De kersttruien zijn echt supermooi. Goede maten en fijne kwaliteit

Leuke trui die snel bezorgd is

Leuk assortiment aan kersttruien, en snel geleverd.

Top geregeld allemaal!

Snelle bezorging en leuk contact! Aanrader.

Levering was snel maar verkeerde maat.

Had een trui voor kerst besteld in XXXL. 3 x xl dus maar krijg 4 x XL geleverd. Trui zit mij nu natuurlijk iets te groot. Was en ben niet in de gelegenheid om hem terug te sturen en moet het met deze doen, Wel jammer.

Kerst trui

Snelle levering en leuke trui.

Leuke truien en goede prijd

Leuke trui en snel geleverd.

Artikelen snel geleverd Artikel retour sturen via de mail snel geregeld

Snelle levering en product zoals vermeld.

Mooie trui besteld. Binnen 1 dag geleverd en van goede kwaliteit.

Prima service goede ervaring

Goede site, betrouwbaar en snelle levering

2 dagen na mijn bestelling was mijn pakje al thuis. Zeer tevreden over de kwaliteit en aangezien ik een beetje een buitenmaat heb zijn de aangegeven dimensies correct en past het perfect.

snel en goed

snel verzonden. goede service, en goede prijs! kwaliteit is ook goed te noemen. aanrader !

Mooie trui. Snel geleverd

Mooie trui, snel geleverd

Snel en netjes geleverd

Hilarische Kersttrui

Gewoon heel erg blij met m'n Kersttrui. Hij werd ook de volgende dag direct bezorgd, dus prima!

De maatvoering is gebaseerd op dikke amerikanen; voor normaal postuur europeanen was voor mij small

Ik zoek nu een dikke europeaan om mijn shirt aan te geven. Moet wel zeggen dat ik de afbeeldingen op de shirts fraai vind en echt Hawaïaans. Op mijn opmerking dat de maatvoering niet klopt voor de gemiddelde europeaan, werd alert gereageerd en de mogelijkheid gegeven het shirt terug te sturen voor een kleinere maat. Dus service is kan ik niet anders dan goed noemen.

Leuke winkel met prima service!

We vonden totaal onverwacht een prachtige collectie Hawaii shirts in deze winkel. Over de bezorging hadden we een speciaal verzoek dat via persoonlijk contact werd ingewilligd — prima service, dus.

Super snelle levering en mooie kwaliteit hawaii shirt

Mooie selectie Hawaii shirts, goede kwaliteit.

Sehr zu empfehlen

Schnelle Lieferung. Ware einwandfrei. Jederzeit wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prachtig, fleurig Hawaii shirt!

Zeer blij met mijn bestelling! Het is een prachtig, fleurig Hawaii shirt van zeer goede kwaliteit! Valt goed op maat, de kleuren zijn mooi. Erg prettige communicatie met deze webshop, zowel via mail als telefonisch. Aanrader!

Sizing is wrong and returns are expensive and complicated

I would not have ordered had I known that the sizing was way off and it would cost me almost €5 to get the right size. I would definitely not recommend this website to anybody

• Would you recommend us? No

Oplichters!

Twee kerst truien besteld, maat komt niet overheen met wat er op de website staat. Bestelling teruggestuurd en weigeren nu de terug betaling. Niet in trappen dit zijn oplichters!

snelle levering en goed zittende trui

Besteld in het weekend en maandag al geleverd. De kersttrui is van goede kwaliteit en juiste maat

Geweldige, warme truien

het was even twijfelen i.v.m. de maten, maar uiteindelijk goed gegokt. Ze zijn toch wel dezelfde maat als die je altijd draagt. Mocht je echt twijfelen, bestel dan 1 maat groter.

website - confirmation should work

Hi, when placing the order, i did not get any confirmation. For the rest it was a good experience. Klantenservice helped me and package arrived as expected. reragds, Alexander

Polakweg 13

2288GG Rijswijk