Top label

Commande pas reçu

J’ai fais une commande de le 2 mai et à ce jour je n’ai L’est toujours pas reçu... Elle n’apparaît même pas dans l’historique de commande, pourtant le paiement a bien été effectué ! Je suis donc vraiment pas satisfaite du sérieux et du suivi de votre site !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede kwaliteit, snel geleverd, mooi design

ze zijn lekker dun maar sluiten niet helemaal goed aan verder charmante mondkapjes

Ze zijn dun, maar sluiten helaas niet helemaal goed aan, ik heb ze in vijf verschillende kleuren met helaas witte elastiek. zwart elastiek had beter gepast.

Snel bestellen, snel ontvangen zonder bevestiging track en trace.

Snel en gemakkelijk besteld en ontvangen, maar ondanks betaling voor track en trace kon ik de bestelling niet volgen, wat onduidelijkheid gaf over de leveringsdatum. Levering ging toch redelijk snel ondanks drukte wegens Corona. Persoonlijk vind ik het gebruik van het vrij dikke polyester niet zo prettig/soepel, maar dat kon ik niet vooraf weten en het is mijn persoonlijke ervaring. De mondkapjes zijn heel erg netjes afgewerkt (compliment) en zien er uit volgens mijn verwachtingen, met ruim voldoende elastiek. Gelukkig zijn ze praktisch en herbruikbaar.

Snelle en goede levering

Déçue

Je n'ai toujours rien reçu (12 jours il me semble) j'ai appelé pour le signaler et me renseigner une personne parlant a peine français et très désagréable m'a dit en gros "je sais pas attendez" je suis pro j'attends mes étiquettes pour livrer les boutiques... très déçue!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede mondmaskers - in tweede instantie ...

De mondmaskers die ik in eerste instantie ontving waren niet geweldig. Nominette heeft dit goedgemaakt door een aantal nieuwe mondmaskers te sturen, die redelijk voldoen. De mondmaskers zitten goed en zijn meerdere malen bruikbaar. Daarmee concurreren deze maskers met de weggooimaskers die eveneens ruim verkrijgbaar zijn.

Teleurstelling

€15 voor 3 lapjes met gaatjes en 1,5 meter elastiek. Klopt, daar kun je zelf een mondkapje van maken. Echter, ik dacht ‘kant en klare’ mondkapjes van een leuk stofje te hebben besteld. Niet dus, Als erbij had gestaan dat je ze zelf in elkaar moest fröbelen, had ik er geen €15 voor over gehad. Vind het niet zo netjes en raad iedereen af om hier te bestellen, je knipt gratis lapjes uit oud tafellaken met een stukje elastiek erbij, mondkapje klaar!

Had beter mondkapje verwacht

Waardeloos dun lapje stof wat niet bij mij werkt. Dit kan je geen mondkapje noemen, Het lapje is te kort waardoor ik het niet kan gebruiken.

Ik heb spijt van mijn aankoop

Ik vind ze niet super gebruiksvriendelijk. De bijgeleverde elastiek is te slap. Blijft bij mij niet goed achter de oren zitten. Dus ik moet het kapje achter het hoofd vast doen. Heb spijt van mijn aankoop.

facile et simple d'utilisation

rapide malgré le délai du courrier du au covid

Niet goed

De elastiek rafelt en voor de prijs die je betaalt had ik verwacht dat dat al door het doekje geregen zou zijn Verder sluit het bij de neus niet goed af. Dus het valt erg tegen

Te dun en slecht elastiek

Ik vind het masker te dun. Ik leefde in de veronderstelling dat het dubbellaags was en ik er een filter in kon doen. Het elastiek van ik van slechte kwaliteit.

Super comme d'hab!

Je commande régulièrement chez eux, et c'est toujours livré rapidement et conforme à ce que j'attendais! ;)

prima service

prima service

website, mogelijkheden tot creatie & levering, alles liep perfect!

Website, zeer vernieuwend mogelijkheden tot creatie : zeer veel doorgedreven mogelijkheden levering : zeer vlot

teleurgesteld

Prijs/kwaliteit duur. Gevoel van "rommel" gekocht te hebben. Niet meer voor herhaling vatbaar. Ik kocht 1 pakje mondmaskers bij wijze van test maar zal geen nieuwe pakjes aankopen.

Goed telefonisch bereikbaar, klantgericht en snelle levering.

De medewerker van Nominette was vriendelijk en gaf duidelijke informatie via de telefoon. Zo kon ik een goede productkeuze maken. Mijn bestelling werd snel geleverd. Prima in orde dus alles!

Je suis très satisfaite

Commande reçue très rapidement et les etiquettes correspondent tout à fait à ce que j'avais vu! Je suis très satisfaite je recommande

Slechte kwaliteit

Mondmaskers besteld die niet gebruikt kunnen worden. Stof snijd en bij het praten schuiven ze af omdat de stof te glad en dan is

Snel en efficiënt

Makkelijk bestellen, goede kwaliteit, snelle levering.

Super tof

Om voor het eerst hier een bestelling geplaatst te hebben ben ik super content van het materiaal. Pluspunt snelle levering.

Gewoon goed

Zeer tevreden met de ontvangen zending.

Mondkapjes besteld. Jammer dar er van die lelijke witte elastiek bij zat. Lever dan bij donkere doekjes zwarte elastiek.

16 Evenbroekveld B

Erpe-mere 9420