Netjes afgewerkte kleding labels

Snel geleverd .goede kwaliteit super blij mee

Correct en stipte levering en goede kwaliteit

Reeds enkele keren bestelling gedaan zn steeds correcte samenwerking. Beselling bij Nominette België gaat vluggerdan Nederland

Service très rapide

Fidèle à la description et à la photo du site.

super goed

de naam plaatjes zijn echt super goed , en erg mooi mooi in de kleding

Commande non reçue ;-(

Très contente de ma première commande d'étiquettes. La deuxième commande n'est pas arrivée... Je recommanderai dès que j'aurai reçu mes étiquettes.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Produit conforme à mon attente

J’ai apprécié d’avoir pu échanger avec une personne pour la mise au point de ma commande. Le produit que j’ai reçu est totalement conforme à ma demande. Le rendu est parfait. Merci beaucoup !

mooie kwaliteit, snelle levering

Duidelijke omschrijving op de website en makkelijk te bestellen.

parfait

Superbes étiquettes, colle très bien, merci. Elles sont très bien brodées.

Scouting bestelt al jaren naambandjes bij Nominette

Ruim 20 jaar bestelt Scouting Bekkerveld de naambandjes voor Scoutingkampen en activiteiten bij Nominette. De levering is doorgaans heel snel. Zonder strijklaag of met strijklaag. In verschillende kleuren en betaalbaar.

Heel tevreden

Vlotte afhandeling en verzending.

Gebruiksvriendelijke website met veel keuze. Goede communicatie. Vlotte afhandeling en goede verzending.

valt tegen

het zijn mooie labels van prima kwaliteit en snel geleverd maar het zijn strijk labels en die laten na een was beurt al los en moet je ze als nog vast naaien

Snel en mooie kwaliteit

een leuk product om cadeau te geven als kraamcadeautje

Produit top

Livraison rapide, bonne qualité, bon emballage, top merci !

Schnell und sehr gute Qualität

Gute Auswahl und gute Qualität

Impeccable, tant le produit que la diligence de l'envoi

Adresse à conserver précieusement. A conseiller vivement.

Deuxième commande de ma part parfait

Très bonne qualité du produit très vite livré rien à dire super bonne équipe à plus

Mooi

Ik moet de etiketten nog instrijken maar de kwaliteit ziet er goed uit.

Good Service, and good product. Thank you!

I ordered name tapes, and they were delivered in good time.

Niet zo tevreden

Mijn laatste bestelling is absoluut niet zoals die van jaren geleden. Het bedrukte gedeelte staat helemaal niet in het midden van het lint. Veel te hoog. Teleurstellend

Snel en vakkundig

Volgens afspraak en verwachting

Correcte levering, zeer goed verpakt. De bestelde producten zijn van een zeer goede kwaliteit

Onduidelijk en lelijk resultaat

Ik heb mijn logo geupload voor op het label. Omdat mijn logo eigen kleuren heeft heb ik geen kleuren ingesteld. Mijn 100 labels zijn blauw, heel lelijk en ik kan er niks mee. Helaas. Het zal wel mijn eigen fout zijn maar het is super onduidelijk.

Mooie naamlint

Duurt wat langer, maar dat is logisch bij gepersonaliseerde items. In een weekje mooie nette nieuwe naamlinten. Blij mee.

Alles in orde

Evenbroekveld 16 B