Snel en correct

Altijd is alles snel en correct toegekomen

top

bestellen en leveren zonder problemen

Correct

Bestellen en levering zijn correct en zeer vlot.

Uitstekende service

Vraag per mail gesteld en binnen een uur antwoord. Ook telefonisch contact verliep uitermate vriendelijk en behulpzaam Bestelling geplaatst en volgende dag al bezorgd in Nederland. Absolute aanrader.

Zeer vlotte service

Supersnel geleverd, hoewel het nog moest besteld worden (niet in stock)

Zeer goede service

Snelle levering (door een brugdag werd er persoonlijk aan huis geleverd). Heel blij met het professionele advies voor mijn werkproject, steeds vriendelijk en snel. Dank u !

snelle, professionele service en levering!

snelle, professionele service en levering!

Het magneetbehang is een aanrader

We bevestigden een strook magneetbehang in de kamer van onze dochter, zodat ze haar kunstwerken tentoon kan stellen. Het magneetbehang is eenvoudig in de juiste vorm te knippen, supermakkelijk te bevestigen (zonder boren/hameren/ behangerslijm: gewoon met de zelfklevende achterkant), voelt stevig en kwalitatief. AANRADER!

snelle levering.

Product nog niet gebruikt

Zeer correct en zeer snel

Snelle levering goed produkt en goede prijs

Snel, eenvoudig en correct!

Snelle levering (1 dag!), bij mijn beide geplaatste bestellingen, eenmaal het bestelde product voorradig is. Dat laatste is echter niet zichtbaar op de site, en wordt ook niet per mail vermeld.

Top geholpen zelfs telefoon gehad dat alles klaar stond en zelfde dag opgestuurd. Dag erna ontvangen

Super service

Zeer goed!

Zeer snelle levering, pakket werd goed ingepakt, zeer vriendelijke service.

Snelle en correcte levering

Bestelling verloopt soepel en snelle levering van de bestelling. Top!

correct en snel geleverd

goed webshop en snelle levering

Quality products, excellent service!!

The entire team were very friendly and provided excellent service. I was also impressed by the quick delivery, and the quality of the products once they arrived. I will definitely continue to purchase my products through Modevoormuren and highly recommend others do the same, you'll also be thankful you did! :)

Topproducten, snelle levering en fijne service

Eerst een informatiefolder besteld na emailtje naar Modevoormuren. Daags erna al ontvangen. Eerst een paar proefpotjes gekocht om de kleur te bepalen. Ook weer snel geleverd. Vervolgens grootverpakkingen gekocht en het eindresultaat is precies als gewenst.

Toimitus aika oli odotettua pidempi

Kokemukseninoli kaikenkaikkiaan hyvä. Hinnoittelu oli sopiva, ostaminen helppoa ja tuotteet tulivat siististi perille. Toimitusaika oli odotettua muutaman päivän pidempi, mikä varmasti johtuu etäisyydestä. Kiitos teille!

• Suosittelisitko yritystämme muille? Yes

Zeer snelle levering

Daags nadien levering reeds ontvangen.

Goede service en snel geleverd

Via telefoon zeer duidelijke toelichting gekregen. Levering ook op 24u

Heel snelle service. Maar wat moeilijkere zoektocht op de website.

Heel snelle service. Vrijdagmiddag besteld en zaterdagochtend was mijn bestelling geleverd. Ik zocht een product wat ik niet goed kende, Rubio transparante olie, en ik kon de filters op de website hier niet zo goed voor toepassen.

Top product

plamuurmessen

Alles vlot geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel erg tevreden van mijn bestelling!

Alles was tiptop in orde. Ik raad deze website zeker aan en zal in de toekomst vaker bestellen.

Kloosterstraat 9

3960 Bree

Over Modevoormuren.com

Wij zijn een speciaalzaak in verf en behang, toegewijd aan het leveren van de beste service, zowel online als in onze fysieke winkel. Onze klanten kunnen altijd bij ons terecht voor deskundig advies en technische ondersteuning. Met meer dan 60 jaar ervaring zijn wij ware experts in ons vakgebied.