Super goede service

Ondanks dat ik de verkeerde case heb besteld, heeft Casecompany me bij de volgende aankoop een mooie korting aangeboden.

Ik ben zeer tevreden van mijn nieuw gsm hoesje.

Zeer goed!

Zeer snel geleverd en product voldoen aan al mijn verwachtingen. Heeeel positief dus

Vlotte levering. Product komt overeen met beschrijving.

Geen problemen ervaren.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

geweldig

prachtige hoesjes

Heel fijn

Is mooi afgewerkt 3n fijn in gebruik

Het is een heel mooi hoesje.

Het is een mooi en stevig hoesje het is ook goed dat je ook op voorhand op de site kan zien of het mooi is bij het kleur van je gsm. Helemaal tevreden!!

Niets op aan te merken

Superhoesje

Mijn eerste pakketje was verloren geraakt en men heeft meteen een nieuwe opgestuurd

Mooi, snelle levering.

Heel mooi hoesje. Krijg er heel veel leuke complimenten over van mijn omgeving. Mvg Helga

Een tevreden klant!

Snelle levering! Mooi en kwaliteitsvol hoesje! Correcte service! Dus heel tevreden!

Ja ik ben tevreden

Volgt

Topkwaliteit en een uniek voor een betaalbare prijs

Een hoesje van uitstekende kwaliteit met scherpe foto’s, en het leuke is dat je zelf een uniek ontwerp kan maken zonder dat de prijs te hoog oploopt. Ideaal voor wie op zoek is naar iets persoonlijk en betaalbaar!

Zeer mooi ontwerp! Zeer degelijk materiaal en handig in gebruik! Foto heel mooi van kwaliteit en krasbestendig!

Ik vind mijn gsm hoesje geweldig hele mooie kwaliteit toffe accessoires echt super ik raad het aan bij iedereen van vrienden en familie zeker een aanrader

Zeker leuke ervaring

Zeer te vreeden

Helle mooie fotos ben er zeer blij mee

Goede kwaliteit

Snelle levering en precies wat ik wou

Heel lang getwijfeld om een persoonlijk hoesje te maken/bestellen. Uiteindelijk toch gedaan en ben er heel erg blij mee. Kleuren zijn exact zoals ik het wou en het hoesje is mooi stevig. Ben er trots op

Gewoonweg prachtig en krachtiger dan een foto

2de maal hoesje laten ontwerpen, eerst met foto van 6 maand oud kleinzoontje Léon Nu zijn naam, veel krachtiger Mensen vragen/zeggen niet meer " oooh een baby, wat een cutie Maar intussen is de baby 2 geworden Je ziet de mensen nu rare bewegingen maken om te kunnen lezen Maar alleen maar complimentjes xx Fiere omi Claudine

Heel tevreden al veel mensen die vroegen waar ik het liet maken . Top gewoon!

Tevreden over de service echt aan te raden

heeeeel leuk

xxx

Snelle levering. Mooi en goed passend hoesje.

Uitstekende keuze van mij!

:-)

Wiedauwkaai 23F