très belle réalisation On devrait pouvoir avoir plus de choix de police et de taille de police, peut-être ?
Zo tevreden, ik heb de labels al opgestreken in kleren, rugzakken en knuffels. Ik heb er zelfs sleutelhangers mee gemaakt.
Ik had een vraag ivm mijn registratie als klant daar kreeg ik meteen antwoord op. De bestelling gebeurde vlot en alles kwam prima aan op de dag dat werd aangegeven. Super content!
Jammer dat er niet gekeken wordt of de klant een goede keus heeft gemaakt In mijn geval was de tekst in het echt bijna niet te lezen op de achtergrond terwijl dit online wel t geval was Dus helaas onbruikbaar
Beste Edith, Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het spijtig dat uw bestelling een tegenvaller bleek te zijn. Bestellingen die bij ons binnen komen, worden normaal gezien niet gecontroleerd. Net om die reden ziet u op onze website een simulatie van uw bestelling en sturen wij een uitgebreide factuur met omschrijving van model, kleuren, etc. Het is niet altijd eenvoudig om de exacte kleur weer te geven op een computerscherm en veel hangt af van de scherminstellingen. Sommige klanten bestellen zelfs zwart op zwart of wit op wit en dus is het soms moeilijk inschatten wat de bedoeling is. Met vriendelijke groeten, Nominette
Te dicht op het gezicht geen neusbeugel, Materiaal is wel aangenaam dun.
Company Name | Praktijk voor voetverzorging |
Beste mevrouw Klemann, Bedankt voor uw order en uw mail met bevindingen. U heeft ons eerste model mondkapje besteld. Dit model is zonder ingestikte plooitjes en met losse elastiek om zelf te kunnen inrijgen op de manier die voor u comfortabel is. We hebben echter ook modellen met ingestikte plooitjes en al bevestigde elastiek. Deze volgen de vorm van het gezicht beter en sluiten beter aan zonder het comfort te belemmeren. Het gaat ook hier om een dubbel geweven mondkapje. De binnenkant is in de samenstelling katoen/polyester en de buitenkant is in 100% polyester. We hebben hier erg positieve reacties over qua draagcomfort. Dat is ook één van de redenen waarom we geen mondkapjes met neusbeugel leveren. We hebben u een persoonlijke mail gestuurd over hoe u verder te helpen. Met vriendelijke groet, Het Nominette Team
Produit commandé conforme à ma commande et à mon souhait.
Well made lables. Very happy. Thank you
Toen er administratief iets niet helemaal klopte werd er meteen terug gebeld en alles werd zonder problemen geregeld.
Ich bin sehr zufrieden mit meiner Bestellung. Sie wurde sehr schnell gewebt und verschickt. Echt super!
Jai trouvé ce que je désirais sur le Site sans difficulté. Les suggestions des combinaisons de couleurs sont judicieuses. Entièrement satisfaite
Helaas ik vindt de labelscer erg mooi en zeer proffesioneel uitzien. Maar helaas, gaan ze in de was er af. Daar ben ik dan ook niet zo blij mee. Want ik heb er 200 besteld , maar helaas niet met het gewenste resultaat. Dat zeg ik u eerlijk ,sorry hoor maar het is helaas de waarheid. Ik wacht u reactie af , en mocht het zo wezen?, gaarne op een eventuele tip om de label beter te laten hechten bvd. Met vriendelijke groet, E.M.Boogaard
Company Name | Geen |
Beste mevr. Boogaard, Alvast bedankt voor deze beoordeling. We vinden het spijtig dat u niet tevreden bent met de geleverde instrijklabels. We gebruiken nochtans reeds langere tijd dezelfde kleeflaag, zonder problemen. Hebt u de aanwijzingen op de achterzijde van het zakje goed gevolgd? Belangrijk is dat u de naamlabels heet instrijkt, lang genoeg zodat de kleeflaag kan smelten en zonder stoom. Op katoen lukt dit normaal gezien zeer goed. Dus T-shirts, hemden, … mogen geen probleem vormen. Ook polyester (sportkledij) vormt geen probleem, maar dan moet u er zeker en vast een katoenen (zak)doek tussen leggen. Polyester verdraagt immers geen strijken op *** (linnen). Het beste strijkijzer is er een waarbij de temperatuur zich niet automatisch aanpast en met inox zool. Hopelijk helpen deze tips u wat verder. Met vriendelijke groeten, Nominette.
Ich war mit meiner Bestellung sehr zufrieden und werden wieder bei Nominette bestellen
Très satisfaite de mes étiquettes la couleur est superbe et l’expédition très très correct
snel en correct bahandeld.
Company Name | JETTEN mode |
Vor allen Dingen, da die Rückfrage kam, weil Umlaute dabei waren und somit ich eine andere Größe wählen konnte. Diesen Service fand ich besonders gut.
Très bonne expérience. Je trouve dommage de ne pas avoir plus de possibilités dans les motifs à mettre sur les étiquettes. Sinon, parfait, rien à dire.
Company Name | L’atelier couture |
Rapidité et bonne qualite
Company Name | Dondenaz |
Helemaal toppie. Goeie prijs, super kwaliteit en lekker snel
Company Name | HAAR EN NAGELSALON MOOI |
De labels zijn exact zoals ik had gehoopt! Super snelle service, dat ook!
Company Name | Laviedefanny |
Ik vind het een mooi label, maar door de wijze van stikken/ borduren zie je heel veel van het blauwe borduursel door het label (wit) heen. Dat is jammer.
Beste Renee, Bedankt voor deze beoordeling. Het klopt dat de draden van donkere tekstkleuren zoals zwart en blauw kunnen doorschijnen op een licht gekleurde ondergrond zoals bijvoorbeeld wit. Daar kunnen wij helaas weinig aan veranderen. Omgekeerd zie je dit niet, bijvoorbeeld bij witte tekst op een zwarte ondergrond. Met vriendelijke groeten, Nominette.
Étiquette, reçu très rapidement, et d'excellente qualité
So lovely, progessionally made . Reasinable price quick demivery
Company Name | Lan |
Superbe très heureuse du résultat vitesses d’expédition le top
Company Name | Lady caro |
ik ben erg goed en vriendelijk geholpen toen ik dacht een fout gemaakt te hebben met de bestelling. Product is al jarenlang goed van kwaliteit.
Company Name | EST1966 |
les étiquettes sont conformes à mes commandes, belles qualité
Company Name | phare des bulles |