Prachtig

Een heel mooi dessing. Zelf de foto lijkt sprekend op mij. Een echte aanrader.

super

De oudste dochter heeft dit ontwerp gekozen en ze is héél blij met haar verjaardagskadootje !

Enkel het uitzicht is mooi

Het stinkt verschrikkelijk, vraag me af of dit wel gezond is.

Het was zeer snel geleverd en ziet er super cute uit! komt ook in een leuk herbruikbaar zakje.

Superb!

Im so happy with the product. Worth the price.

Topervaring bij het openen , helemaal verrast !

Een mooie verrassing, met de foto van mijn kleinkind zo mooi overgebracht, Ik wordt er vrolijk van en bedankt voor de prima service ! Annette

Ik bestelde een gepersonaliseerd hoesje, ik kreeg het heel snel maar het was niet mooi, er zaten inktvlekken en vegen op. Mail gestuurd met foto’s en ik kreeg een ander, waar ik wel heel tevreden over ben.

Heel mooie cover en super snelle levering! Heel tevreden van.

Super gemaakt

Snelle en vlotte service, heel makkelijk om zelf je ontwerp uit te kiezen en te maken. Heel veel leuke extratjes. Zeker de moeite waard!

Na lang zoeken achter HET hoesje voor mijn smartphone, kwam ik bij Casecompany uit. Wauw, wat ben ik blij dat ik hen gevonden heb. Heel overzichtelijke site! Heel leuk dat je meerdere foto's op 1 hoesje kan nemen. Vlotte werking, had verzenden zonder Track & Trace genomen. Op de voorgestelde datum (3-6 werkdagen), kwam het pakketje aan. Mooi verpakt, waardoor het zeker niet beschadigd kan worden (pluspunt: je kan het zakje nog hergebruiken)! Wanneer ik een volgend hoesje nodig heb, ga ik hier zeker en vast terug bestellen.

Mooie kwaliteit

Foto’s zijn heel duidelijk en zien er prachtig uit. Kwaliteit van het hoesje is ook super beschermt de telefoon heel goed. Ben zeer tevreden

Super mooi gedaan ben terug tevreden gr tamara

Een heel mooi

Het is heel goed gedaan en had het heel snel

Super snelle levering ben hier zo blij mee dat ik hier heb op besteld

Hel tevreden met mijn aankoop, correcte en snelle levering! Ik bestel hier nog!

Heel mooi en degelijk hoesje

Al vele hoesjes geprobeerd, maar deze van Casecompany blijven de allerbeste. Ook vaak van artiesten van eigen bodem! + Heel fijn en mooi meegenomen: je kan ze personaliseren met bv. je initialen!

Zeer leuk en stevig pas precies

Het is goed maar ik kreeg de foute hoesje

Het is goed maar ik kreeg de foute hoesje

Een mooi hoesjes, foto's staan er goed op

M

Ik heb al een paar keer bij jullie besteld en mijn hoesjes zijn altijd geweld fantastisch en prescies hoe ik het wou Ik ga zeker meer bestelen als ik een hoesje nodig heb

Super cute maar wel glad

Mijn case met de kopjes van mijn 2 katten kwam snel en gewoon in de brievenbus. De print is heel goed, precies zoals op het voorbeeld op de website. De kleur van de cover is wel ietsjes anders, maar niet erg. De print zelf zorgt wel dat de case heel glad is en ik ben bang dat mn gsm nu uit mn handen zou glijden. Ook komen de randjes gelijk met het scherm, waardoor het scherm een oppervlakte aanraakt/over schuift als je je gsm face down ergens neerlegt. Maakt krassen meer waarschijnlijk.

Toppie hoesjes, is al mijn 2e

Toppie !

Mooi design

Ontzettend tevreden met mijn leuk en hip hoesje. Helemaal mijn ding!

Super mooi

Precies wat ik wou, super mooi hoesje

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent