Die Armbänder sind sehr schön. Die weißen Plastikverschlüsse zu dem dunkelblauen Band sehen leider sehr unschön aus und lassen sich für Kinder schlecht öffnen und schließen. Evtl. gibt es bessere Verschlussvarianten.
Guten Tag Jovana, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es ist richtig, dass wir nur weisse Verschlüsse für die SOS Kinderarmbänder haben. Diese wurden speziell für diese Armbänder gekauft und die Absicht ist, dass, wenn ein Kind z.B. auf einem Türgriff stecken bleibt, diese Verschlüsse zich für die Sicherheit öffnen. Mit freundlichen Grüssen, Team Nominette
Je suis très contente des choix proposés pour les étiquettes tissées, il n'est pas évident de choisir au final ! Les prix sont très corrects et l'envoi est rapide. Ce n'est pas ma première commande et je suis toujours ravie de la qualité.
prettige samenwerking
Company Name | de maalderij mode |
naar wens
Heel veel keuze, snelle levering.
Snelle levering en het ziet er mooi uit!
Satisfait
Company Name | Néant |
Correcte afhandeling, vlugge service en perfecte afwerking. Reeds meerdere etiketten laten opmaken. Leuke look.
Correspond parfaitement à mes besoins.
Company Name | caravaggio |
De afwerking kon iets beter. Niet zo netjes gestikt. Velcro is niet mooi recht op het label genaaid.
Beste Ward, Bedankt voor je beoordeling. Het spijt ons te lezen dat het stiksel niet mooi is uitgevoerd; dat is niet OK.. Dit is helaas door de controle geglipt. Onze excuses. We gaan je een persoonlijke mail sturen hoe we dit kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, TEAM Nominette
Les no minettes étaient comme je les avaient choisies et le délais de livraison fut rapide
Bonne communication, rapidité d’envoi.
J'ai eu du mal à commander sur le site, et il y a eu une forte hausse de prix entre le mois de mai, ma 1ere commande et le mois d'août. Cordialement. Mme David.
Bonjour Bénédicte, Merci pour votre évaluation. Nous aimerions donner une explication sur les prix. Nous n’avons pas eu d’augmentation de prix, mais la différence de prix se situe dans les couleurs. Dans la commande de mai, vous avez commandé un fond clair avec un texte noir. Dans ce cas, le supplément pour la couleur est calculé 1 fois, car le noir est une couleur standard pour les fonds clairs. Dans la commande du mois d'août, vous avez commandé un fond foncé avec un texte noir. Comme le texte noir sur un fond foncé n'est pas une couleur standard, 2 x le supplément pour la couleur seront calculés. Si vous aviez pris le fond foncé avec un texte blanc, 1 x le supplément pour la couleur aurait été calculé car la couleur blanche du texte est une couleur standard pour le fond foncé. Cordialement, TEAM Nominette
Op aanraden van het zorg centrum alwaar mijn moeder is opgenomen destijds, heb ik de labels voor in de kleding besteld, 100 stuks. Het waren labels die door middel van strijken konden worden aangebracht. Heb gelezen in een andere review dat daar hetzelfde probleem zich heeft voorgedaan Als antwoord werd gegeven dat wellicht niet heet genoeg was gestreken, nou, mijn strijkijzer staat op de hoogste stand en toch laat meer dan de helft los. Nu kun je de meeste wel weer opnieuw over strijken maar dat mag toch niet de bedoeling zijn. Daarbij is het me ook al gebeurd dat een label helemaal heeft losgelaten in de wasmachine met als gevolg dat deze in het filter terecht was gekomen. Levering was wel prima overigens.
Dag Roger, Bedankt voor uw evaluatie. Spijtig dat u teleurgesteld bent. Het is inderdaad heel belangrijk dat de temperatuur op de allerheetste stand staat omdat bij een te lage temperatuur de kleeflaag niet kan versmelten met de ondergrond. Gebruik dus een tradioneel strijkijzer of een stijltang maar geen modern strijkijzer wat de temperatuur aanpast aan de ondergrond. Verder mag er geen stoom gebruikt worden en moet er ongeveer 15 seconden met een gelijkmatige hoge druk gestreken worden. U kan deze tips nog eens nalezen in het blog op onze website https://www.nominette.nl/blog/faq/4-tips-voor-het-aanbrengen-van-instrijklabels. Als de labels dan nog loskomen na het wassen, dan is dat inderdaad een aanwijzing dat de kleeflaag niet is versmolten met de ondergrond dwz dat de temperatuur toch niet heet genoeg was. Zou u het nog eens willen proberen en ons in een persoonlijke mail willen informeren over het resultaat? Met vriendelijke groet, TEAM Nominette
L'article correspond à ce que j'en attendais. Reste à voir si cela tient sur le long terme.
Très facile de commander via le site. Multitude de choix Reception rapide via la poste. Les nominettes dont parfaites. Je recommande
Company Name | . |
Altijd mooie labels en snel geleverd
Wir sind sehr zufrieden mit der Ware und der zügigen Bearbeitung der Bestellungen. Danke
De super étiquette tissée à l'ancienne. qualité parfaite. et retour en enfance pour moi ... vive les année 80. j'adore. En plus évidement réutilisable à l'infini. je recommande
De maatlabels zijn zeer klein en niet echt goed leesbaar (wit op zwarte achtergrond) Bovendien moet je alles zelf nog verknippen, niet echt handig! De levering was wel zeer snel en correct!!!
Hallo Sandra, Bedankt voor je order en je beoordeling. Jammer dat je teleurgesteld bent in de maatlabels. Misschien heb je er overheen gelezen maar we geven duidelijk aan dat de labels opgerold verpakt worden. Als je de webpagina met de maatlabeltjes opent, vind je dit meteen terug naast de foto waarop we de maatlabeltjes in diverse kleurstellingen tonen. Verder zie je in de simulatie van de door jou ingevulde combinatie tevens het formaat samen met de instructie dat de maatlabels nog los geknipt moeten worden. Met vriendelijke groet, TEAM Nominette
Aangezien ik moeite had met het digitaal plaatsen van herhaal order, ben ik bijzonder goed geholpen door de service afdeling
Preis/Leistung OK Lieferung ok
commande passée très facilement et reçue très rapidement, conforme à ce que je souhaitais
Company Name | Mamy Poney |
Ik heb reeds vele bestellingen gedaan, geen enkel probleem ondervonden. De laatste twee bestellingen zijn zelfs sneller binnen gekomen dan verwacht. Mijn dank hiervoor.