Snelle en goede levering!

Naametiketten besteld voor mijn vader, opgenomen in een zorginstelling. Etiketten zien er netjes uit, duidelijk te lezen. Wij en hij zijn dik tevreden!

Très bon site

Produits de qualité, choix de personnalisation des produits très varié avec visuel de la composition du produit. Je recommande ce site et je recommanderai sur ce site!

super service !!!!

alles verliep vlot en duidelijk , top !

Les étiquettes ne sont pas belles.

Une de mes livraisons ne correspond pas à ce que j'avais commandé.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Het drukwerk van mijn bestelling was helemaal oke en zat vliegensvlug in mijn brievenbus.

Alles was gewoon top!

heel verzorgd een aanrader. proficiat

heel verzorgd een aanrader. proficiat

Prachtige labels!

Ik heb een zeer goede ervaring met Nominette. De labels die ik heb besteld om te verwerken in mijn kleding zijn prachtig, echt van topkwaliteit. Ik was op zoek naar een klein bedrijf die grotendeels gerecyclede materialen gebruikte, dan ben je bij Nominette aan een goed adres! Tevens is hun service uitstekend en werden mijn labels zeer snel verwerkt en verzonden. Nogmaals hartelijk bedankt!

Precies wat ik zocht

Nominette bezorgd vlot, vrij snel, het product dat ik nodig heb.

Cela fait 4ème fois que je commande des nominettes chez vous toujours très satisfaite, service rapide et qualité de prix très raisonnable merci et je recommande volontiers votre site merci

Einfache Konfektionierung, gutes Produkt, schöne Farbkombinationen, schnelle Lieferung

Effectiv mit prima Ergebnis

rien à dire : top !

top !

Mooi product zeer vlug geleverd

Idem

Uitstekende kwaliteitsservice

Goede prijs /kwaliteitverhouding

Knap!

Heel mooi , mooie kwaliteit ! Dank u

Snel en mooi

Superleuk om labeltjes te bevestigen aan kleine zelfgemaakte cadeautjes van restjes stof of leer!

excellent travail

...

Snel geleverd!

Etiketten schnell und unkompliziert zu einem fairen Preis

Etikettendesign unkompliziert und schnell selber erstellt. Weitere Symbole fände ich noch wünschenswert. Auch die Möglichkeit, den Text in der Höhe verschieben zu können, fände ich gut. Etiketten kamen trotz Lieferung aus dem Ausland innerhalb weniger Tage bei mir an. Ware sieht genau so aus, wie erwartet. Qualität ist gut.

Livraison rapide et produit conforme à ma commande.

Je voulais pour la rentrée de ma fille retrouver les étiquettes de mon enfance. Elles sont comme les miennes avec plus de choix de couleurs du coup à l’époque j’avais du rouge et j’ai pu choisir du rosé pour les siennes

Prachtige kwaliteit

Mooi gemaakt

Vlugge verzending, kwaliteit is top Etiketten die ik in mijn zelfgemaakte kleding zet zijn de max

Einfach super!

Einfach super! Resultat macht Freude. Schneller und prompter Service. Habe die Adresse schon weitergegeben.

Heel mooie labels

Ik ben heel tevreden. Heel mooi en kwalitatief super

Gelungenes Label

Bei meiner ersten Bestellung hat alles gepasst. Ich habe aus den vielen Farb- und Schriftvorschlägen das passende für mich ausgesucht und bin sehr zufrieden mit der Qualität und der schnellen Lieferung.

Alles is perfect naar wens verlopen! Super!

Alles is perfect naar wens verlopen! Absoluut zeer tevreden over Nominette! Alvast tot n volgende bestelling! Bedankt!

16 Evenbroekveld B

Erpe-mere 9420