bonne expérience
Parfait Le site est très bien fait La commande reçue dans les délais
Company Name | BROD'IN sprl |
Top Service tijdens Covid tijden toch nog snel leveren en ook reageren op mijn bezorgde mail. Echt top. Dank!
Makkelijk besteld en snel geleverd.
Prima service!
Erg tevreden!
Snel verzonden volgens bedrijf, alleen na twee weken nog niets ontvangen, wel EUR 40,- voor betaald!
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend dat u de bestelling nog niet heeft ontvangen. Onder afzonderlijke mail sturen wij u even een adres check. U koos voor een verzending als brief met de normale post zonder een track & trace nummer. Bijgevolg is de zending helaas niet te traceren. Tijdens de bestelling en in de factuur geven we aan dat de normale verzendtijd 3 tot 7 werkdagen kan duren. De Post heeft ons echter geïnformeerd dat het door de drukte in de Corona crisis, langer kan duren. Met vriendelijke groeten, Nominette
Bestelde artikelen vlot geleverd en naar verwachting.
Als je hem vastmaakt achter je hoofd kruipt de hele doek bij elkaar. Ik vind ze totaal ongeschikt! Ik heb als service nieuwe monddoekjes gekregen met vaste elastiek en ook anders in elkaar gezet. Deze zijn aanmerkelijk beter. De vorige monddoekjes pasten alleen maar goed als je ze achter je oren bevestigde. Wel chique dat men zo snel reageerde op het commentaar en meteen nieuwe heeft gestuurd. Deze kan ik van harte aanbevelen.
Beste heer Broos, Bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat u teleurgesteld bent. Persoonlijk vinden wij nochtans dat wij onze klanten, via de uitleg op onze website (met tekst en foto's), voldoende informeren over ze mogen verwachten. Met vriendelijke groeten, Nominette
Revisión original
livraison rapide, très joli rendu, merci beaucoup !
Site très facile à utiliser Beaucoup de possibilité Visualisation des choix
Company Name | Jadot |
Qualité, prix, rendu final, livraison et suivi, super !
Mooie labels voor leuke prijs en snelle service
Ik heb de mondkapjes preventief besteld. Ik heb ze dus nog niet in gebruik.
Aanpassen van modellen en meteen een voorbeeld kunnen zien...aardig meegenomen. Verder liep de bestelling gemakkelijk (met duidelijke richtlijnen) en werd alles ook volgens schema geleverd (niettegenstaande de moeilijke periode van Covid-19.
Mondkapjes besteld die na bijna een maand nog niet aangekomen zijn. Ik heb een mail gestuurd met de vraag waar ze blijven, maar daar komt geen reactie op. Ik bestel hier nooit meer!
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het spijtig dat u de mondkapjes nog niet heeft ontvangen. Het is niet onze gewoonte om de mail van onze klanten niet te beantwoorden. Wij zijn daar heel accuraat in. We hebben uitgezocht hoe het zit met uw bestelling. Met een afzonderlijke mail sturen wij u een adres check. U heeft gekozen voor een verzending als brief met de normale post zonder een track & trace nummer. Bijgevolg is de zending helaas niet te traceren. Tijdens de bestelling en in de factuur geven we aan dat de normale verzendtijd 2 tot 7 werkdagen kan duren. De Post heeft ons echter geïnformeerd dat het door de drukte in de Corona crisis, langer kan duren. Met vriendelijke groeten, Nominette
Op de plaatjes zag het product er heel aantrekkelijk uit. Bij ontvangst bleek je zelf elastiekjes te moeten knopen. Veel te duur voor wat je krijgt.
Company Name | Teuntje |
Beste heer Nooij, Bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat u teleurgesteld bent. Persoonlijk vinden wij nochtans dat wij onze klanten, via de uitleg op onze website (met tekst en foto's), voldoende informeren over ze mogen verwachten. De mondkapjes kunnen minimaal 40 maal gewassen worden tot 90 graden. Het aspect dat ze daardoor herbruikbaar zijn en hierdoor het milieu minder belasten, wordt door ons klanten zeer gewaardeerd. Als u dan de prijs van de wegwerp- mondkapjes vergelijkt met de prijs die wij vragen voor onze herbruikbare mondkapjes, dan menen we een reële prijs hiervoor te vragen. Met vriendelijke groeten, Nominette
Mondkapjes(lapjes) gekocht. Op de foto leek het nog heel wat, maar sluit totaal niet en erg hoog voor je gezicht. Dat voor 5 stukjes stof voor 20 Euro. Ik heb er dus niets aan en nu weer op zoek naar andere gezichtsbescherming voor het OV.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het spijtig dat u niet tevreden bent. Echter, het mondkapje bestaat uit een dubbel geweven laag in een zeer dichte structuur. Het gaat niet enkel om een lapje stof. De mondkapjes kunnen minimaal 40 maal gewassen worden tot 95 graden. Ze zijn herbruikbaar en belasten hierdoor minder het milieu. Als u dan de prijs van de wegwerp- mondkapjes vergelijkt met de prijs die wij vragen voor onze herbruikbare versie, dan menen we een reële prijs hiervoor te vragen. Met vriendelijke groeten, Nominette
Die Label sehen klasse aus und ich kann diese nur empfehlen.
Alles dik in orde!
Very happy withe ease with which my order was filled thank you.
Ik heb bij Nominette 6 mei 2 pakjes mondkapjes besteld en betaald. 7 mei kreeg ik e-mail dat ze zijn verzonden maar heb ze nog steeds niet ontwangen. Ik zou graag wilen weten waroom niet en waneer krijg ik ze?
Beste mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. We verstuurden uw bestelling als een brief. In een afzonderlijke mail sturen wij u even een adres check. U koos voor de verzending als brief met normale post zonder track&trace code. Zoals aangegeven tijdens de bestelling en in de factuur, duurt dit in een normale omstandigheden 3 tot 7 werkdagen. De Post heeft ons echter geïnformeerd dat omwille van de drukte tijdens deze Corona crisis, de verzending langer kan duren. We hebben helaas geen invloed hoe lang de Post nodig heeft om de zending te bezorgen. Wij zouden u willen vragen nog even af te wachten. Met vriendelijke groeten, Nominette
Probleem gehad met ontvangst en prima opgelost. Nog een dank u daarvoor
Er was iets mis gegaan met de verzending. Gelukkig werd het snel opgelost.het verzenden duurt wel iets langer dan gewend maar ach? Product zelf, prima in orde.
dit bedrijf levert een goed product met snelle levering telefonisch wordt je snel en vriendelijk te woord gestaan. super !!!