Ik ben goed geholpen. Leuke truien en vriendelijk personeel.

Trui heeft echt superveel detail

Mooie dikke trui met veel detail, lekker warm en ik vind 'm gewoon grappig

Na een communicatie probleempje een prachtig made in Hawaii shirt ontvangen!

Gevonden wat ik zocht, klantenservice, erg vriendelijk en duidelijk

Snel en netjes geholpen, ook na opmerking over vieze trui

Goeie kwaliteit trui. Netjes geholpen na opmerking over vieze trui.

Mooie trui kunnen bestellen, maat is goed en de trui zit lekker.

Dikke prima

Bestelling geplaatst en snel genoeg ontvangen. Kon eerst niet geloven dat ik een 'S' zou moeten passen maar de maattabel loog niet.

Great Hawaiian shirts

Bought my dad a Red authentic Hawaiian shirt for his 86th B day bash in January, will follow up with a picture soon. I couldn't help but buying something for myself....

super

De door mij bestelde trui was helaas niet meer op voorraad. Hierover was netjes en snel gecommuniceerd door UglyXmas.

Goede kwaliteit trui, erg leuk design en zeer snelle levering!

Trui is oke

Afbeelding zoals op het plaatje, lekker warm, maar de mouwen hebben een vreselijk lelijke afwerking

Supersnel

Gisteren besteld, vandaag geleverd.. En dat in deze hectische tijd.

Prima op tijd

De trui was wat ik er van verwacht had

Nog een vraag

Voldoende Trui akkoord

Zeer snel en vakkundig

Veel keus, snelle levering, prima!

Ik heb een 'mooi lelijke' kersttrui gekocht. De levering was snel en de kwaliteit is goed.

Mooie truien

Makkelijke bestelling, snelle verzending

De artikelen waren exact zoals besteld en werden retesnel geleverd. Zo kan ik toch nog de foute kersttrui wedstrijd winnen

Snel en transparant. Trui prima kwaliteit

Ondanks de kerstdrukte toch prima op tijd bezorgd. Er was een klein probleempje ontstaan door voorraad, maar dit was snel opgelost Helaas werd rerst werd er telefonisch niet opgenomen, maar toen ik uiteindelijk iemand aan de lijn kreeg werd ik goed en vriendelijk geholpen, met zelfs nog een mailtje achteraf terwijl het al geregeld was. Vriendelijke klantenservice. De trui zelf was de volgende dag meteen bezorgd en is van prima kwaliteit.

Snelle levering. Goede kwaliteit. Wel 1 of 2 maten groter dan je normale maat nemen!

zeer tevreden

zal nog bestellingen plaatsen super

fantastisch

een klein puntje in het bestel proces. mijn huisnummer is 13 met als toevoeging 06 de toevoeging 06 mag niet worden ingevoerd als 06 in het veld toevoeging. Vandaar dat ik het iets anders heb ingevoerd en de vervoerder op nummer 06 staat ipv 13-06. Het label werd wel geprint zoals het zou moeten zijn. graag aanpassen in de software met vriendelijke groet, Frank Verheijen

Een dikke 10

Ik heb een trui gekocht voor mijn vriend. Ik vroeg hem net: wil je ugly xmas beoordelen? Hij zei: dikke 10 en stak zijn duim in de lucht! Hij is helemaal gelukkig met zijn trui!

Prima verzorgd

Polakweg 13