Toppie

Is op een paar jaar mijn 2de hoesje , gewoon geweldig en een paar jaar nog steeds goed daarom om mijn nieuwe gsm toch een nieuwe besteld , gewoon weg niet twijfelen en bestellen top product Toppie

Vriendin was super blij met het eindejaar cadeautje ❤️

Ik zocht op Google hoesje IPhone 15 direct eigenlijk kwam ik op jullie website terecht. Scrollen & doen direct veel keuze daarom heb ik bij jullie hoesje besteld voor mijn vriendin. Zei is er alleszins super blij mee & ik als cadeau geven dan natuurlijk ook . Dus zeker aanrader om bij deze website te kopen!

Totaal naar verwachting

Eindresultaat is volledig wat ik ervan verwachtte.

Zo blij ermee

Ik had het voor de eerste keer gedaan en dat ging super goed. Ik had het cadeau gegeven voor mijn echtgenoot..hij was er blij mee. Zo duidelijk en mooi van kleur.

Mijn mama was hééél blij met haar telefoonhoesje dat ze als kerstcadeau heeft gekregen. Het is van heel goede kwaliteit!

Zeer tevreden van het hoesje. Goede kwaliteit, mooie duidelijk print op het hoesje. Het duurde iets langer voor het aankwam, maar ook hier zeer vlot en makkelijk contact via mail. Kan het alleen maar aanraden

Kwalitatief

Een hoesje van hoge kwaliteit!

Kwaliteit is goed en de print is ook goed van kwaliteit!

Prijs kwaliteit aan de dure kant maar het product is wel goed van kwaliteit en de print die erop staat is ook zeer goed van kwaliteit

Heel mooi hoesje, goed materiaal,prachtig

Supper tevreden

Mooie hoesjes

goed voor prijs

Ik denk niet dat het hoesje mijn gsm tegen wat heftigere botsingen kan beschermen, maar voor de prijs is het al redelijk goed. Ik ben heel blij met de kwaliiteit van de uitgeprinte foto, en de levering is super snel gegaan

Heel mooi

Ben er super blij mee

Tevreden met mijn aankoop

Tijdens het bezorgen liep het een beetje fout maar dit werd snel onder handen gepakt het hoesje is heel mooi de foto heeft een goede kwaliteit en ben er heel te vreden mee

Niks op aan te merken !

Heel tevreden, mooi product, snel geleverd

Heel tevreden, mooi product, snel geleverd

Alle verwachtingen vervuld.

Case past uitstekend en voelt aangenaam aan. Mooie tekening. Zeer tevreden over deze aankoop.

Mooie applicatie van de foto

Ik ben heel tevreden. Zou nogmaals bestellen.

Qualiteit

Exact wat ik besteld heb en verwacht had. Perfecte qualiteit. Ik zou niet ergens anders kopen

Mooi product, snelle levering, top cadeau'tje om af te geven.foto's staan er heel duidelijk op.

Zeer te vreden

Heel mooie hoesjes

Mega mooi en handig.

Mijn hoesje is mega mooi van kwaliteit. Super handig in gebruik. Ik ben echt mega tevreden.

Ruime keuze en super makkelijk om je eigen hoesje vorm te geven

Meerdere hoesjes besteld en het gebruiksgemak van de website is enorm efficiënt. Foto's wisselen gaat erg gemakkelijk en snel. Het ruime aanbod maakt dat ik nog een extra hoesje heb besteld :-)

Goede levering

Het was goed aleen je zag de beprint er op zitten

Topper

Hoesje past perfect, oogt zeer mooi !

Mooie kwaliteit

Zeer mooie kwaliteit van foto.

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent