten vloeren aan tegen de beste prijzen. De vloeren komen rechtstreeks uit de fabriek, zodat de prijs-kwaliteitsverhouding optimaal is. In het aanbod is er massief eiken parket, samengesteld eiken parket, lamelparket, visgraatparket, grenen vloer, Hongaarse punt parket, mozaïek parket, lamel op kant, massief essen parket, essen lamelparket. U kunt uw vloer zelf ophalen of laten bezorgen, zelf leggen of laten leggen door onze vakmensen, de parketvloer onbehandeld kopen en zelf oliën/ lakken of laten oliën/ lakken door Belat. Genoeg flexibiliteit om u te voorzien van uw droomvloer. Belat levert en plaatst parket en houten vloeren in heel België en Nederland. Mooie houten vloeren van hoge kwaliteit."