Super service

Super vriendelijke mensen En super goede service!

Super snel en fijn mensen

Vlotte service

Vlotte service en goed advies

Zeer vlot en correct.

Aangenaam verrast. Zeer vlotte afhandeling en levering. Leuk presentje ( borstel en roerstokje ) erbij.

Zeer goede verf, prima service en advies, En professioneel verfgereedschap voor een betaalbare prijs.

uitstekende kwaliteit en service

Ik koop nu al jaren mijn verf en behang bij Modevoormuren. Ik word altijd heel goed geholpen als ik vragen heb. En ik was natuurlijk zeer tevreden met online te kunnen bestellen in deze 'corona' tijd. Levering gebeurde snel en correct.

prima levering ...

Heel rap geleverd Alles in orde.

Zeer goede service

Wij waren in de winkel verf gaan kiezen voor de keuken. Het zou een heel goed dekkende verf zijn en ze dachten dat we met 2 liter minder ook zouden toekomen en indien we te kort zouden komen konden we online bijbestellen (omwille van de lockdown) en zou de verf aan huis geleverd worden. Op mijn vraag of dat diezelfde dag kon geleverd worden zodat we onze keuken konden afwerken werd gevolg aan gegeven. Een uur later werd de verf in deze lockdown periode geleverd. Dat is pas service !

Zeer goed geholpen.

Snel en goed geholpen.

top kwaliteit voor een goede prijs!

wij deden onze bestelling en na enkele dagen was hij thuis bezorgd. We zijn momenteel bezig met de tuinmuren te schilderen. Onze tuin ziet er plots heel anders uit! de kleur is prachtig. we zitten precies in Toscane. De verf is wel moeilijk om met te schilderen. De muur goed vochtig maken helpt wel goed. Ik heb iets te veel besteld. Ik hoop dat ik één zak terug kan geven. We hebben besloten om de bakstenen muur achteraan de tuin zo te laten. We zouden hier zo opnieuw bestellen.

Uitstekende service.

Eerst contact gehad met de winkel. Hierna heb ik een bestelling geplaatst. Product op een nette manier ontvangen met een extra kwast. Super service. Bedankt.

Correct advies en goede kwaliteit

formidabel, geweldig

Zeer goed geholpen ondanks mijn beperkte computer kennis, dank u vr. gr. Guy

Goeie service en snelle levering

Goeie service en snelle levering en vriendelijk

Vlotte correcte service

Vlotte correcte service

Perfecte service, heldere uitleg. Niet de grootste doe-het-zelf-persoon, maar een webshop dat heel overzichtelijk is.

Snelle levering zelfs in coronatijd

Goede service, voldoende ruim assortiment zeker voor behangpapier, correcte afhandeling

Snelle levering en degelijk verpakking

Geleverd op tijd zoals vermeld op de website. Verpakt ik 2 sterke dozen om de inhoud goed te beschermen.

Super service

Bestelling geplaatst en dezelfde dag al in huis 👍

Goed eindresultaat en snelle levering !!!

Goede kwaliteit van kalei en telkens snel en correct geleverd. Zeer nuttige uitleg meegeleverd met het product. Kortom, ik ben een tevreden klant en raad het product zeker aan.

super snelle service

rond de middag verf besteld , tegen de avond geleverd

Goed verpakt en vlotte afhandeling

Vlotte service en degelijk kwaliteit

Muur willen kaleien. Degelijk en kwaliteitvolle product kunnen aankopen met een vlotte service en versturing van de producten. Top!!

Geweldige service

Advies op laat in de winkel. Ook bij onze online bestelling persoonlijk advies doordat we opgebeld werden. Snelle levering.

Vlug geleverd en zeer goed verpakt

Kloosterstraat 9

3960 Bree

Over Modevoormuren.com

Wij zijn een speciaalzaak in verf en behang, toegewijd aan het leveren van de beste service, zowel online als in onze fysieke winkel. Onze klanten kunnen altijd bij ons terecht voor deskundig advies en technische ondersteuning. Met meer dan 60 jaar ervaring zijn wij ware experts in ons vakgebied.