De beoordeling die ik hieronder gaf moet ik volledig herzien. Ik was niet tevreden maar Nominette heeft, gratis, nieuwe labels opgestuurd die volledig aan mijn wens voldoen. Van klantenservice gesproken! Ik kan hier alleen maar positief over zijn. Het logo is te klein uitgevallen. Je kan het inderdaad op voorhand bekijken, maar wat het resultaat ging zijn was, in ieder geval voor mij, niet duidelijk genoeg. En het plastic aan de achterkant van het label vind ik vervelend, of kan dat verwijderd worden? Toch zal ik jullie aanbevelen, een deel van het tegenvallende resultaat ligt aan mij.
Company Name | MiewoL |
Beste Mie, Bedankt voor uw order en uw beoordeling. Graag een woordje uitleg mbt het logo: Het bestandje wat u heeft opgeladen heeft heel veel blanco ruimte rondom het logo. Deze blanco ruimte wordt door het weefprogramma gelezen als deel van het logo waardoor het eigenlijke logo wordt gecomprimeerd totdat het op de 15 mm past. U kon dat zien in de simulatie voordat u verder ging met de order. Als u ons toen had gecontacteerd, hadden wij u kunnen helpen hoe dit te verbeteren. We hebben uw logo bewerkt en het aantal kleuren omgezet naar 2 kleuren (uw logo had er 3). De simulatie van het nieuwe resultaat hebben we u nu separaat gemaild ter beoordeling. Vwb het plastic op de achterkant van het label: dit is bij ons in de productie fout gegaan. Per ongeluk is er een kleeflaag aangebracht; dit had niet gemoeten- onze excuses hiervoor. We gaan de labels opnieuw weven en dan meteen met het nieuwe bestandje wat u had goedgekeurd. Met vriendelijk groet, Team Nominette
Revisión original
Het logo is te klein uitgevallen. Je kan het inderdaad op voorhand bekijken, maar wat het resultaat ging zijn was, in ieder geval voor mij , niet duidelijk genoeg. En het plastic aan de achterkant van het label vind ik vervelend, of kan dat verwijderd worden? Toch zal ik jullie aanbevelen, een deel van het tegenvallende resultaat ligt aan mij.
Company Name | MiewoL |
Tout est dans le titre
In korte tijd keurig bezorgd, letters in mooie kleur blauw.
Mooie kwaliteit. Zeer tevreden.
L’emploi du synthétique donne des nominettes qui glissent et sont moins aisées à coudre. Et les nominettes nom+prenom sont vraiment trop longues, déçue par le résultat.
Bonjour Cathérine, Nous vous remercions pour votre commentaire et nous sommes désolés que vous ne soyez pas satisfait du résultat. La qualité de nos étiquettes étant 100 % polyester, elles peuvent effectivement être un peu plus lisses que le coton, par exemple. Nous indiquons sur le site que la longueur des étiquettes n'est pas fixe et que la longueur s'adapte au texte et à la police choisie. Une grande police et un long texte causeront, en effet, que le ruban sera légèrement plus long. Il est toujours possible de choisir une nominette avec deux lignes de texte, avec par exemple le nom de famille en haut et le prénom en bas. Meilleures salutations, Nominette
Sans problèmes
Bestellen is supermakkelijk met de online-tools. Levering supersnel en alles keurig verpakt. Kan niet beter!
Company Name | créamour bv |
Top geleverd top kwaliteit
Company Name | Scouting Rijpelberg |
exécution de la commande traitée avec rapidité, très bonne qualité de l'envoi et du produit, merci
Company Name | Femme |
Totalement ce uue j'attendais.
Envoi rapide, présentation soignée et bon produit? je suis entièrement satisfaite.
Benodigde textiel stempel was geheel naar eigen smaak te ontwerpen. Duidelijke website en bestelproces. Acceptabele levertijd (vanuit Valencia). Aankondiging pakketdienst (GLS) mag dagje eerder.
Envoi rapide et soigné, produit conforme à la commande, super rapport qualité prix, rien à redire!
Company Name | Au Fil d’Amandine |
Mooie afwerking en vrij snel geleverd
J'ai pu avoir mon logo c'est super
Zie boven
Bij mijn ontwerp heb ik het lint de smal genomen. Eigenlijk zou ik het toch willen veranderen. handmade, en mijn logo. en de achterkant handwasch. Maar ik ben niet zo sterk op de computer voor labels te maken. Ik moet het nog even uitzoeken of hebben julie een idee.
Dag mevr. Everaert, Bedankt voor deze beoordeling. Wij hebben wel een ideetje, we contacteren u in een afzonderlijke mail. Met vriendelijke groeten, Nominette
Parfaites très jolies correspondent à notre attente
Les étiquettes correspondent à ce qui est sur le site en mieux: les visuels pourraient être encre améliorés sur le site bon suivi de commande prix abordables
C' est la première fois que je commende chez vous
In het verleden reeds enkele keren besteld via een winkel van naaigerei. Dit keer rechtstreeks besteld en de bestelling was redelijk snel klaar. Kwaliteit in elk geval verzekerd, er zijn naamlintjes hier die ongelooflijk veel keer gewassen zijn op handdoeken enz. Blijven mooi!
Mooie kwaliteit en snel geleverd
J'ai choisi des nominettes à repasser. Ma fille vient d'entrer à l'école et il arrive souvent qu'elle perde ses gilets, ses gants, bonnet,...etc... Avec ce système les vêtements perdus me reviennent, quand je fais mon repassage je les appose en quelques secondes.
J'ai commandé mes nominettes elles sont arrivé dans la semaines et elles sont parfait