1ère commande, je suis ravie. Les étiquettes sont très jolies et le paraissent de qualité. J'attends juste de voir la tenue au lavage mais je ne m'inquiète pas trop. Je pense repasser commande lorsque cela me sera utile
Bei manchen Etiketten fehlen Buchstaben, aber zum größten Teil alles gut!
Nom de l'entreprise | Handmade by Claire Dupin |
Guten Tag Frau Dupin, Danke für diese Bewertung. Das Problem mit dem silber Lurex Garn ist uns bekannt. Dieser Draht ist ein Metalldraht und ist dadurch nicht sehr elastisch. Das ist die Ursache das der Faden während dem Weben brechen kann und dan kann es sein das da manche Buchstaben fehlen. Es ist aber nicht möglich die Etiketten mit den Fehlern zu entfernen weil wir dan nicht mehr aufwickeln können. Deshalb weben und liefern wir immer mehr Etiketten als bestellt. In diesem Fall haben Sie 200 Etiketten bestellt und wir haben 30 extra Etiketten geliefert. Mit freundlichen Grüssen, Nominette.
snelle en geode service
Belles étiquettes, joli broderie. Délais courts et réponse rapide aux mails le cas échéant.
Nom de l'entreprise | A. |
^
Nom de l'entreprise | Lux + lara |
Excellent service rapidité d'exécution articles reçus rapidement et conforme à la commande
Nom de l'entreprise | BOITE |
Trotz Corona erfolgte eine sehr schnelle Lieferung. Die Abwicklung ist sehr gut. Die Gelieferten Etiketten sie absolut der Hammer. Habe schon viele Etiketten gesehen, aber die Arbeit ist wirklich sehr sauber und zu unserer vollsten Zufriedenheit. Werde meine nächsten Etiketten auf jeden Fall wieder hier bestellen
Mooie in naai label. goed verwekt en snelle levering. Top
Ik blijf het vreemd vinden dat vragen om een beoordeling.Je mag er toch van uitgaan dat een bedrijf gewoon zijn werk doet?En als dat niet zo is dien je een klacht in. Ik ben bij Nominette uitgekomen door het mondkapjes onderzoek in de Volkskrant.Op grond van hun positieve beoordeling heb ik voor Nominette gekozen toen ik mondkapjes nodig had voor het OV. Ik heb het nu eenmaal gebruikt en het viel niet tegen.
mooi en vlug bediend
Échanges parfaits, équipe très à l'écoute, résultat impeccable
Nom de l'entreprise | Karidou |
Goede snelle levering. Precies als omschreven
Mijn eerdere bestellingen waren prima in orde. Deze keer zitten er veel fouten in de gedrukte labels.
Nom de l'entreprise | Kiezel4 |
Beste Ellen, Bedankt voor deze beoordeling. De labels die u bestelde zijn in tekstkleur goud lurex op witte ondergrond. Het is moeilijk weven met een lurex metaaldraad omdat deze niet elastisch is zoals de andere draden. De lurexdraad breekt dan ook sneller af. Onze medewerkers in de productie weten dit, en zij weven steeds een bepaalde hoeveelheid meer. De slechte exemplaren worden er niet van tussen gehaald omdat de labels anders niet netjes kunnen worden ingepakt. Met vriendelijke groeten, Nominette
Les étiquettes sont parfaites, la conception est simple, rapide et efficace!
Nom de l'entreprise | Bouti & Bio |
Ik heb geprobeerd te bestellen via telefoon en i-pad. De site werkt niet goed op deze Apple apparaten. Pas via computer lukte het. Ik heb één mondkapje in elkaar gezet, de pasvorm vind ik niet optimaal. Met een product wat wasbaar is zal dat waarschijnlijk niet veel beter kunnen.. Van Nominette kreeg ik, nadat bovenstaande review verstuurd was, een reactie en een set andere mondkapjes die geplooid genaaid zijn en al voorzien van elastiek. Deze hebben een betere pasvorm. Dank voor uw reactie en adequate oplossing!
Revue originale
ik vind dat ze moeilijk op te strijken zijn. Soms laat ik er het strijkijzer zo lang overgaan (zelfs met bakpapier ertussen) dat de lintjes omkrullen en nog steeds niet op de kledij of handdoek plakken. Ook zijn er al enkele los gekomen bij het wassen. Bijgevolg: ik moet ze er in naaien om zeker te zijn dat ze erop blijven. Het gaat hier om kledij die moet gemerkt zijn voor een rusthuis en je kan dan niet veroorloven dat de nominette er af is onderweg.
Good
Ondanks dat de kleuren (goud, zilver, brons) heel mooi zijn en e.e.a. simpel in elkaar te zetten is, zal ik ze niet gebruiken. Het materiaal is heel benauwend en mijn neus wordt platgedrukt, dus zeker met de zomermaanden op komst geen aanrader. Jammer, want ze zien er wel mooi uit.
Snelle levering. Duurzaam verpakt: dat wil zeggen zonder onnodig plastic verpakking. Geen grote onnodige doosjes eromheen.
Etiquette et service parfait, juste peut être être plus clair au niveau des dimensions de ces étiquettes.
De website was heel duidelijk en klantvriendelijk
We kregen vrij vlot de bestelling , alles was naar wens!
Prima mondkapjes, snel in huis
Je n’ai pas reçu ma commande
Bonjour Caroline, Merci pour votre message. Vous avez choisi de l'envoyer sous forme de lettre par courrier normal sans code de suivi. Comme indiqué lors de la commande et sur la facture, cela prend normalement 3 à 7 jours ouvrables. Cependant, La Poste nous a informés qu'en raison de la foule pendant cette crise de Corona, l'expédition pourrait prendre plus de temps. Surtout la situation en France est très difficile. Nous aimerions vous demander d'attendre encore un peu. Dans un mail séparé, nous vous envoyons une vérification de votre adresse. Meilleures salutations, Nominette.
Je suis très contente des conseils lors de l'impression et de la reprise de mon logo. Résultats très satisfaisants et qualité impressionnante. Merci à vous