Duidelijk leesbaar, stevig en jaren wasbestendig

Mooie duidelijks labels die jaren perefect blijven. Kleur- en krimpvast. Vervormen niet en letters blijven na jaren nog steeds even goed leesbaar. Niet de goedkoopste maar de kleine meerprijs waard

Prima en snel

Prima en snel. Kwaliteit is goed

Ich bin mit dem Ergebnis total zufrieden. Bei mir war meine Datei nicht ganz passend für die Stickerei aber es wurde sofort eine Lösung gefunden und ich habe mich sehr gefreut :) die nächsten Bestellung wird wieder bei euch sein :) Dankeschön

Juste parfait !

Merci.

Klein minpuntje was dat m’n tekst niet met grijs maar met zilverdraad is gestikt waardoor de tekst niet zo duidelijk is .

Commande vite traitée, vite livrée.

Rendu conforme.

Heel snel en mooi1

perfect, alles wat ik er van verwachte

prima zo !

Makkelijk te bestellen, en snel geleverd.

Très satisfaite de ma commande.

Parfait.

Totalement ilisible

Je suis vraiment totalement déçu de votre travail car personne n'a dû regarder la qualité avant d'envoyer la commande les étiquettes ne correspondent pas du tout à l'aperçu que j'avais sur mon ordinateur et les étiquettes sont réellement illisibles je vous ai fait une demande de remboursement par mail ensuite je verrai quel commentaire je ferai sur les médias et pour l'instant je suis souvent votre site de mon ordinateur j'attends avec impatience votre remboursement qui était quand même de 42 € pour sans étiquette cordialement

• Nous recommanderiez-vous? Non

Overtreft verwachtingen

50 labels besteld in voorgestelde kleurcombinatie. Prachtig assortiment, welk perfect bij mijn breiwerkjes past.

prima naam lebels en snelle bezorging

Une belle Expérience

Etiquettes à coudre magnifique ! livrées rapidement .

Kwaliteit

Voor ons bedrijf bestellen wij altijd bij nominette, makkelijke en duidelijke website, nooit geen problemen met verzending of betalingen gehad.

Facile ,rapide,prix raisonnable.

A recommander.

Mauvaise

Tous se décolle au premier lavage! La colle n'adhère ni sur la nominette ni sur le vêtement. J'ai pu tout recommencer avec un cachet cette fois-ci, beaucoup plus pratique.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Parfait

Produit parfait pour mes besoins en tant qu’artiste peintre sculpteur pour les reproductions de mes tableaux sur sacs. Je peux coller les étiquettes sur les anses avec le fer à repasser ; c’est rapide et nickel !

Alles was top!

De bestelling verliep heel vlot en ook de levertijd was snel en correct

Prima organisatie

Snelle levering ziet er altijd prima uit en is betaalbaar

Vlot bestellen en snel geleverd!

Zoals ik besteld had heb ik ze snel geleverd gekregen . In perfecte staat en kwaliteit!

Très satisfaite

Prix attractif Beau rendu

Hilfsbereit

Nominette hat gemerkt, dass mein Design bei der Verarbeitung Probleme machen koennte und hat mich umgehend mit Verbesserungsvorschlag kontaktiert. Wir haben die Etiketten perfekt und super schnell erhalten.

Rapide et conforme

Très facile a réaliser vos propres nominettes, avec un travail/envoi rapide; Je suis satisfait de ma commande.

Efficace et rapide

Facile et rapide

Snelle levering, goede service

Ik bestel om de paar jaar innaailabels bij Nominette. Zwart, label gouden letter cursief. Nu merk ik dat er iets gewijzigd is. De kleur vh garen lijkt anders, donkerder, maar dat is niet erg. Het lettertype lijkt meer inelkaar gedrukt, waardoor het onduidelijker te lezen is. Dat vind ik jammer.

16 Evenbroekveld B

Erpe-mere 9420