Very fast international delivery

Thank you very much for the very fast international delivery!

Geweldig hele mooie vogeldrinkbakken. Zijn er heel blij mee.

Fijn bedrijf werken heel correct.

Goed product

Voor de tweede keer een wandlamp gekocht en hoge kwaliteit en snel geleverd. Top

Prachtige producten!!

Het is een flinke uitgave om nieuw deurbeslag aan te schaffen, maar het maakt het wel echt af!! Echt heel blij met onze aankopen.

TOP

Ik bestel op zondag een tuinlantaarn. Op maandag staat een busje van het bedrijf op de oprit om hem af te leveren. En wij wonen op meer dan een uur rijden afstand. Men ging onderweg dus meegenomen. Overigens een prachtig produkt met een fraaie gedetailleerde afwerking.

uistekend

vlotte levering van een goed product

no problems

no problems

Super service

Super tevreden, snelle levering.

Manves is een keurig online bedrijf dat bereikbaar is en volledig zeer correct haar producten levert

Manves prodfucten zijn inderdaad A-kwaliteit producten, is indien nodig telefonisch berekibaar en reageert kordaat en snel. De service is uistekend en Manves levert de producten geheel volgens verwachten en binnen de afgesproken levertijden. Zou willen dat alle bedrijven zo waren.

Correcte bedrijf!

Wij hadden een garantie claim ingediend en er werk direct een juiste oplossing gevonden. Top

Gewoon fijn om met Marco zaken te doen

Goede service…. Kwaliteit en vriendelijk en denkt mee

Goed bedrijf

Goed bedrijf met hoogwaardige artikelen

Top service, goed advies!

Ik wist niet goed welke buitenverlichting het beste zou passen bij mijn huis. Ik heb prima advies gekregen en ben zeer tevreden met mijn aankoop. Snelle levering en fijne klantenservice. Een echte aanrader!

Vlotte afhandeling

Correct

Snel en accuraat geleverd, uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Goederen worden snel geleverd, zijn van uitstekende kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Deskundig telefonisch advies vooraf aan bestelling.

Solide materiaal en snel geleverd

Prachtige glazen hanglampen gekocht en mooie kwaliteit materialen. Op de site stond 1 tot 3 dagen levertijd maar de volgende dag door PostNL geleverd. Prima bedrijf

Mooie producten!

En volgens planning geleverd

Prachtige buiten lantaarn, snelle service.

Heel goed.. makkelijk te bestellen, snelle bezorging en de buitenlantaarn is van top kwaliteit. Helemaal tevreden !

Goed product en zonder schade geleverd

Goed product en zonder schade geleverd.

Prima webshop met mooie producten

Mooi deurbellen tegen concurrerende prijzen

Mooi product!

Mooi product en stevig verpakt.

Uitstekende service en prachtige lampen

Onlangs een aantal buitenlampen van koper gekocht en deze werden snel geleverd. Wij hadden een aantal vragen hoe we het beste de lampen konden plaatsen en kregen duidelijk advies. Wij zijn zeer tevreden over Manves

Bezorgkosten zelf betalen

De bezorgkosten zelf betalen en ook retour kosten zelf betalen. Dan word t wel een dure aankoop

Prima service, mooie spullen

Mooie spullen, snelle en efficiënte levering

Marconistraat 11

6901 PC Zevenaar

Over Manves Trading

Manves is een online bedrijf dat staat voor A-kwaliteit op het gebied van klassieke buitenverlichting, moderne binnenverlichting en landelijke tuinverlichting. Ook voor brievenbussen, sfeervolle tuindecoratie en jaren 30 deurbeslag voor binnen en buiten kunt u bij ons terecht. In samenwerking met transportbedrijven PostNL en DHL kunnen wij uw bestelling door heel Europa op gewenste locatie bezorgen. Bij Manves geniet u van een uitstekende service en kunt u veilig shoppen met 30 dagen bedenktijd.