Excellent service à la clientèle, excellent prix, livraison rapide
Uitstekende service - erg onder de indruk van de kwaliteit van de vloer en tegen een zeer goede prijs! Ze gebruiken hun eigen bezorgers (Ivo) was erg behulpzaam en beleefd, dus al met al een geweldige service! De klantenservice is ook erg goed!
Zeer behulpzaam en gemakkelijk om zaken mee te doen. Geweldige service!
Personeel echt behulpzaam, proces snel en gemakkelijk. Uitstekende service. Zeer snelle levering van vloeren na aankoop
Uitstekende service en snelle levering. Goederen arriveren in goede staat.
Vriendelijke vertegenwoordiger - zo behulpzaam en jullie hebben een prachtige selectie/showroom. Heel erg bedankt.
Briljante service in de winkel en de bezorger was ook briljant, erg blij dat de vloer er nu helemaal ligt!
Ik ben echt blij zeer goede service.
Fantastische ervaring, gemakkelijk in de omgang, professioneel, goede productkennis.
Excellent service à la clientèle et qualité des produits!
De manager wist welke producten er te koop waren, wat werkte en wat niet. Hij duwde ons niet in de richting van een bepaald product, maar gaf ons informatie om onze keuze te maken.
Uitstekende communicatie en service vanaf het moment van bestellen tot aan de levering van de parketvloer, bedankt.
Winkelpersoneel zeer behulpzaam, drong niet aan op verkoop, was er om te helpen, gaf nuttige informatie en nam de tijd om monsters te laten zien, had een paar offertes voordat we uiteindelijk besloten welke vloer we zouden gaan gebruiken, levertijd was goed en het volgen van, zou teruggaan en ze opnieuw gebruiken voor andere items zoals PVC.
Livraison très rapide et avec soin ...le chauffeur était formidable
Mijn 2e bestelling bij het bedrijf en zoals altijd geweldige service en levering. Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling, wat geweldig is voor mijn planning. Nogmaals bedankt en ik kom snel weer terug.
Eenvoudig te navigeren website, kostencalculator is een leuk hulpmiddel. Geweldig assortiment vloeren, wij gingen voor de samengesteld eiken parket variant. Snelle levering, heel gemakkelijk te leggen en het ziet er geweldig uit in onze kamer.
Zeer behulpzaam en goede prijzen
Geweldige klantenservice vanaf het moment dat ik mijn houten vloer bestelde tot aan de levering. Ik zou zeker weer bij Belat parket kopen. De bezorger was professioneel en zeer aangenaam.
I am really happy very good service.
Geweldig grenen parket! staat prachtig in mijn nieuwe slaapkamer.
Uitstekende service. Echt goede klantenservice en product van goede kwaliteit
Parketvloer van geweldige kwaliteit. Niet één pak was defect. In tegenstelling tot andere winkels waar ik in het verleden vloeren heb gekocht.
Zeer goede kwaliteit van de vloer. Echt een aanrader
Het personeel in het Vilvoorde-depot was zo behulpzaam en aangenaam, ze zijn een aanwinst voor het bedrijf.
Zeer goed materiaal snelle reactie mooie service en zeer behulpzaam .
Industrieterrein Kanaal-Noord 1413
3960 Bree
Belat parket biedt parket en houten vloeren aan tegen de beste prijzen. De vloeren komen rechtstreeks uit de fabriek, zodat de prijs-kwaliteitsverhouding optimaal is. In het aanbod is er massief eiken parket, samengesteld eiken parket, lamelparket, visgraatparket, grenen vloer, Hongaarse punt parket, mozaïek parket, lamel op kant, massief essen parket, essen lamelparket. U kunt uw vloer zelf ophalen of laten bezorgen, zelf leggen of laten leggen door onze vakmensen, de parketvloer onbehandeld kopen en zelf oliën/ lakken of laten oliën/ lakken door Belat. Genoeg flexibiliteit om u te voorzien van uw droomvloer. Belat levert en plaatst parket en houten vloeren in heel België en Nederland. Mooie houten vloeren van hoge kwaliteit."