zeer klantvriendelijk en hulpvaardig

Ik had eerst een staaltje magnetbehang aangevraagd en kreeg een groot stuk gratis opgestuurd tesamen met een magneet. Ook de levering van de eigenlijke bestelling verliep snel en vlot.

Snelle levering, kleur komt ook zeer mooi uit. Voor de eerste laag hebben we de kalei dikker moeten leggen waardoor we met de 1e zak niet toekwamen. Anders zeer tevreden!

Kwaliteitsvol materiaal en goede service!

Zeer goed geholpen in de winkel en aangenaam verrast door de prijzen. Prijs/kwaliteit zit zeker goed! Rollen die te veel waren zijn ook zonder probleem terug genomen. Echt een aanrader!

'S avonds besteld , dag erna geleverd (op een feestdag), altijd heel tevreden over prijs kwaliteit!

Zeer betrouwbaar en uitstekende produkten

Bestellingen worden snel geleverd en op een correcte manier. Voor mij een aanrader.

Vlotte levering

Vlotte levering. Intussen kalei aangebracht en een heel mooi resultaat !

snelle levering , correcte prijs

correct

Goed.

Mijn pakje werd later dan aangegeven op de website geleverd. Na het schrijven van een beoordeling werd er al snel telefonisch contact opgenomen om het probleem op te lossen. Een gedeelde fout blijkbaar, ikzelf was vergeten het huisnummer te noteren, de dag na de bestelling heb ik dat per mail laten weten. Ondertussen had de verkoper mij een mail verzonden maar deze is nooit ontvangen omdat hij mijn mailadres niet intypte bij verzenden aan. Ik sta wel te kijken van de service achteraf, ze proberen een gedeelde fout toch zo snel mogelijk op te lossen, het pakje is netjes verpakt en de materialen van top kwaliteit. Een samenloop van omstandigheden waar menselijke fouten heel normaal zijn. Ik zal zeker de volgende keer een bestelling met een gerust gevoel plaatsen.

uitstekende service

vandaag besteld, volgende dag persoonlijk geleverd, als dat geen service is ! Producten polyvine prima ! Bedankt alvast, bij een volgende klus zal ik zeker weer bij jullie bestellen.

Hele fijne vriendelijke benadering en leuke, originele producten

Het contact was erg vriendelijk en behulpzaam. Ook kreeg ik nog wat extra verfstalen toegestuurd. Het magneet behang wat ik heb besteld werkt erg goed. Blij met het product.

Super tevreden!

Super mooi en stevig zelfklevend mageneetbehang. Het is ook beschrijfbaar met krijt stiften :) Ik ben er heel erg blij mee en krijg er veel complimenten over.

Goede, snelle service

Kwaliteitsvolle producten en goede klantendienst

Vlotte afhandeling.

Overzichtelijke site en tamelijk veel uitleg bij de producten.

service is goed

Service goed. Kwaliteit materiaal Heel tevreden

Voor de bestelling Tijdens de bestelling Na de bestelling Alles top

Prima service!

Goed materiaal en heel snel geleverd.

Kwaliteit, snel ter plaatste

Mijn bestelling was mooi verpakt en snel ter plaatse!

Tevreden klant !

Ik ben een tevreden klant !

Altijd tevreden over de service en producten.

Positief

tevreden over gehele lijn

zeer goede service en professionele raadgeving over de producten

Tof

uitstekend service

Zeer goed.

De bestelde goederen , schuurpapier, zijn tijdens de corona - lockdown periode toch snel geleverd geweest. Bedankt.

Zeer vriendelijk en correct

Alles is van goede kwaliteit en jullie geven goede uitleg over de producten.

Topbedrijf

Super ervaring met dit bedrijf. Toplevering van onze bestelling.

Kloosterstraat 9

3960 Bree

Over Modevoormuren.com

Wij zijn een speciaalzaak in verf en behang, toegewijd aan het leveren van de beste service, zowel online als in onze fysieke winkel. Onze klanten kunnen altijd bij ons terecht voor deskundig advies en technische ondersteuning. Met meer dan 60 jaar ervaring zijn wij ware experts in ons vakgebied.