super webwinkel

fijne webwinkel, zeer snelle levering. klantvriendelijk. TOP!

Ik vind het normaal tijd verspilling om dit te doen maar voor deze site wil ik uitzondering maken… Ik had vragen over wanneer het product ging aankomen thuis, en ik kreeg een super vriendelijke en snelle reactie. Dat voelde heel vertrouwd en veilig. Over de producten zelf (een trui en hemd), die zaten ook Fantastisch! Perfecte kwaliteit en dus echt een aanrader! Goed bezig!

prima kwaliteit tegen een prima prijs

Snelle levering, het product was zoals beschreven, ik ben er blij mee!

alles hat perfekt geklappt.

Ich kaufe gerne jederzeit wieder bei euch!

Heel snel geleverd product valt wel iets klein

Supersnel geleverd, goede kwaliteit

Niks aan toe te voegen. Gewoon goed.

Klaar voor de Kerst!

Aanbeveling voor de echte kerst liefhebbers Ruim assortiment voor een leuke prijs. Gemakkelijke navigatie door de webshop. Snelle levering en de kwaliteit van mijn trui daar ben ik zeer tevreden over.

Leuke truien voor een schappelijke prijs en razendsnel geleverd

's-Avonds besteld en de volgende dag al geleverd. Dat is nog eens snel. Leuke truien voor een leuke prijs en goed op maat met een normale pasvorm.

Grappig en mooie kwaliteit trui.

Leuk om met kerst wat anders aan te trekken. Wanneer ik al die grappige truien straks aan het diner zie dan moet ik al lachen. Relaxed en gezellig gaat het worden.

Ging erg makkelijk en snel

Ging erg makkelijk en snel

mooie trui

jammer dat de eerste trui terug moest trui niet voor mijn caterogie. ik neem aan dat het financieel goed geregeld wordt

Goede kwaliteit, prima service!

Goede kwaliteit Hawaïhemden, supersnel geleverd — een regelrechte aanbeveling!

Goede en Snelle levering!

Duidelijke site Snelle levering

Mijn twee truien had ik snel, ze zijn mooi en ze passen precies goed, door de handige maat tabel op de site. Ik ben erg blij met de truien en ze waren niet duur.

Trui waar je blij van wordt.

Mooie kwaliteit en een erg leuke foute kersttrui vooral met de ledlampjes waar iedereen om moest lachen! Bovendien supersnel geleverd!

Leuk behalve fout bij 1 maat

De familie vond de verrassing superleuk, iedereen kreeg een kersttrui Jammer genoeg was er van de 10 truien 1 waarvan de maat niet klopte. De xxl leek ons eerder een m of l

Snelle levering, goede kwaliteit

Had een kersttrui besteld. De volgende dag al geleverd en de pasvorm en kwaliteit was ook prima. Helemaal tevreden,

de kersttrui werd relatief kort voor kerst besteld maar was mooi twee dagen erna binnen. Goeie kwaliteit en zit lekker

Een maatje meer!!!

Heb zelf xxxl maar voor de zekerheid xxxxl besteld, en deze Kersttrui paste perfect.

Mooie trui, goede kwaliteit, paar uur na bestelling al verzonden

Alles goed

Goed product en snel geleverd

Supersnelle klantenservice en verzending

Ik had een vraag, heel snel antwoord en razendsnel mijn trui in huis. Trui zelf is ook erg mooi en goede kwaliteit. Aanrader!

Uitmuntende service

De trui werd snel geleverd, maar bij het uitpakken had ik een gaatje opgemerkt. Dit heb ik gemeld aan de klantendienst en er werd een nieuwe trui besteld en opgestuurd door de vriendelijke medewerkster. Uitmundende service en hele vriendelijke en oplossingsgerichte klantendienst.

Super ?

Sehr freundliche Verkäufer, Versand super schnell, Ware Top, wie beschrieben. Jederzeit wieder !!!

Polakweg 13

2288GG Rijswijk