echt top

zag er mooi uit en de prijs was ook goed erg blij mee

Makkelijk

Gemaks vriendelijk

Bestel altijd bij jullie , prijs kwaliteit prima

prima, snelle levering

ziet er goed uit en lekker snel

Supermooi en snel!

Voor onze zaak gebruiken we labeltjes! Hiervoor kozen we Nominette! Onze producten zien er veel mooier uit!

Sieht einfach toll aus!

Schnelle und einfache Bestellung, sehr gute Auswahl und Preis-Leistungsberhältnis.

Une confection sur mesure

Nous avons apprécié le message du designer nous alertant sur une photo d'orthographe de l'étiquette préparée.

doet wat moet

veel keuze, in het echt even mooi, gemakkelijk aan te brengen

precies wat ik zocht

De was van mijn moeder in het verzorgings tehuis was door ons niet allemaal gelabeld. De niet gelabelde was zou door onszelf gewassen worden en werd daarom in een aparte wasmand gedaan. Toch werd die leeggehaald en met de overige was mee gewassen. Het effect was desastreus. Wollen truitjes die nu geschikt waren voor en babypop enz. We hebben toen nieuwe labels besteld met als extra text niet wassen. De nieuwe labels waren enorm snel binnen en wij wilden ze gaan gebruiken voor de ehte handwas. De volgende dag is mijn moeder overleden, geheel onverwacht. Hoe mooi en handig de labels ook zijn, helaas niet gebruikt.

Article de qualité

J'apprécie particulièrement la qualité de l'article que j'ai commandé, le choix aussi, les dessins que l'on peut ajouter, les différentes couleurs et aussi la largeur. De plus, j'ai déjà commandé d'autres articles et j'aime beaucoup ce site. Livraison rapide aussi. Je recommande vraiment.

Heb mijn bestelling niet ontvangen!

Bestelling nooit ontvangen maar wel 23 eur lichter....

correct

correcte levering,mooi produkt

Produit de qualité, livraison rapide

Satisfaite de Nominette depuis un grand nombre d’années

Supersnel geleverd

Heel blij met mijn custom made innaailabels

Prima labels,

maar heb alleen de voornamen gebruikt en het was geen doen om 200 naamlabels in te naaien. Dus doe dit nooit weer! Maar de naamlabels waren prima!

naamlabels

De naamlabels die ik heb besteld, waren in 2 maten. de kleine labels lijken het goed te doen, de grote labels laten zelfs door het dragen al los en dan is het nog niet in de was geweest. Dat was uiteraard wel de bedoeling

Commande de nominettes pour les vêtements de ma maman

Commande parfaitement exécutée, elles sont justes comme je les désirais.

Vlotte afwerking.

Adequate verwerking van bestelling.

Service parfait

Les nominettes sont de bonne qualité et facile à utiliser. La livraison est rapide. Je recommande ce site.

Mooie verzorgde etiketten precies zoals gevraagd. Heel tevreden en al bijbestei

Mooie labels

De labels zijn mooi gemaakt. Er wordt op de label aangegeven waar de label losgeknipt moet worden. Er handig, zo is elke label even lang. De labels worden in een goed systeem aangeleverd en raken zo niet in de knoop.

Reeds jaren kwaliteit

Reeds jaren levert Nominette top kwaliteit voor een redelijke prijs.

Prima service!

Bij een bestelling ging het niet helemaal goed vanuit mijn kant. Maar na telefonisch contact goed geholpen. Ook goed telefonisch te bereiken.

mooie bandjes, snelle levering

mooie bandjes, snelle levering