Het kwam snel binnen. Ik vond de mondkapjes iets te dun maar ze voldoen wel.

Hele mooie labels en super service Altijd tevreden

Product is niet gebruiksklaar

Product is een knutselpakket. Dat is zeker niet wat ik verwacht heb.

Commande correspondant à la description... Meme en mieux !!

Très rapide malgré cette periode particulière..

Comme d’habitude : parfait!

Délai de livraison très corrects, produits parfaits. Je suis une cliente fidèle et je recommande à 100%!

Goed en snel

Goed gedaan met de bestelling en was snel geleverd.

Wit elastiek past totaal niet bij de mooie stof.

Ik heb zelf zwart elastiek gekocht, want het meegeleverde witte elastiek paste helemaal niet bij de doekjes.

Parfait!

Les étiquettes sont parfaites et l’équipe réactive! Je recommande sans problème.

Rapide précis

Outil de conception sur internet facile et permettant de bien simuler les résultats finaux Livraison rapide malgré les jours fériés

Op elk gebied super tevreden

Snelle levering mooi materiaal!

Ik gebruik al enkele jaren labels van nominette om m’n handgemaakte spulletjes te labellen. Helemaal blij mee

keurig en op tijd geleverd

ik ben tevreden over de wijze waarop mij bestelling werd verzorgd

Goede communicatie, snelle levering

Ik heb bij Nominette een set stijlvolle mondkapjes voor in 't OV besteld. Ik werd steeds goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en snelle levering volgde. Erg tevreden.

Alles wunderbar, schöne Label!

Die ersten Label und gleich eine wunderbare Farbauswahl und der Preis auch voll in Ordnung. Versand hat etwas länger gedauert als gedacht aber zu Corona Zeiten absolut im Rahmen! Vielen Dank, ihr habt eine neue Stammkundin :)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geinige verrassing?

Dacht mooie handige mondkapjes te bestellen. Mooi zijn ze wel, maar het bleken bouwpakketten te zijn! Moest zelf met naald en draad aan de slag om ze functioneel te krijgen. Lachen. Lastig. Wel gelukt overigens.

Verzorgd; en over klantgerichtheid goed nagedacht

Het is materiaal waar ik door kan adem halen. Dat kan ik niet met andere zgn niet-medische mondkapjes. Mijn enige probleem zit in de handleiding. Ik wil de mondkapjes graag met het elastiek om mijn hoofd, dus niet achter de oren. In de handleiding staat een plaatje met schaar, het elastiek moet blijkbaar doorgeknipt worden zodra je het door de gaatjes gehaald hebt. Of: ik heb het elastiek niet goed door de daarvoor bestemde gaatjes gehaald; want er valt nu weinig te knippen, maar wel een knoopje te leggen. Of: er mist een tekening in de handleiding. Ik neem één dezer dagen nog wel even telefonisch contact op. Verder ben ik uitermate positief over Nominette. Bijvoorbeeld: - Super dat jullie een mailtje sturen zodra jullie de kapjes verzenden. - Prima aan telefoon te woord gestaan - Goede tip gekregen om ze ook te kunnen afhalen bij Paperino Met vriendelijke groet, Nans Tjadens Veldhoven

Mooie kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle service ook. Echt een aanrader en mooi geweven in de stof.

Logo lisible

Belle brillance du fil doré, logo lisible, j’ai commander un peu grand pour mes petites confections, livraison rapide! Je recommande

Goede klantenservice en goed product

De bestelling (mondkapjes, in mijn geval) is precies zoals verwacht. Daarnaast was het contact met de klantenservice ook heel goed: ik had per ongeluk twee keer dezelfde bestelling geplaatst, waarna ze mij direct een mailtje stuurden met de vraag of dat klopte. Nou, nee! Gelukkig konden ze de bestelling meteen aanpassen. Heel fijn!

Parfait !

Mes étiquettes sont arrivées très rapidement et étaient exactement telles que je les voulais ! Merci

Ademen goed maar beetje te hoog bij de ogen

Zitten erg hoog bij mijn ogen. De elastiek liever zwart dan wit.

Très satisfaite du produit

Produit conforme à ma demande. Je recommanderais

De bezorging heeft even geduurd maar de correspondentie daaromtrent was aller plezierigst, complimenten !!

Snelle levering van mooi product

Mooi ontworpen mondkapjes in verschillende designs. Snelle levering en goed verpakt. Ook vonden wij de fotomodellen helemaal top!

Perfecte uitvoering en levering!

Perfecte uitvoering en levering cfr afspraak.

16 Evenbroekveld B

Erpe-mere 9420