Tevreden

De stofjes zijn leuk. Het ziet er professioneel uit.

Mooie momndkapjes

De mondkapjes zien er goed uit maar ze sluiten bij de neus niet goed af. Een mooie combinatie van kleuren en ze zijn te hergebruiken nadat ze uitgewassen zijn, dat is een pluspunt.

uitstekend

fijn produkt deze mondkapjes en zitten meteen goed en leuk om te zien

onvoldoende

ik kan niet geloven dat de maskers voldoende bescherming geven om geen virus te krijgen, zit betrekkelijk los en heel dunne stof

Het elastiek bij de corona mondmaskers is niet van een goede kwaliteit. Gaat rafelen.

Helemaal top

Had zelf iets verkeerd gedaan waardoor een dubbele bestelling geplaatst en betaald. Dit is snel opgelost em teruggestort. Dank jullie wel

Prima product, milieu vriendelijk omdat het te wassen is en oneindig gebruikt kan worden, ziet er ook nog eens leuk uit. Ook het feit dat productie in Nederland plaat vond is een aanbeveling. Tussen bestellen en leveren zit slechts een paar dagen, dat is aangenaam. Klein verbeterpuntje: de adressering op de enveloppe kan wat professioneler!

Praktisch.

Mondkapjes: + heel snel geleverd + locale ondernemer + wasbaar + er valt wat te kiezen (simpele uniforme kleuren; maar ook met een ontwerpje) (Ik ben het overigens al aan het aanbevelen in mijn kenniskring, ook buiten Heeze).

Makkelijk bestellen , snelle verzending en kapjes zagen er goed uit

Zie boven, alles prima geregeld,

Doek prima maar niet dat gedoe met elastiekjes

De elastiekjes aanbrengen ramp en rafelt ook nog Uiteinde gebrand maar is afschuwelijk en veel werk voor slechtzienden zoals wij Kan er geen elastiekjes aan gebracht worden zoals overal?

Geweldig goede service.

Snelle verzending, snel antwoord op vragen. Komen afspraken na en prima service en oplossingen bij vragen.

prima product en levering

Snelle en goede levering na bestelling.

Tres bons produits

Rien à dire, les étiquettes sont très bien... Je repasserai commande !!

Vlotte levering.

Correcte en vlotte afhandeling en levering. Vorm van de mondmaskers is niet zo ergonomisch en daardoor niet zo gebruiksvriendelijk. Plaatsen van de rekkers was ook wat prutswerk.

Nickel !

Jamais déçue !!

Bon produit

Très satisfaite de ce que vous avez réalisé. Mon seul regret vient de mon choix, je n’ai pas mis assez de différence entre le fond et les lettres

Makkelijk en mooi!

Het goud op de foto was niet zo mooi maar toen ik het kreeg was ik heel blij.

je suis ravi des produits proposés

Bonjour, ce n'est pas la 1ere fois que je commande et je suis toujours contente des produits proposés. je recommanderai chez nominette.com

Snelle levering, maar niet comfortabel.

Snelle levering. Stof mooie kwaliteit, alleen de rand kerft in de huid onder mijn ogen. Ik ben bang dat ik dit mondkapje niet langer dan een half uur kan dragen. Jammer.

Ik kan het zelfs in een woord : prima !

Het ziet er prettig en goed verzorgd uit. Aflevering correct en op tijd. Ik was zo tevreden , dat ik zelfs ook nog voor mijn zoon, en mijn moeder en voor mijn vriendin besteld heb.

Artikel voldoet aan de gegeven beschrijving.

Het artikel is zoals werd beschreven op de website. Er is zeer snel, sneller dan werd aangegeven, geleverd. Klein minpuntje: bijgeleverde elastiek (2 lengtes) wat krap voor bevestiging achter het hoofd ipv de oren. Heb van 2 uiteinden het 5de mondkapje van elastiek moeten voorzien.

product was goed en netjes geleverd.

Website is clean en dat wat je nodig hebt. En zo was ook de levering. Netjes verplakt, clean, geen overbodige 'prulletjes', gewoon goed! Innaailabels zijn prima en ik ben direct aan de slag gegaan.

Mooie kwaliteit aan een correcte prijs en geleverd volgens afspraak

Wij bestelden nog nooit bij Nominette. Verrassend hoe zelfs in volle Coronacrisis een degelijke service geboden werd. Telefoon werd snel opgenomen, er werd teruggebeld zoals beloofd. Innaailabels werden op amper 4 dagen na bestelling netjes via Expressdienst geleverd. Mooie kwaliteit, netjes verpakt. Enige minpunt was het online aanmaken van een account voor bedrijf. Hier moest wat gefoefeld worden met de software. Gelukkig was er een vlotte dame die me erdoor loodste, anders was het nooit tot een bestelling gekomen.

Correcte afhandeling

Spijtig dat op handleiding lengte van elastiek per masker niet vermeld wordt

16 Evenbroekveld B

Erpe-mere 9420