Pluspunten

Uitstekende uitleg bij de keuze van de vloer! Goede levering en prima kwaliteit

Pluspunten

prima geholpen bij het uitzoeken ,nu hebben een houten vloer voor ons verdere leven ,vanaf het leggen van het eerste contact tot aan het leggen van onze vloer verliep snel en correct.dit firma kunnen wij iedereen aanbevelen.

geen

Pluspunten

Uitstekende website Duidelijke samples in winkel Duidelijke en snelle respons op email Vriendelijke ontvangst

Locatie ;-)

Pluspunten

Afhaalinformatie zoals beloofd, communicatie met richtlijnen omtrent afhaling. Plaatsingsinstructies werden voorzien op papier en tegelijkertijd werden verbaal richtlijnen gegeven.

Indien het bedrijf zelf zou kunnen bevestigen dat alles klaar staat voor afhaling zou dit perfect zijn, zelf heb ik hen gecontacteerd een dag op voorhand en het werd bevestigd dat alles klaar stond.

Pluspunten

Zeer correct behandeling. Prijs en service zeer goed.

Pluspunten

Gastvrijheid, vriendelijkheid en behulpzaam. Proberen een oplossing voor je te vinden en zijn enthousiast over je project.

Pluspunten

Heel positieve uitleg, goed geholpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer klant vriendelijk en goed geholpen, goede uitleg ivm de verschillende vloeren. Prijs kwaliteit van de vloer uitstekend. Prima plaats service.

Pluspunten

goede service snelle levering vriendelijk personeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle vriendelijke service

Leveringskosten te duur

Pluspunten

Goede bediening , mooie vloer enz.

Pluspunten

Prachtige vloer, deskundig geplaatst. Wij hebben gekozen voor een visgraat parketvloer van 10 x 60 cm met een buitenrand.

De communicatie had beter gekund. Hierdoor zijn misverstanden ontstaan, die niet nodig waren.

Pluspunten

zeer behulpzaam en vlotte mensen met oog voor detail !!

Pluspunten

Ik ben bij Belat een parketvloer gaan kiezen en viel achterover van de lage prijs t.o.v. andere parketzaken. Ik heb onmiddellijk besteld en 4 weken later zijn ze de vloer komen plaatsen. De parket ziet er na een half jaar nog steeds prachtig uit. Een dikke aanrader!

Geen enkele!

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling. Mijn parket was op stock en binnen 3 dagen geleverd.

Suggestions

Doe zo verder

Pluspunten

Very good service and really went the extra mile to support us with a second delivery of the same material.

Nothing :-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede prijs-kwaliteit

informeer de klant als er een andere kleur zal gebruikt worden dan aanvankelijk is overeengekomen. bij de afwerking zijn er kleine details waarvan ik vind dat het beter kon. dit was een kwestie van even te overleggen dan inpakken en wegwezen. nu ben ik genoodzaakt om nog een zaag te kopen en plintlijm.

Industrieterrein Kanaal-Noord 1413

3960 Bree

+32 11 96 80 50

Over Belat

Belat parket biedt parket en houten vloeren aan tegen de beste prijzen. De vloeren komen rechtstreeks uit de fabriek, zodat de prijs-kwaliteitsverhouding optimaal is. In het aanbod is er massief eiken parket, samengesteld eiken parket, lamelparket, visgraatparket, grenen vloer, Hongaarse punt parket, mozaïek parket, lamel op kant, massief essen parket, essen lamelparket. U kunt uw vloer zelf ophalen of laten bezorgen, zelf leggen of laten leggen door onze vakmensen, de parketvloer onbehandeld kopen en zelf oliën/ lakken of laten oliën/ lakken door Belat. Genoeg flexibiliteit om u te voorzien van uw droomvloer. Belat levert en plaatst parket en houten vloeren in heel België en Nederland. Mooie houten vloeren van hoge kwaliteit."