C entreprise efficace

bonne expérience

Commande d'étiquettes avec logo

Parfait Le site est très bien fait La commande reçue dans les délais

Heel fijn

Top Service tijdens Covid tijden toch nog snel leveren en ook reageren op mijn bezorgde mail. Echt top. Dank!

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Makkelijk besteld en snel geleverd.

rima

Prima service!

Erg tevreden!

Geen mondkapjes ontvangen na twee weken

Snel verzonden volgens bedrijf, alleen na twee weken nog niets ontvangen, wel EUR 40,- voor betaald!

Bestelde artikelen vlot geleverd en naar verwachting.

geklungel met losse elastiek. Nu met vaste elastiek geleverd!

Als je hem vastmaakt achter je hoofd kruipt de hele doek bij elkaar. Ik vind ze totaal ongeschikt! Ik heb als service nieuwe monddoekjes gekregen met vaste elastiek en ook anders in elkaar gezet. Deze zijn aanmerkelijk beter. De vorige monddoekjes pasten alleen maar goed als je ze achter je oren bevestigde. Wel chique dat men zo snel reageerde op het commentaar en meteen nieuwe heeft gestuurd. Deze kan ik van harte aanbevelen.

livraison rapide, très joli rendu, merci beaucoup !

livraison rapide, très joli rendu, merci beaucoup !

Clair facile efficace

Site très facile à utiliser Beaucoup de possibilité Visualisation des choix

Top à tous les niveaux

Qualité, prix, rendu final, livraison et suivi, super !

Mooie labels voor leuke prijs en snelle service

Mooie labels voor leuke prijs en snelle service

De mondkapjes zien er goed afgewerkt uit, levering ook snel.

Ik heb de mondkapjes preventief besteld. Ik heb ze dus nog niet in gebruik.

Gebruiksvriendelijke en gemakkelijke bestelprocedure. Stipte levering.

Aanpassen van modellen en meteen een voorbeeld kunnen zien...aardig meegenomen. Verder liep de bestelling gemakkelijk (met duidelijke richtlijnen) en werd alles ook volgens schema geleverd (niettegenstaande de moeilijke periode van Covid-19.

Geen reacties op mail

Mondkapjes besteld die na bijna een maand nog niet aangekomen zijn. Ik heb een mail gestuurd met de vraag waar ze blijven, maar daar komt geen reactie op. Ik bestel hier nooit meer!

Product viel heel erg tegen

Op de plaatjes zag het product er heel aantrekkelijk uit. Bij ontvangst bleek je zelf elastiekjes te moeten knopen. Veel te duur voor wat je krijgt.

Mondkapjes besteld.

Mondkapjes(lapjes) gekocht. Op de foto leek het nog heel wat, maar sluit totaal niet en erg hoog voor je gezicht. Dat voor 5 stukjes stof voor 20 Euro. Ik heb er dus niets aan en nu weer op zoek naar andere gezichtsbescherming voor het OV.

Klasse Label

Die Label sehen klasse aus und ich kann diese nur empfehlen.

Snelle levering en mooi product!

Alles dik in orde!

Very satisfying

Very happy withe ease with which my order was filled thank you.

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.

Ik heb bij Nominette 6 mei 2 pakjes mondkapjes besteld en betaald. 7 mei kreeg ik e-mail dat ze zijn verzonden maar heb ze nog steeds niet ontwangen. Ik zou graag wilen weten waroom niet en waneer krijg ik ze?

Zeer goede service

Probleem gehad met ontvangst en prima opgelost. Nog een dank u daarvoor

Product oké, levering redelijk snel.

Er was iets mis gegaan met de verzending. Gelukkig werd het snel opgelost.het verzenden duurt wel iets langer dan gewend maar ach? Product zelf, prima in orde.

geweldig bedrijf met een prachtige website. snelle levering,

dit bedrijf levert een goed product met snelle levering telefonisch wordt je snel en vriendelijk te woord gestaan. super !!!

16 Evenbroekveld B

Erpe-mere 9420