Hele fijne klantenservice, heel duidelijk over alles. Ze doen wat ze beloven.
Bezorger Ivo van depot Bree was uitstekend
Uitstekende service, altijd de beste prijs en hun vloeren zijn van zo'n goede kwaliteit. Bovendien hebben ze een snelle levering.
Het is altijd moeilijk om de kwaliteit te beoordelen als je online bestelt, maar de vloer is geweldig en de installateur merkte zelfs op hoe goed het was.
Easy to use website, good quality flooring for a great price
Ziet er goed uit Telefoontje om te bevestigen dat de vloer op voorraad was Geen harde verkoop - daar hou ik van
Geweldige kwaliteit en uitstekende afwerking
Le service en magasin était excellent.
We gingen naar onze plaatselijke winkel en de verkoper was erg behulpzaam en zorgde ervoor dat we de juiste hoeveelheid vloer, ondervloer en lijm voor onze kamer bestelden. De levering kwam op tijd en alles was goed verpakt. De vloer (Lamelpraket rustic) ziet er nu geweldig uit.
Le vendeur est sympathique et serviable, la livraison est arrivée plus tôt que prévu, mais tout s'est bien passé...
De vloer ziet er geweldig uit. De klantenservice was erg goed. Ik werd op de hoogte gehouden van de levering en alles verliep volgens plan.
Ervaring was uitstekend vanaf het moment dat we de winkel binnenliepen...de assistent hielp meteen en begeleidde ons naar de vloer binnen ons budget, hij zorgde er ook voor dat we alle vloeren hadden die we nodig hadden. De levering was snel en verliep prima...de vloer ligt er nu een paar maanden en heeft nog niet bewogen, gekrast of geschilferd...geweldige kwaliteit en ik zou Belat parket zeker aanraden.
Une qualité et des prix incroyables, je commanderai à nouveau chez direct wood flooring. Hautement recommandé.
Zeer snelle en goede service, de kwaliteit van de PVC vloer is goed
Sales person was great!
Une entreprise vraiment professionnelle avec d'excellentes connaissances et un service irréprochable. A recommander vivement.
Goed geïnformeerd personeel, goed contact achteraf om details te regelen.
Ze namen contact op en losten mijn problemen op Dat maakte de ervaring veel beter en daar ben ik dankbaar voor De vloer ziet er prachtig uit De bezorger was een ster
Zeer behulpzame assistent bij het uitzoeken van de hoeveelheid vloer die we nodig hadden. Erg onder de indruk van de kwaliteit van de vloer, dus we hebben meer gekocht om in een andere kamer te leggen.
Geweldige producten, professionele en efficiënte klantenservice. Ik zou ze aanbevelen. 10/10
Heel gemakkelijk om mee te werken. Geweldige klantenservice in het filiaal aan de Bree. Zeer concurrerende prijzen.
Geweldige website. Uitstekend product Efficiënte levering Efficiënte verpakking Ziet er geweldig uit wanneer gelegd
Zeer tevreden met de service van bestelling tot levering. Een echte aanrader.
Fantastic always from start to finish. Great on delivery times. The products are all top quality solid stuff. Wouldn’t buy from anywhere else.
Dit is mijn derde of vierde bestelling, wat altijd een geweldig en probleemloos proces is. De kwaliteit van de producten is altijd superieur aan die in andere winkels (leggemak, dikte, uiterlijk, prijs). De levering is ook fantastisch, ze brengen de producten altijd tot aan de deur, wat een grote hulp is. Ik kan niet zeggen dat ik iets negatiefs heb - briljant bedrijf en briljante producten.
Industrieterrein Kanaal-Noord 1413
3960 Bree
Belat parket biedt parket en houten vloeren aan tegen de beste prijzen. De vloeren komen rechtstreeks uit de fabriek, zodat de prijs-kwaliteitsverhouding optimaal is. In het aanbod is er massief eiken parket, samengesteld eiken parket, lamelparket, visgraatparket, grenen vloer, Hongaarse punt parket, mozaïek parket, lamel op kant, massief essen parket, essen lamelparket. U kunt uw vloer zelf ophalen of laten bezorgen, zelf leggen of laten leggen door onze vakmensen, de parketvloer onbehandeld kopen en zelf oliën/ lakken of laten oliën/ lakken door Belat. Genoeg flexibiliteit om u te voorzien van uw droomvloer. Belat levert en plaatst parket en houten vloeren in heel België en Nederland. Mooie houten vloeren van hoge kwaliteit."