Rapide et efficace

Nickel

Top survis

vlotte vriendelijke mensen Altijd nieuwe keus van behang en producten. online shoppen is zeer overzichtelijk en makelijk . smorgens besteld en savonds mijn product al aan huis geleverd. Top service voor iedereen!

Snelle levering, scherpe prijs

Snel geleverd kwaliteitssproduct

Kwalitatief heel goed.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

ik heb het Bedrijf gevonden op het in internet

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vriendelijke service , staan klaar om je te informeren bij je keuzes

Vriendelijke service , staan klaar om je te informeren bij je keuzes en geven alternatieven bij een verkeerde keuze Ook een snelle , persoonlijke levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer snelle service op donderdag besteld en vrijdags al binnen! Netjes en stevig verpakt!

Snelle en correcte levering

Prima, reeds meermaals besteld.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer goede service, prijs en kwaliteit!

Zeer goede service! Na bestelling 2 dagen later geleverd op zondag door zaakvoerder zelf, TOP! Prima kwaliteit en prijs! Dank u!

PRIMA SERVICE

Prima en snelle service

Heel klantvriendelijk!

Na plaatsing van mijn bestelling werd ik door de firma zelf gecontacteerd met de vraag of mijn bestelling wel juist was. Ik had namelijk naast een zak kalei van 25kg een kleurtester bestel ipv een pot kleurpigment. Toch zeer attent als je het mij vraagt! Zonder moeite werd mijn bestelling recht gezet! De volgende dag heb ik mijn bestelling ontvangen. fantastisch!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

mijn bestelling werd perfect verwerkt en verstuurd een pluim voor jullie.

zeer vriendelijk aan de telefoon toen ik belde voor informatie doe zo verder.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Supersnel geleverd en vriendelijke en correcte klantenservice

Behang werd sneller dan verwacht geleverd zodat ik ook weer vlot verder kon.

Snel geleverd, netjes verpakt

Keurig boekje erbij

Degelijke verf voor een goede prijs

Peintagone Gold lak wit: 3 lagen om mooi te dekken. Onontbeerlijk mousse rolletjes voor een glad en strak resultaat.

Erg behulpzaam

Geven goede info. Zeer vriendelijk en niet opdringerig. Vlotte levering.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Binnen de 24 uur na bestelling geleverd.

Vriendelijk, snel en goede kwaliteit

Prima dienstverlening

Snelle dienstverlening, correcte prijs en prima producten.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel klantvriendelijk en correct.

Online bestelling, heel klantvriendelijk aan de telefoon navraag bestelling, heel correct met beantwoorden mails.

Alles oké geleverd

Super snelle levering

Super snelle levering en product voldeed voorkomen aan de verwachting/ wat er op de website staat

Fijn bedrijf met een snelle reactie op vragen

Informatiepakket aangevraagd voor kalei. Binnen 1 dag het pakket binnen met voorbeeldkleuren. Vervolgens 3 proefpotjes besteld met kleurpigmenten en deze binnen 3 dagen mogen ontvangen! Top!!! Goede uitleg erbij gekregen op papier.

Snel

Snelle, goede service

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Pakket zeer goed ingepakt en op tijd ontvangen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

bestelling vlot en vlug geleverd en goed verpakt

Kloosterstraat 9

3960 Bree

Over Modevoormuren.com

Wij zijn een speciaalzaak in verf en behang, toegewijd aan het leveren van de beste service, zowel online als in onze fysieke winkel. Onze klanten kunnen altijd bij ons terecht voor deskundig advies en technische ondersteuning. Met meer dan 60 jaar ervaring zijn wij ware experts in ons vakgebied.